×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ön vadállat vagy jól képzett kölyökkutya? Változzon farkassá, üvöltve örömében, miközben felfedezi a 3 sebességet és 7 funkciót a zümmögő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Az ultrapuha és bolyhos műszőrme annyira ellenállhatatlan, hogy szerelme nem tudja levenni Önről a kezét, miközben a dugó zúg a lyukban.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Ezzel az 5 üreges, fokozatos méretű anális tágító készlettel válhat kezdőből a haladó anális rajongóvá. Mindegyik kúpos dugót úgy alakították ki, hogy kényelmesen behelyezhető legyen, hegyes véggel és kiszélesedő talppal, amely segít mindent a helyén tartani a hosszabb viselet érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid fenékdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A fenékdugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A tengely teteje meg van hajlítva, hogy stimulálja a prosztatát. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn Trident

    2012-ben az Aneros bemutatta a Helix Syn-t. A reakciókészség és a fókuszált stimuláció tökéletes kombinációjával, valamint a szilikon kényelmével és eleganciájával a Helix Syn a világ legnépszerűbb kéz nélküli G-pontos férfi masszírozójává vált. Ma büszkén mutatjuk be a Helix Syn Trident, a Trident sorozat legújabb innovációinak eredményét az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunkkal.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid análdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A tompadugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Mindannyian tudjuk, miben a legjobbak a nyuszik! Változzon elbűvölő nyúllá ezzel az imádnivaló rózsaszín farokdugóval, és fedezze fel a 3 sebességet és 7 funkciót a nyüzsgő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Imádni fogják érezni az érzékien puha farkat, miközben ez zúg benned.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium - Prosztata stimuláló

    A legújabb generációs prosztata stimulátor, amely lehetőséget nyújt a szexualitás felfedezésére és kibővítésére. Az XPander biztosítja a tökéletes egyensúlyt a prosztata, végbél és a gát stimulációban.  

    47 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Trident Helix

    A Helix Trident az újonnan megjelent Trident sorozatból származik, amely a Helix Classic és a legkelendőbb Helix Syn modelljeihez használt legendás Helix forma alapján készült. Ez egy szépség, agresszív hajlású fejjel, új Trident "W" karokkal és kontúros testtel, amely kiválóan alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibrátor, az A-Play sorozat alappillére, egy erős belső motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs funkcióval. A 10 stimuláló minta mindegyike mély, dübörgő rezgéseket kínál a felhasználóknak, amelyek kényelmesen vezérelhetők közvetlenül a terméken vagy a mellékelt vezeték nélküli távirányítón keresztül.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Tökéletesen formázott vibro-butt plug Felfújható Tapping Plug a Rebel-től innovatív kopogtató funkcióval a perineum stimulátorban. A 3 erős motor garantálja az intenzív anális szórakozást.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 80mm

    A legszebb popsi dugó és a legnagyobb, ami acél változatban létezik. Ez a 14 cm-es és 80 mm átmérőjű, robusztus popsi dugó polírozott felületének köszönhető, ezért Big Assnek is nevezik.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    A fekete sportautó megjelenésével és az Aneros népszerű Progasm Ice-jével a legújabb kiadás készen áll, hogy hazaszáguldjon Önhöz. A legújabb fekete Progasm ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az üveg, miközben törhetetlen marad! Rendelje meg még ma, és legyen Ön az első, aki megkapja a "garázsában"!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    A Snug Plug 4 egy ultrakényelmes, 257 grammos súlyú dugó, amelyet úgy terveztek, hogy érzéki teltségérzetet biztosítson.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Fokozza játékát a hátsó ajtóban a mágneses tolóerő egyedülálló érzésével! Miközben a 7 erőteljes motorsebességen kerékpároz, tapasztalja meg a szelíd fel és le zümmögést egészen a teljes gáznyomásig, és ringassa a zsákmányát intenzív élvezettel! Adja partnerének a távirányítót az erotikus párok játékához, vagy élvezze anális kalandjait a víz alatt, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Használjon sok síkosítót a legjobb eredmény érdekében!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.