×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok 4 - 4,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:180

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Flirts Anal Training Kit Gem Stone Pink

    A Flirts a Dream Toys kollekció, amelynek élénk színei és csomagolása a tavaszra, kék égboltra, napsütéses napokra és virágokra emlékeztet. Ez a 3 szilikondugóból álló készlet nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akik változtatni szeretnének a dugóméretek között, vagy akik kicsitől nagyig szeretnének edzeni. A rózsaszín dugók aljában szív alakú drágakő található, amitől szikrázóan és csábítóan nézel ki. Élvezze az anális élményt ezzel a Flirts 3 db-os csatlakozókészlettel.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • AfterDark Blackgem Metalic Butt Plug with Black Jewel Size L

    Az Afterdark az a márka, amelyre szüksége van ahhoz, hogy biztonságosan és kellemesen élvezze a legpajzánabb örömöket.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Tapasztalja meg az élvezetet, ahogy a dugó benyomul és finoman kitágul Önban! Tapasztalja meg a 3 szintet és 5 rezgésmintát, valamint az 5 stimuláló toló- és tágítási módot. A tengely mentén található bordák masszíroznak, miközben ki-be csúsztatja, de egyben funkciójuk is van: ez a dugó hosszúra nyúlik és szélesre domborodik Önben!

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Élvezze a szórakoztató és kacér játékot a hátsó ajtón, bárhol is van a Screaming O My Secret Charged Plug XL-el – a távirányítós, újratölthető vibrációs csatlakozóval, most új, nagyobb méretben. A Secret Charged Plug XL-em több mint 60 percig bírja egyetlen töltéssel, és egy kompakt távirányítóval érkezik, amely akár 40 méterre is működik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Jelly Rancher Trainer Kit Multicolor

    Az edzésed most kezdődik! A három méretű rugalmas anális dugóval rendelkező Jelly Ranchers Trainer Kit élvezetes módot kínál szexuális korlátai kiterjesztésére. A szagtalan TPE-ből készült dugók erős szívókoronggal rendelkeznek, és minden kenőanyaggal használhatók.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Inflatable Dildo Black

    A fekete felfújható Dildo sima felületű és könnyen behelyezhető. Behelyezés után óvatosan a kézi pumpával fújja fel a vibrátort, vagy használat előtt fújja fel. A kézi pumpán van egy nyomáscsökkentő gomb, megnyomásakor kimegy a levegő a vibrátorból.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekciójavító erős dugókkal (anális) stimulációhoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Sima és élvezetes fém anális dugó rókafarokkal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Fekete

    Van néhány üreges fenékdugó odakint, de egyik sem olyan őrülten forró, mint a PIG-HOLE, amely úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a lyukhoz, mint ahogy az egyénileg illeszkedett. Skin-flex platina szilikonból készült, az egyetlen olyan anyag, amely bőrként érződik, gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy nyitva tartsa a fenekét, és belül még mindig elég puha ahhoz, hogy bassza ... és bassza… és bassza… Vagy ahhoz, hogy alakítsa át lyukat csatornába, és váljon a sétáló dicsőség lyukává.

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 42

    Ez a csodálatos állati dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe. A piros, szürke és fehér színek gyönyörű keverékével ez a dildó 25,5 cm hosszú, 4,8 cm átmérővel 6,8 cm-ig, és testbiztos orvosi szilikon anyagból készült.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Rozsdamentes acél. Az Anal Zár új dimenziót teremt az anális játékban. Behelyezéskor a viselője érzi, ahogy az acél az üreg minden centiméterén halad. Ha teljesen be van dugva, a dugó hátsó részének egyszerű megnyomásával a behelyezett rész kitágul.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Ez a gyönyörű szilikon horgony anális dugó készlet 4 csodálatos anális dugót tartalmaz, amelyek csodálatos és puha tapintásúak. Ideális kezdők számára, akiknek nagyobb anális élményre van szükségük. A dugók teljesen puha és rugalmas szilikonból készültek, amely higiénikus és kényelmes használatot biztosít. A dugók mindegyike lapos aljjal rendelkezik, ami tökéletesen a helyén tartja őket. Helyezze be egy finom anális vízalapú síkosítóval és játssza a legizgalmasabb játékokat.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Zombie Dildo Beast 34

    Ez a Kiotos Monstar Amazing Zombie like Dildo BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi szörnypénisz, valósághű, fényes hússzín hatású.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    A Temptasia Fuck Me Fenékdugó egyértelmű üzenetet küld – tudja, mit akar. Ez a rugalmas szilikonból készült kockás dugó biztonságos, szív alakú alappal rendelkezik. Szatén sima felülete vajpuha tapintású, amely síkosító hatásúvá válik. A Spank Me Dugó izzója átlagon felüli kerületet biztosít, kúpos kúpjával a könnyű behelyezés érdekében.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Large

    A Gleaming Love kollekció bemutatja ezt a nagy, fényes anális dugót drágakővel. A sima, könnyű alumíniumból készült és varrat nélküli élvezeti játék könnyen csúszik, a kiszélesedő talp pedig biztonságérzetet nyújt, miközben az ékszer kényelmesen ül a popsi orcák között.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Ez a csodálatos állati dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe. A piros, fehér és fekete színek gyönyörű keverékével ez a dildó 22 cm hosszú, 4,6 cm átmérőjű és testbiztos orvosi szilikon anyagból készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Merjük megkockáztatni, hogy ne jöjjön el látványosan a LOKI Wave™ 2-vel, a legendás prosztata masszírozó új generációjával. A nagyobb rugalmasság érdekében újratervezett és két nagy teljesítményű motorral ellátott készülék egy álom azok számára, akik hosszabb ideig tartó és intenzívebb orgazmusra vágynak. Használja egyedül vagy egy partnerrel, hogy új orgazmikus titkokat tárjon fel, több élvezeti beállítás használatával, a páratlan ujjszerű prosztatajátékhoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    A Curvey egy csúcskategóriás prosztata vibrátor az Easytoys Sinner Gear Unbendable sorozatából. Ez a játék nikkelmentes fémből készült, így minden más szexjátéknál nehezebbnek és simábbnak tűnik. A fém vibrátor szára ívelt, és két lekerekített vége van. Mindegyik vége használható penetrációra és P-pont és G-pont stimulációra. A vibrátor bármilyen síkosítóval használható, és pillanatok alatt jól tisztítható. A játék gyönyörű tárolódobozban érkezik.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal a hozzáadott kontúrozás még hevesebb kényeztetést nyújt, amelyből egyre többet és többet akar majd.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Fedezze fel a legkényelmesebb, innovatív dugót, amely megváltoztatja a hátsó ajtó élményét. A felfújható nyélnek köszönhetően a nyomás nem lép be, és nem lép be a méretbe, és a hangsúly teljes egészében arra az őrülten erotikus teltségérzetre kerül, amely a maximumra erősíti az orgazmust. Csúsztassa be a játékot bő kenőanyaggal, majd vibráljon és fújjon fel hét nagyszerű sebességgel és méretben, kényelmes távirányítóval vagy közvetlenül a játékon vezérelve.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    A SilexD egy sor kiváló minőségű, kettős sűrűségű szuperlágy szilikon vibrátort és SILEXPAN-t kínál, rendkívül valósághű textúrával és érintéssel a páratlan élményért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Silicone Plug Large - análdugó

    Innovatív és ergonomikus kialakítás, puha, higiénikus, buborékmentes, szagtalan, antiallergén, tartós, könnyen tisztítható, ftalátmentes. Anyaga: 100% szilikon, hossza: 12 cm, átmérője: 4,1cm.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • All Black AB05 Dildo 20cm

    Big Dark Crystal fekete dildó.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy King-Sized Anal Dildo

    Élvezze ki a tökéletes teltség érzetet ezzel a LoveToy King-sized Anal Shocker-szel. Sima, rugalmas és kellőn nagy méretű, így egészen új dimenziós izgalmakat élhet át vele! Élvezze ki a behelyezett dugó súlyát és a finom érzéseket, amiket a gravitáció kelt. A játék antibakteriális PVC anyagból készült, nem tartalmaz ftalátokat, ezért teljesen biztonságos a test számára. Csak vízalapú síkosítóval együtt használja.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Bubble Butt Player Expert Fekete

    A Bubble Butt Player Pro egy sima, kiváló minőségű anális játékszer a TOYJOY-tól.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Szikrázzon és ragyogjon, miközben megtapasztalja egy erőteljes vibráló motor belső örömét, 6 rezgésszinttel és 15 rezgésmintával, a lágy lüktetésektől a mély és erőteljesekig. Kompakt, testbiztos, varratmentes, szilikon USB újratölthető akkumulátorral akár 1,5 órán keresztül folyamatosan működik.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red L

    Vigyen magával egy kis pluszt a hálószobába a TABOOM DUGÓ GYÉMÁNT ÉKSZERREL. A stílusos szexi hátsó ajtók örömére tervezték, testbiztos arany alumíniumból és vörös akrilüvegből készült. A zsákmánya soha nem tűnt ilyen elbűvölőnek, ragyogjon fényesen, mint egy fényűző gyémánt!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos COX 038 Extra Long Flesh 40cm

    Ennek a vibrátornak megnyújtott, sima formája van, hogy stimulálja a belek mélyebb részeit. Az erős tapadókorong lehetővé teszi, hogy vibrátorát sima felületre rögzítse, például ajtóra, fürdőszoba falára vagy a fürdőkád szélére!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Curvy Companions Kit - szett Fekete 3 db

    A Curvy Companions Kit egy pimasz készlet, amely szinte kötelező az anális játékok szerelmesei számára. Ez egy igazi remekmű a TOYJOY Classics-tól. A karcsú tervezés és a kúpos hegy az extra kényelmes behelyezést szolgálja. A dugók anyaga selymes, puha szilikon. A bázis fokozatosan kiszélesedik. A dugók kicsi, közepes és nagy méretben kaphatóak. A prémium minőségű szett a tökéletes választás az anális játékok szerelmeseinek, akik egy kis kockázatra, újdonságra, felfedezni váró örömökre vágynak. Használjon síkosítót a játékok behelyezéséhez, hogy teljes mértékben készen álljon az anális kalandra!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:180

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.