×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vezeték nélküli análdugók anális

23 Termék

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    A Pinsy az Action új anális csatlakozója, de ez nem akármilyen anális csatlakozó, tévedés nélkül.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid fenékdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A fenékdugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A tengely teteje meg van hajlítva, hogy stimulálja a prosztatát. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Az ibizai nyaralás sokféle formát ölthet, de a legjobb, ha izgalmas utazásként teheti meg ezzel a vibráló anális dugóval! Klasszikus formájú, elkeskenyedő végével és rugalmas nyakával, így nagyon kényelmes viselet. Mindemellett az alapját egy bájos strassz díszíti, rezgéseit pedig egy távirányító segítségével választja ki, amit megtarthat, vagy kollégájára bízhat!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Élvezze a szórakoztató és kacér játékot a hátsó ajtón, bárhol is van a Screaming O My Secret Charged Plug XL-el – a távirányítós, újratölthető vibrációs csatlakozóval, most új, nagyobb méretben. A Secret Charged Plug XL-em több mint 60 percig bírja egyetlen töltéssel, és egy kompakt távirányítóval érkezik, amely akár 40 méterre is működik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid análdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A tompadugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    A GPlugot kifejezetten az extra élvezeteket keresők számára fejlesztették ki. Tökéletes férfiaknak, nőknek és minden neműeknek (bárkinek, akinek a feneke szereti, ha stimulálják!), egyedül vagy partnerrel együtt használható. A G plugot használhatja előjáték vagy behatolás közben az extra teljes érzésért, és stimulálhatja a p-pontot és a g-pontot. Készülj fel az erősebb, hosszabb és intenzívebb orgazmusokra, amikor a Gvibe játékokat és dugókat is beilleszted a játékodba.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibrátor, az A-Play sorozat alappillére, egy erős belső motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs funkcióval. A 10 stimuláló minta mindegyike mély, dübörgő rezgéseket kínál a felhasználóknak, amelyek kényelmesen vezérelhetők közvetlenül a terméken vagy a mellékelt vezeték nélküli távirányítón keresztül.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    A Feelztoys FunkyButts egy 2 db vibrációs fenékdugóból álló készlet távirányítóval párok számára, amelyeket mindkét partner egyszerre viselhet közösülés közben. A távirányító mindkét fenékdugóhoz használható, amelyek külön-külön is működtethetők.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Vibro-butt dugó RC Thrusting Massager az ANOS-tól erőteljes tolóerő funkcióval. Intenzív anális stimulációhoz puha, elkeskenyedő heggyel, amely folyamatosan stimulálja a prosztatát a lökéseivel. A rezgések a perineumon is érezhetők a dugó viselésekor.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Az INYA Alpine by INYA termékkel a fenekedben ringatózhatsz. Ez a távirányítású popsi dugó egy innovatív gyűrűző motorral rendelkezik a rendkívüli érzésekért. Tapasztald meg a luxust és az élvezetet a vízálló és újratölthető Alpine-nal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Az ANOS vibro-butt dugója távvezérelhető butt plug kifejezetten spirális kialakítású az intenzív anális masszázs érdekében. A szár alján található forgó masszázsgyöngyök és a száron található stimuláló pöttyök közvetlenül stimulálják a végbélnyílást. A talpán egy kicsi, kerek, arany színű tükör is található, amely csodálatosan díszíti a végbélnyílást.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Az ANOS vibráló-fenék dugója, a Remote Távirányítós Fenékdugó, klasszikus dugós kialakítású. A forgó masszázsgyöngyök a nyél aljában közvetlenül, intenzíven stimulálják a végbélnyílást. A talpán egy kicsi, kerek, arany színű tükör is található, amely csodálatosan díszíti a végbélnyílást.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    A Verona egy teljesen fekete vibráló anális dugó, amelyhez távirányító tartozik. Ez a stimulátor csodálatos, ha szereted használni a hátsó ajtót. A partnerek izgalmas lehetőségeket tárhatnak fel, hogy ezzel a dugóval ingereljék és meglepjék egymást, egy olyan kalandot, amely abszolút csúcspontként egy intenzív orgazmussal végződhet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Asher az Action új tagja, egy távirányítós vibráló anális dugó. 6 vibrációs funkcióval rendelkezik, erőteljes, szórakoztató, amellyel beléphet egy intenzív szenvedéllyel teli világba.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina a Dark Desires címkéjéből egy forgó vibráló anális dugó vezeték nélküli távirányítóval, amely különböző stimulációkat kínál a túláradó anális stimulációhoz. Az anális stimulátor 9 kombinált rezgési és forgási ritmussal rendelkezik. A működtetés a stimulátoron lévő gombbal vagy a vezeték nélküli távirányítóval történik. A rezgések az egész dugón keresztül terjednek.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Butt Plug with 2 Functions 5402255 Black

    A Rebel 2 funkcióval rendelkező RC Butt Plug forgó masszázsfejjel rendelkezik a kényelmes prosztata stimuláció érdekében. Az anális csatornát, a végbélnyílást és a külső gátat is intenzív rezgések kényeztetik. Teljes körű anális élvezet, amely igazán intenzív és mély!

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Shelly Anal Plug Remote Control Purple

    Az Intense Shelly Plug IPX7 vízálló besorolása kiszabadítja felfedezéseit a hálószoba határaiból. Legyen szó párás zuhanyozásról vagy vizes és vad időről a fürdőkádban, ez a vízálló szexjáték készen áll arra, hogy elkísérjen. Diszkrét távirányítója izgalmas meglepetésréteget kölcsönöz a játékidőnek. Add át a hatalmat partnerednek, és add át magad az öröm váratlan lökéseinek!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! 21X Silicone Butt Plug with Remote Purple

    Adjon bársonyos kitöltést a hátsó ajtóhoz ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erőteljes motorral rendelkezik, amely vibrál és zúg a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! 21X Silicone Swirl Plug with Remote Blue

    Élvezze ennek a szilikon örvénylő dugónak a finom örvénylési mintáját! Plüss és domború, hogy kielégítő tölteléket és addiktív masszát biztosít a seggének, hogy összenyomja – tökéletes egyéni használatra, de akár egy szeretővel is feldobhatja az embert. Prémium anyagokból készült, és erős motorral van felszerelve az intenzív vibráció érdekében, amikor szükséges!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Backdoor Adventure Kit 3pc Butt Plug Set, Bullet & Blindfold Black

    Fedezze fel az anális játék világát ezzel a Backdoor Adventure Settel! Ez a perverz készlet három fokozatos tompadugót, egy 7-szeres vibrációs lövedéket, egy vezeték nélküli vezérlőt és egy szatén szemkötőt tartalmaz – mindent, amire szükséged van a zsákmányoddal való kényeztetéshez és a kísérletezéshez!

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

23 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.