×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anál dugók 5 - 9,9 cm nőknek

33 - 64 termék, Összesen:135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Szikrázzon és ragyogjon, miközben megtapasztalja egy erőteljes vibráló motor belső örömét, 6 rezgésszinttel és 15 rezgésmintával, a lágy lüktetésektől a mély és erőteljesekig. Kompakt, testbiztos, varratmentes, szilikon USB újratölthető akkumulátorral, akár 1,5 órán keresztül folyamatosan működik.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Szórakoztató, aranyos és rózsaszín, ez az NS Novolties újdonsága. A dizájnos análdugó egy gyönyörű rózsaszín kővel díszíti az anust. Bársonyos,  selymesen lágy és kiváló minőségű szilikonból készült, ami teljesen biztonságos a test számára. A lekerekített csúcsa megkönnyíti a dugó behelyezését. A  csillogó kő figyelemre méltó ékszerré varázsolja ezt az erotikus kelléket. Élvezze ki az izgalmas pillanatokat, viselje büszkén ezt a bájos kiegészítőt.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 7 990 Ft

    4 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    A SilexD kiváló minőségű, kettős sűrűségű szuperlágy szilikon vibrátorok és SILEXPAN termékcsaládot kínál, rendkívül valósághű textúrával és érintéssel, a páratlan élményért.

    6 390 Ft

    3 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    A SilexD egy sor kiváló minőségű, kettős sűrűségű szuperlágy szilikon vibrátort és SILEXPAN-t kínál, rendkívül valósághű textúrával és érintéssel a páratlan élményért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Kézbilincs és popsi dugó a fétisgyűjteményből, amelyeket egy lánc és 3 lakat köt össze. A bilincsek élethű bőr megjelenésűek és a csatos rögzítőkkel állíthatóak - ezért Férfi és Nő számára is alkalmasak. A rozsdamentes acél dugó használható hőmérsékleti játékhoz, és meleg vízben felmelegíthető vagy hűtőben lehűthető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Találja meg a középutat!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Nuo Fekete

    A Nuo két motorral kínál kettős stimulációt és mókát - egy belső motor és egy a gyakran elfelejtett gát területén. Hölgyeim, (igen, és uraim!), boldogok lehetnek, hisz ez az uniszex termék mindkét nem számára ugyanolyan anális örömöket kínál, tökéletes prosztata játékhoz is.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red L

    Vigyen magával egy kis pluszt a hálószobába a TABOOM DUGÓ GYÉMÁNT ÉKSZERREL. A stílusos szexi hátsó ajtók örömére tervezték, testbiztos arany alumíniumból és vörös akrilüvegből készült. A zsákmánya soha nem tűnt ilyen elbűvölőnek, ragyogjon fényesen, mint egy fényűző gyémánt!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Szép lett a játékod ezzel az édes Bling-csatlakozóval! A Temptasia Bling Plug Medium gyönyörűen megtervezett szív alakú alappal rendelkezik, amely arany drágakővel van beágyazva. Ennek a szatén szilikon dugónak kúpos hegye van a könnyű behelyezés érdekében. A szűk nyak finom nyomást biztosít, és ideális hosszabb viselethez. Vagy mutasd meg a blingedet a szokásos erotikus játékod során! A legjobb élmény érdekében használja kedvenc, minőségi vízbázisú síkosítójával.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Fejezze ki magát a Moji segítségével. Vékonyan kúpos mini dugók selymesen sima, testre biztonságos szilikonból. Aranyos és szeszélyes, a fenékjáték még soha nem volt ennyire animált! Gyűjtse össze mindet! Rózsaszín és fekete színben kapható.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Driven by Desire Silicone Pleasure Plug

    A szürke ötven árnyalata limitált kiadású kollekciójána egyik legizgalmasabb darabja ez az anális dugó, mely tökéletes kielégülést és erotikus élményt garantál mindenkinek! Része a Fifty Shades Darker hivatalos, a szerző, EL James által jóváhagyott kollekciónak!  

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Black

    Ez a 3 hüvelykes (7,6 cm) Fenékdugó ultra erős és sziklaszilárd tapadókoronggal rendelkezik. Ez egyben biztonsági anális dugóként is funkcionál, így nem megy túl messzire! Ezeket a termékeket a higiénia szem előtt tartásával fejlesztettük ki, így ftalátmentes, puha gumiból készülnek, amely nem szaglik és biztonságos a test számára. A kúpos hegynek köszönhetően a behelyezés nagyon egyszerű és kényelmes lesz.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Small

    Díszítse nadrágját ezzel a szív alakú Rainbow Prism dugóval! A szív alakú szivárványgyöngy káprázatos, kéjes energiát ad a zsákmányhoz, míg a kis méret és a kielégítő súly miatt ez a ragyogó fenékdugó a fő esemény vagy bemelegítés a nagyobb anális tapasztalattal rendelkezők számára.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Play with Me Jolly Plug Blue

    A Blush Jolly Plug a tökéletes anális játék a kezdők számára, ha csak kísérletezik az élvezetével, vagy ha eddig habozott kipróbálni az anális játékot. Ez a popsi dugó kúpos véggel rendelkezik a könnyű behelyezéshez, és elég kicsi ahhoz, hogy hosszú távon viselhető és kényelmes legyen az anális edzés során.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Az ANOS-tól származó Butt Plug rezgéssel csodálatos formájú, és 20 rezgési móddal rendelkezik a vibro-butt dugó rugalmas szárának alján.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Beaded Plug Black

    Mindenkinek, aki új anális érzéseket szeretne felfedezni egyedül vagy partnerrel! Az Anal Adventures Platinum anatómiailag célzott lehetőségeket kínál, amelyek mindegyike 100%-ban szatén sima, platinára kötött szilikonból készül. A Beaded Plug szórakoztató, pattogó érzést kelt a behelyezéskor, és még több érzést ad, miközben a horgonyalapon ringat.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bootie M Fekete

    Jól formázott butt-plug, más néven fenék dugó, kezdő és haladó játékosoknak egyaránt.

    12 790 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Szikrázzon és ragyogjon, miközben megtapasztalja egy erőteljes vibráló motor belső örömét, 6 rezgésszinttel és 15 vibrációs mintával, a lágy lüktetésektől a mély és erőteljesekig. Kompakt, testbiztos, varratmentes, szilikon USB újratölthető akkumulátorral, akár 1,5 órán keresztül folyamatosan működik.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Buttplug Small Clear

    Könnyű, krómozott anális játék, amelyet vizuális és érzéki izgalomra terveztek. A könnyű alumíniumból készült és a könnyed behatoláshoz formázott, testre biztonságos anális játék minden síkosítóval használható.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Inflatable Plug 536210 Black

    Nagy, nagyobb, a legnagyobb!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Fekete

    Élvezze az állandó stimulációt, melyet ez a klasszikus formájú és súlyú anális dugó ad. A játék szilikonból készült, egy rugalmas nyakkal és gyönyörű kővel díszített kibővülő bázissal rendelkezik.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Booty Sparks Rainbow Prism Gem Anal Plug Silver Small

    Díszítse fel a hátsóját ezzel a Rainbow Prism Gem dugóval! A szivárvány gyöngyszeme káprázatos, kéjes energiát ad a zsákmánynak, míg a kis méret és a kielégítő súly miatt ez a zseniális fenékdugó az éjszakai főeseménye, vagy enyhe bemelegítés az anális játékban tapasztaltabbak számára.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bootie Fem Rose

    Ön vaginás ember, és az anatómiájának megfelelő anális dugót keres? Vagy szeretné megtapasztalni a hüvelyi szexet, miközben anális dugót visel? Jó helyen jár. Ismerje meg a BOOTIE FEM-et, egy megközelíthető tulipán alakú popsidugót. Kellően kényelmes az anális dugós újoncok számára, és szex közben is viselhető, FANTASZTIKUS mega-orgazmushoz.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus All Day Long Silicone Butt Plug S

    A Brutus All Day Long by Brutus innovatív kialakítása és prémium selymesen sima szilikonja a klasszikus fenék dugót a következő szintre emeli. Az All Day Long behelyezésekor minden centiméterét élvezni fogja ennek a rossz fiúnak, mivel a szélesség fokozatosan oszlik el a dugó között.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Glass

    Ez a 3 hüvelykes (7,6 cm) kézzel készített üveg Butt Plug biztonsági anális dugóval rendelkezik, így nem megy túl messzire! Boroszilikát üvegből készült, amely könnyen tisztítható, testbiztos és tökéletes a hőmérsékleti játékhoz. Ezt a dugót nyugodtan melegítheti a mikrohullámú sütőben, vagy meleg vízbe teheti. Hidegebb érzésekre vágyik? Használhatja a fagyasztót vagy hideg vizet.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coquette Anal Plug Metal L 4cm Turquoise

    Üdvözöljük a Coquette világában! A játék 39 keskeny, de nem éles hegye nemcsak könnyedén behatol a legszűkebb helyekre, hanem a lehető legkényelmesebben elfér benne. Ezzel a Coquette anális dugóval bármilyen mozdulatot végezhet, pózokat vehet fel, kellemes teltségérzetet ad anélkül, hogy károsítaná az érzékeny helyeket.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sneaky Stainless Steel Butt Plug with Swarovski Crystal

    Ez a luxus csatlakozó kinyitja a hátsó ajtót az anális játék világába. A kúpos hegyet úgy tervezték, hogy könnyen behelyezhető legyen, és sima, varratmentes kialakítása simán becsúszik. A széles alap segítségével precízen szabályozhatja, hogy hol helyezkedjen el ez a dugó, az alapban található káprázatos Swarovski kristálykészlet pedig csillogó csillogást kölcsönöz az Ön kényelmének.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Backdoor Friend Round Medium

    Egy hátsó ajtó barát!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • AfterDark Alphona Butt Plug Size S 6.8 cm x 3.5 cm Black

    Az Afterdark az a márka, amelyre szüksége van ahhoz, hogy biztonságosan és kellemesen élvezze a legszemtelenebb örömöket.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Diamond Heart Butt Plug Regular Black

    Élvezze az állandó stimulációt ennek a dugónak a súlya és a klasszikus formája miatt. Ez a dugó szilikonból készült, rugalmas nyakkal és gyönyörű gyémánttal rendelkezik a kiszélesedő alján.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.