×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Szilikon análdugók

65 - 96 termék, Összesen:233

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    A Gyémánt Fenék Ékszer egy minőségi dugó, amelynek alapja műkő-drágakő díszítéssel rendelkezik, így a hátsó ajtó örömmel csillogó! Az elegáns dugó elkeskenyedő sziluettje és kiszélesedő alapja, a végén ragyogó drágakő dísszel.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Furral. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz igazodjon, míg a vékony test kezdőbarát élvezetet nyújt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Ez a gyönyörű szilikon horgony anális dugó készlet 4 csodálatos anális dugót tartalmaz, amelyek csodálatos és puha tapintásúak. Ideális kezdők számára, akiknek nagyobb anális élményre van szükségük. A dugók teljesen puha és rugalmas szilikonból készültek, amely higiénikus és kényelmes használatot biztosít. A dugók mindegyike lapos aljjal rendelkezik, ami tökéletesen a helyén tartja őket. Helyezze be egy finom anális vízalapú síkosítóval és játssza a legizgalmasabb játékokat.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Black Buttplugs with Pull Ring Set

    Szilárd, mégis rugalmas, ezek a dugók ideálisak az anális szexjátékok szerelmeseinek. A sima és puha szilikon igazi öröm a viseletben. Elegáns kialakításúak, karcsú testtel és hegyes hegyükkel a könnyű behelyezés érdekében. Kísérletezzen a három különböző mérettel, és váljon gyorsan az anális játék szakértőjévé!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Toljon fel egy rakétát a fenekébe, és várja a robbanást! Növelje örömét ezzel a felfújható és vibráló anális játékkal, amely minden máshoz nem hasonlítható. Ez a selymesen sima szilikondugó finoman megduzzad Önben, és hihetetlen teltségérzetet nyújt.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Egy kicsit... többre vágyik? Tapasztalja meg a dübörgő anális stimulációt a teljesen új dugóvibrátorral, a Rotator Plug 1+-szal. A két motorral felszerelt Rotator Plug 1+ egyik motorja az erős rezgéseknek, a másik pedig az alsó felén lévő bonyolult forgó gyöngyöknek van szánva.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Apex Butt Plug Set Black

    Ha az anális stimuláció az, ami lebegteti csónakját, akkor mi a tökéletes hátsó ajtós játékot kínáljuk d​a​p​i​b​u​s az Ön számára. Ez a tompadugó selymesen puha szilikonból készült, és a hegyénél elkeskenyedik a könnyű és kényelmes behelyezés érdekében. A dugót zseniális kialakítással fejlesztették ki a maximális anális stimuláció érdekében, amely egyszerre éri el az összes megfelelő pontot. Az Ouch egy teljesen új élményt kínál a plug play terén, amely minden bizonnyal leírhatatlan boldogságot fog hozni a hálószobában!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Slate

    Tudta, hogy az anális területen olyan magas az idegvégződések koncentrációja, hogy még a legkisebb dugó is csodálatos érzés lehet? A Bfilled Basic Plus masszírozódugót ennek figyelembevételével tervezték.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    A Power Gem® Vibrating Crystal Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony, ergonomikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motorok lehetővé teszik, hogy ez a szonda az Ön mozdulataihoz igazodjon, miközben intenzív vibrációt ad. Engedje át magát a személyre szabott élvezetnek, miközben a karcsú szonda 10 élénk vibrációval, szenvedélyes lüktetéssel és erotikus eszkalációval lüktet. Vezérelje ezt a sokféle orgazmikus lehetőséget a könnyen érinthető drágakő gombbal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Prider sorozatunkat a büszkeség zászló színei alkotják; A testébe hajló Prider kollekció a legfinomabb szilikonból készült, bársonyos tapintású, elegáns és ergonomikus dizájnt kínál szexuális élvezeteiért.

    26 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    A Dugó-ilicious 1 egy vibráló anális csatlakozó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watchról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Dugó-ilicious 1-et férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anális dugó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Dugó-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    A Candy Rimmer tökéletes játék a biztonságos és gyengéd anális játékhoz. A tiszta ftalátmentes szilikonból készült Candy Rimmer testbiztos, és higiéniai vagy hőmérsékleti játék céljából főzhető vagy fagyasztható. A szatén bevonat kellemesen sima, a gyűrű pedig biztonságosan a helyén tartja, és lehetővé teszi, hogy Ön vagy partnere könnyen kezelje.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    A Temptasia Fuck Me Fenékdugó egyértelmű üzenetet küld – tudja, mit akar. Ez a rugalmas szilikonból készült kockás dugó biztonságos, szív alakú alappal rendelkezik. Szatén sima felülete vajpuha tapintású, amely síkosító hatásúvá válik. A Spank Me Dugó izzója átlagon felüli kerületet biztosít, kúpos kúpjával a könnyű behelyezés érdekében.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Mély Táguló, Felfújható Análdugó

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    A Firefly Prince anális dugót gondosan tervezték, hogy pontos, izgató munkát végezzen az érzékeny területeken, így szerezve Önnek határtalan örömet. Miért tagadná meg saját magától?! A játék kiváló minőségű szilikonból készült, szilárd, de rugalmas és természetesen biztonságos a test számára. Kis mérete különösen alkalmas a kezdőknek, akik szeretnék felfedezni az anális játékok varázsát.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Szórakoztató, aranyos és rózsaszín, ez az NS Novolties újdonsága. A dizájnos análdugó egy gyönyörű rózsaszín kővel díszíti az anust. Bársonyos,  selymesen lágy és kiváló minőségű szilikonból készült, ami teljesen biztonságos a test számára. A lekerekített csúcsa megkönnyíti a dugó behelyezését. A  csillogó kő figyelemre méltó ékszerré varázsolja ezt az erotikus kelléket. Élvezze ki az izgalmas pillanatokat, viselje büszkén ezt a bájos kiegészítőt.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 7 990 Ft

    4 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set

    Ez a szett 3 sima, kerekített végű anális dugót tartlamaz, melyek behelyezése rendkívül egyszerű! Az ergonomikus kialakítás a test vonalait formázza, a lágy és puha szilikon pedig kényelmes marad hosszantartó viselet esetén is! A kerekített fomatervezésnek köszönhetően ideális kezdők számára, vagy fokozatos bemelegítéshez! A tapadókorong segítségével bármilyen sima felületen megtapad!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    A SilexD egy sor kiváló minőségű, kettős sűrűségű szuperlágy szilikon vibrátort és SILEXPAN-t kínál, rendkívül valósághű textúrával és érintéssel a páratlan élményért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Plug Model 1 M Black

    Minden fenékhez van egy csatlakozó!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    A Twinny Bud az anális dugó, amely soha nem látott érzéseket nyújt Önnek. Az anális csatlakozón két gyöngy található, 10 rezgéssel, és USB-kábellel újratölthető. A 2 golyó tökéletes a dupla anális stimulációhoz, az ergonomikus kialakítás ideális anális behelyezést biztosít, a Twinny Bud pedig extra puha tapintású a folyékony szilikonnak köszönhetően.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Találja meg a középutat!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Nuo Fekete

    A Nuo két motorral kínál kettős stimulációt és mókát - egy belső motor és egy a gyakran elfelejtett gát területén. Hölgyeim, (igen, és uraim!), boldogok lehetnek, hisz ez az uniszex termék mindkét nem számára ugyanolyan anális örömöket kínál, tökéletes prosztata játékhoz is.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    A GPlugot kifejezetten az extra élvezeteket keresők számára fejlesztették ki. Tökéletes férfiaknak, nőknek és minden neműeknek (bárkinek, akinek a feneke szereti, ha stimulálják!), egyedül vagy partnerrel együtt használható. A G plugot használhatja előjáték vagy behatolás közben az extra teljes érzésért, és stimulálhatja a p-pontot és a g-pontot. Készülj fel az erősebb, hosszabb és intenzívebb orgazmusokra, amikor a Gvibe játékokat és dugókat is beilleszted a játékodba.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goldplay Wave S

    "Goldplay" vibrátor a mélységi játékhoz.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    A Rainbow Booty Jewel egy minőségi dugó, melynek alapja sokszínű műkő-drágakővel rendelkezik, így a hátsó ajtaját élvezettel csillogtatja! Az elegáns dugó elkeskenyedő sziluettje és kiszélesedő alapja, a végén ragyogó drágakővel.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:233

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.