×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anál dugók

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Tartsa partnerét és készen álljon a cselekvésre! Ez a heveder egy kemény, lankadatlan fém farokgyűrűt és egy hullámos szilikon záródugót kombinál. Húzza át a péniszt és a herezacskót a gyűrűn, hogy kőkemény és rendkívül érzékeny erekciót hozzon létre. Nyomja be a dugasz kúpos hegyét, és élvezze partnerei örömét, ahogy a bordák befelé haladnak. Húzza meg a hevedereket, hogy csapdába esve érezze magát, és élvezze a kétségbeesésüket! A dugót egy kényelmes tapadókorongtalppal is ki lehet venni, hogy egyedül játszhasson vele. Nem kompatibilis a szilikon kenőanyaggal. Tisztítsa meg enyhe szappannal és meleg vízzel.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Bővítsd a segged a Segg-Panddal! Ez a felfújható szilikon anális dugó lehetővé teszi, hogy a hátsó ajtó új szintjére pumpáld a fenekedet! A szilikon külseje bársonyosan sima, hogy prémium érzést nyújtson a popsijának, míg a puha pumpáló gumó könnyű a kéznek, miközben a kívánt teltségig pumpálhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Ezzel az 5 üreges, fokozatos méretű anális tágító készlettel válhat kezdőből a haladó anális rajongóvá. Mindegyik kúpos dugót úgy alakították ki, hogy kényelmesen behelyezhető legyen, hegyes véggel és kiszélesedő talppal, amely segít mindent a helyén tartani a hosszabb viselet érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Back It Up Black

    Ez az egyedülálló távoli vibrációs dugó és gyűrű kombináció két erős motorral rendelkezik, amelyek együtt működnek a tengelyben és az alapban. Az állítható C-gyűrűs karok 3 különböző pozíciót kínálnak, míg az izzódugó felül és alul elkeskenyedik egy biztonsági alappal, amely összekapcsolódik, és egy sima, rugalmas formát alkot.

    33 900 Ft

    25 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • TitanMen Ass Servant Black

    A Doc Johnson TitanMen kollekciója bemutatja a szamárszolgát. Ezt a seggjátékra tervezték, ez a dugó 4,5" hosszú és 3,75" átmérőjű. Ívelt és megfelelő formájú, kiváló bevezető eszköz kezdőknek. A dugók kettős sűrűségűek, elnyűhetetlen külső héjjal és puha belső töltettel.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ha valaha is részt vett már egy kis/sok fenékjátékban, vagy esetleg egy vibráló péniszgyűrűt felhúzott már valamikor, valószínűleg egyetért azzal, hogy mindkettő eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáad egy kis valódi elektromosságot, akkor az anális stimuláció és a vibráló szűkítés művészete metaforikusan sistergőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, csapolással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug gyűrűvel nem egy, hanem két egyedülálló, teljesen kéz nélküli érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    Mindenkinek, aki új anális érzéseket szeretne felfedezni egyedül vagy partnerrel! Az Anal Adventures számos választási lehetőséget kínál. Ez a távirányítós csatlakozó az érzések és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálja. A selymesen sima tapintású Ultrasilk Silicone gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • TitanMen Ass Master Expansion Plug

    A TitanMen análdugó egy ász az anális játékszerek között! Kifejezetten úgy lett tervezve, hogy a maximális élvezetet nyújtsa 9 hüvelyknyi hosszával!

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    A szilikon gyújtógyertya a legújabb hardcore anális berendezés. A karcsú karbonszálas kialakításnak és a könnyen beilleszthető és biztosan a helyén maradó formának köszönhetően az anális játékot a következő szintre emelheti. Ez a csatlakozó a haladó felhasználók számára készült.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Pumpáld fel! Ezt a felfújható vortex anális dugót nagyon egyszerű használni, és öröm behelyezni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Devils Rattle Inflatable Silicone Anal Plug with Cock and Ball Ring

    Ebben a felfújható szilikon dugóban minden megtalálható! A Devils Rattle egy olyan anális játék, amely egyedi funkciókkal rendelkezik, hogy kielégítse furcsa igényeit - felfújható dugóval, rugalmas pénisszel és gömbgyűrűvel, valamint belső golyókkal, amelyek minden mozdulatnál zörögnek és dobognak az anális belső részein. Ez a selymes anális élvezet tökéletes azoknak a játékosoknak, akik olyan sokoldalú játékot keresnek, amely mindenféle dobozt ellenőrizhet!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Bárki, aki egy kicsit/sokat játszott már fenékkel, valószínűleg egyetért azzal, hogy az anális felfedezés eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáadunk egy kis valódi elektromosságot, akkor a belső édes pont masszázsának művészete metaforikusan perzselőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, koppintással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug nem egy, hanem két egyedülálló érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Inflatable Butt Plug with Vibration Black

    Csodálatosan formázott Vibro-butt dugó RC felfújható dugó vibrációval az ANOS-tól, gyengéd csúccsal és széles, biztonságos alappal. Vastag és domború méretűre fúvódik fel - a csodálatosan telt érzésért és a tökéletes tágításért.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Ez a kiváló minőségű újratölthető szilikon csatlakozódugó messze a legjobb a maga nemében. Szuper puha minőségű szilikon egyedi szilikon távirányítóval, arany szegéllyel. A dugót a távirányító nélkül is  bekapcsolhatja, és a be- vagy kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával elérheti kedvenc rezgésmódját. A színek továbbra is változnak a fenékdugó hátulján.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Tökéletesen formázott vibro-butt plug Felfújható Tapping Plug a Rebel-től innovatív kopogtató funkcióval a perineum stimulátorban. A 3 erős motor garantálja az intenzív anális szórakozást.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Vibro-butt dugó RC tolómasszírozó az ANOS-tól erőteljes toló funkcióval. Intenzív anális stimulációhoz puha, kúpos heggyel, amely a tolóerővel folyamatosan közvetlenül stimulálja a prosztatát. A rezgések a dugó viselésekor a gáton is érezhetőek.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    10 rezgési mód és 7 felfújható mód

    53 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    A Snug Plug 4 egy ultrakényelmes, 257 grammos súlyú dugó, amelyet úgy terveztek, hogy érzéki teltségérzetet biztosítson.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Fokozza játékát a hátsó ajtóban a mágneses tolóerő egyedülálló érzésével! Miközben a 7 erőteljes motorsebességen kerékpároz, tapasztalja meg a szelíd fel és le zümmögést egészen a teljes gáznyomásig, és ringassa a zsákmányát intenzív élvezettel! Adja partnerének a távirányítót az erotikus párok játékához, vagy élvezze anális kalandjait a víz alatt, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Használjon sok síkosítót a legjobb eredmény érdekében!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Automatikus, ritmikus pumpás funkcióval az anális élvezet kiteljesítéséhez!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Kezdje kicsiben, és haladja meg a közepes és nagy méreteket ezzel a minőségi anális edzőkészlettel. 3 szupersima, különböző méretű szilikon tompadugóból áll, mindegyik rugalmas szárral, amely kis bordákkal stimulálja azt, ahol a legérzékenyebb.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Fekete

    A legújabb felemelegedő vibrátor a Svakom-tól, férfiaknak és nőknek egyaránt!  

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    A Kiotos-Vibez Viento Plug egy felfújható anális vibrátor férfinak és nőnek. A rezgésnek 7 fokozata van, a vibrátor bekapcsolásakor a felfújás funkciót is aktiválja, így a kedvére állíthatja a méretet. Teljesen kiváló minőségű szilikonból készült a biztonságos szex és a szuper sima behatolás érdekében.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Plug & Play Black

    Végül – az anális élvezet egyszerűen a Plug and Play segítségével. A bársonyosan sima szilikonból készült Butt Plug kör alakú feje lekerekített csúcsra szűkül a célzott stimuláció és a finom teltségérzet érdekében. Fedezzen fel 10 erőteljes vibrációs sebességet és ritmust, és játsszon kihangosítva az elegánsan egyszerű távirányítóval. A játék szabadsága!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Power Beads Anal Play Black

    10 rezgési mód és 3 rimming gyöngyök sebességi módja

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Discover Black

    A Discover remekül kidolgozott, hogy elvigye Önt egy csábító anális felfedezés útjára. A szilárd bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy ingerelje arcát, miközben teste megragadja a karcsú nyakat, így a kontúrozott nyél tökéletesen a helyére csúszik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Cocktail Black

    A végső megelégedettségre tervezve A Cocktail egy erőteljes, kétmotoros páros játék, amely a végbélnyílás és a hüvely élvezetét szolgálja, miközben stimulálja a pénisz szex közben.

    50 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.