×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ön vadállat vagy jól képzett kölyökkutya? Változzon farkassá, üvöltve örömében, miközben felfedezi a 3 sebességet és 7 funkciót a zümmögő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Az ultrapuha és bolyhos műszőrme annyira ellenállhatatlan, hogy szerelme nem tudja levenni Önről a kezét, miközben a dugó zúg a lyukban.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    A Nexus Ace most még nagyobb lett! Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől.

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől. Selymesen lágy szilikonból készült,a kényelmet szem előtt tartva. A tengelyen végigfutó élek pedig extra stimulációt nyújtanak.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Prosztata stimuláló

    A legújabb generációs prosztata stimulátor, amely lehetőséget nyújt a szexualitás felfedezésére és kibővítésére. Az XPander biztosítja a tökéletes egyensúlyt a prosztata, végbél és a gát stimulációban.

    55 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn Trident

    2012-ben az Aneros bemutatta a Helix Syn-t. A reakciókészség és a fókuszált stimuláció tökéletes kombinációjával, valamint a szilikon kényelmével és eleganciájával a Helix Syn a világ legnépszerűbb kéz nélküli G-pontos férfi masszírozójává vált. Ma büszkén mutatjuk be a Helix Syn Trident, a Trident sorozat legújabb innovációinak eredményét az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunkkal.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Most itt a lehetőség, hogy átélje a varázslatos hátsó ajtón való élvezettel! Ezek a vibráló, felfújható anális labdák becsúsznak, miközben leeresztik őket, majd felfújják azt a méretet, amelyre a legjobban vágyik, így élvezheti a teljes érzését a méretes belépés nélkül. A könnyen használható távirányító hét erőteljes vibrációs sebességet vezérel az ergonomikus biztonsági alapon, a Quick-max gomb pedig igény szerint azonnali teljes felfújást biztosít! Fedezze fel a felfújható szilikon popsigolyók felejthetetlen élményét! Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Fedezze fel a legkényelmesebb, innovatív dugót, amely megváltoztatja a hátsó ajtó élményét. A felfújható nyélnek köszönhetően a nyomás nem lép be, és nem lép be a méretbe, és a hangsúly teljes egészében arra az őrülten erotikus teltségérzetre kerül, amely a maximumra erősíti az orgazmust. Csúsztassa be a játékot bő kenőanyaggal, majd vibráljon és fújjon fel hét nagyszerű sebességgel és méretben, kényelmes távirányítóval vagy közvetlenül a játékon vezérelve.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Mindannyian tudjuk, miben a legjobbak a nyuszik! Változzon elbűvölő nyúllá ezzel az imádnivaló rózsaszín farokdugóval, és fedezze fel a 3 sebességet és 7 funkciót a nyüzsgő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Imádni fogják érezni az érzékien puha farkat, miközben ez zúg benned.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Trident Helix

    A Helix Trident az újonnan megjelent Trident sorozatból származik, amely a Helix Classic és a legkelendőbb Helix Syn modelljeihez használt legendás Helix forma alapján készült. Ez egy szépség, agresszív hajlású fejjel, új Trident "W" karokkal és kontúros testtel, amely kiválóan alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Ez a hagyományos formájú szilikon anális dugó felvillanyozó titkot rejt! Kényeztesse magát az elektrojáték világával anélkül, hogy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra lenne szüksége ezzel a kényelmes all-in-one anális csomaggal. Ez a prémium vibrációs E-Stim szilikon anális dugó a sokkoló anális játék csúcsa – teljesítse az anális feltöltési vágyát, miközben élvezi a káprázatos áramütéseket a lyuk mélyén!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 80mm

    A legszebb popsi dugó és a legnagyobb, ami acél változatban létezik. Ez a 14 cm-es és 80 mm átmérőjű, robusztus popsi dugó polírozott felületének köszönhető, ezért Big Assnek is nevezik.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Fokozza játékát a hátsó ajtóban a mágneses tolóerő egyedülálló érzésével! Miközben a 7 erőteljes motorsebességen kerékpároz, tapasztalja meg a szelíd fel és le zümmögést egészen a teljes gáznyomásig, és ringassa a zsákmányát intenzív élvezettel! Adja partnerének a távirányítót az erotikus párok játékához, vagy élvezze anális kalandjait a víz alatt, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Használjon sok síkosítót a legjobb eredmény érdekében!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Fekete

    A legújabb felemelegedő vibrátor a Svakom-tól, férfiaknak és nőknek egyaránt!  

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    Az Eupho Trident karcsú testtel és speciális ívekkel rendelkezik a pontos irányítás és mozgás érdekében a tapasztalt egyedüli felhasználók számára. Szexuális közösülésnél a kisebb váza szabadon mozog a férfi lökésein keresztül, az erősebb és hosszabb orgazmusok érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.