×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anál dugók

1 - 32 termék, Összesen:155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Ez a kompakt, krémesen sima fenékdugó tökéletes kezdőknek és haladó anális játékosoknak egyaránt! Kenje fel a klasszikus hagymás formát, és kezdje el a kúpos heggyel, miközben ellazul, és élvezi az egyedülálló érzést, és megtalálja azt a vibrációs szintet, amely segít elérni az erőteljes csúcspontot. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Anális ékszer Ezüst/Átlátszó

    Ezt a lenyűgöző, polírozott alumínium anális dugót egy gyönyörű nagy kristály díszíti. Kialakított kúpos hegyének hála sima behatolást biztosít, karcsú nyaka a behelyezés és a viselés további kényelmét szolgálja. Az alumínium hőmérsékletre érzékeny anyag, ami azt jelenti, hogy kellemesen hideg tapintású, de könnyen felmelegszik a test hőmérsékletére. Áztathatja a terméket a használat előtt kedve szerint jeges vagy forró vízben is, így fokozva tovább a behatolás élményét.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Háromcsúcsú stimulátor vezeték nélküli távirányítóval.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glaze Glass Rosebud Beaded Plug Pink

    A Glaze Glass kollekcióból származó, 5,5"-es Rosebud Beaded Plug gyönyörű virágos megjelenése gyönyörű bevezetővé teszi a backdoor játékot. Testbiztos boroszilikát üvegből készült, és minden típusú kenőanyaggal kompatibilis, és gyöngyös kialakítása lehetővé teszi az első alkalommal mélyebb behatolás felfedezése.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Red Gems

    Anális edzésjátékja gyönyörűvé vált ezzel az édes Bling Plug-készlettel! Kezdve a kezdőknek szánt kis mérettel, lassan áttérhet a közepes méretre, majd amikor már teljesen kényelmes, a nagy méretre. Ez a készlet három csatlakozót tartalmaz, amelyek mérete kicsitől, közepestől és nagyig terjed.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Töltse meg anális nyílását színültig és tágítsa ki maximálisan ezzel a hihetetlen Insta-Gaperrel! Miután összeszorította a végeket és beszúrta a rosszfiút a lyukba, a dugó azonnal kinyílik és szinte elképzelhetetlen mértékben tágítja és feszíti a nyílást.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Tulip-Shaped Plug with Pump Black

    Emelje az anális játékot a következő szintre ezzel a felfújható dugóval! Ez a dugó könnyen felfújható a kézi pumpa összenyomásával. Könnyen kioldó szeleppel rendelkezik (a szivattyún található) a gyors leeresztés érdekében. Ez a felfújható anális dugó tulipán alakú, közepén masszív fúvókával. Normál állapotban az anális dugó átmérője 40 mm, hossza 110 mm. A dugó 120 mm átmérőig, 145 mm hosszúságig felfújható.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő análdugó Fekete

    Nyisson meg új ajtókat a Bfilled Classic vezeték nélküli távirányítóval ellátott masszírozó dugóval. A gondosan megtervezett kúpos hegy és biztonságos bázis által ideális választás a kezdők számára.

    20 790 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Bővítse végbélnyílását extrém méretűre az új, felfújható Ass Blaster-rel! Ez a kemény, felfújható vinil dildó könnyen méretre igazítható, elég hozzá az orvosi stílusú pumpát néhányszor összenyomni. Kivételes anális stimulációban lesz része!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Vigyen egy nehéz ütést a hátsó ajtóba - ez az ívelt kényelmi dugó úgy van kialakítva, hogy bársonyos külsejével és nehézfém súlyosságával kitöltse a seggét és dörzsölje a prosztatáját! Ez a prémium minőségű popsi dugó ergonómikusan van kialakítva, hogy két gumóval töltse meg a fenekét, mindegyik belső fém súllyal rendelkezik, hogy szilárd tömeget adjon Önnek, hogy összenyomja, és finoman lefelé húzza a lyukát.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Set

    A Gleaming Love kollekció ezt a fényes anális dugókészletet 3 méretben mutatja be, mindegyik drágakővel. A sima, könnyű alumíniumból készült és varrat nélküli örömjátékok könnyen csúsztathatók, a kiszélesedő talp pedig biztonságérzetet nyújt, miközben az ékszer kényelmesen ül a popsiban.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    A Dick Spand valósághű pénisz megjelenést mutat, határozott fejével és rideg szárával a zamatos textúra és az elragadó szorítás érdekében. Élvezze a normál leeresztett tengely kielégítő behelyezését, és kielégítse a feltöltési igényt a könnyen testreszabható felfújási funkcióval – tökéletes azok számára, akik szeretik a nagy játékok megtöltését, de nem a kényelmetlen behelyezést. Addig pumpálja az izzót, amíg el nem éri a kívánt töltést, és élvezze a nyújtást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Ennek az anális stimulátornak a fő jellemzője a nagyon szivacsos és puha tapintás a kétrétegű szilikon rendszerének köszönhetően. Nagyon vonzó kékes tónusával, ergonomikus formájával és különösen kétrétegű rendszerével a Little Rocket könnyű behelyezést biztosít, tökéletesen alkalmazkodik az anatómiához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Black

    Anális edzésjátékod gyönyörűvé vált ezzel az édes Bling Plug-készlettel! Kezdve a kezdőknek szánt kis mérettel, lassan áttérhet a közepes méretre, majd a nagy méretre, amikor már teljesen kényelmes. Ez a készlet három csatlakozót tartalmaz, amelyek mérete kicsitől, közepestől és nagyig terjed. Mindegyik dugó kúpos hegyével rendelkezik a könnyű behelyezés érdekében, és szoros nyakkal rendelkezik az enyhe nyomás és a hosszabb kopás érdekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    A Jet fenyegető Destructor egy Pro méretű dugója, amely elegánsnak és fenyegetőnek tűnik Jet Black Carbon Metallic Finish bevonattal, és laboratóriumilag tesztelt, testbiztos, nem porózus PVC-ből készül. Játsszon keményen. Játsszon biztonságosan. Ez az anális csatlakozó haladó felhasználók számára készült.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    A Dirty Words Anal Plug készlet 3 különböző méretű prémium szilikon zsáktartozékot tartalmaz a lyuk képzéséhez! Légy a hátsó ajtóban kezdő kezdőből haladó anális rajongóvá. Mindegyik csatlakozón van egy szemtelen név a seggednek - vagy a játékszereidnek a seggére, hogy megjelenjen: rabszolga, kurva és szajha!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bootie L Fekete

    Jól formázott butt-plug, más néven fenék dugó, kezdő és haladó játékosoknak egyaránt.

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Még soha nem látott ehhez hasonlót; ez a legmenőbb innováció az anádugók területén, ami megjelent a piacon.

    20 790 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Double Balloon and Pump Black

    Emelje az anális játékot a következő szintre ezzel a felfújható dugóval! Ez a dugó könnyen felfújható a kézi pumpa összenyomásával. Könnyen kioldó szeleppel rendelkezik (a szivattyún található) a gyors leeresztés érdekében. Normál állapotban mindkét ballon átmérője 25 mm. A dugó hossza 150 mm. A léggömbök 65 és 70 mm átmérőig felfújhatók, a dugó teljes hossza felfújva 220. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az első léggömböt teljesen fel kell fújni, mielőtt a második léggömböt felfújhatná.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Set

    A Gleaming Love bemutatja, ezt a fényes anális dugókészlet kollekciót, 3 méretben, mindegyik drágakővel. A sima, könnyű alumíniumból készült és varrat nélküli örömjátékok könnyen csúsztathatók, a kiszélesedő talp pedig biztonságérzetet nyújt, miközben az ékszer kényelmesen ül a popsi orcák között.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug M Silver

    A rozsdamentes acélból készült szexuális játékok a szexuális játékok szerelmeseinek kötelező darabjai!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT Expandable Butt Plug - felfújható análdugó

    A Colt bővíthető análdugó egy latex és gumi kivitelezésű felfújható játék, amely egy gyors és egyszerű kiengedő szeleppel rendelkezik.

    14 290 Ft

    11 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Anális edzésjátéka gyönyörűvé válik ezzel az édes Bling Plug-készlettel! Kezdve a kezdőknek szánt kis mérettel, lassan áttérhet a közepes méretre, majd a nagy méretre, amikor már teljesen kényelmes. Ez a készlet három csatlakozót tartalmaz, amelyek mérete kicsitől, közepestől és nagyig terjed.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    A tökéletes szexuális teljesítményért és az intenzív orgazmusért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Inflatable Curved Anal Plug with Pump Black

    Emelje az anális játékot a következő szintre ezzel a felfújható dugóval! Ez a dugó könnyen felfújható a kézi pumpa összenyomásával. Könnyen kioldó szeleppel rendelkezik (a szivattyún található) a gyors leeresztés érdekében. Ez a felfújható anális dugó enyhén ívelt. Normál állapotban az anális dugó átmérője 24 mm, hossza 80 mm. A dugó 85 mm átmérőig, 180 mm hosszúságig felfújható.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Inflatable Dildo Long Black

    A fekete felfújható Dildo Long sima felületű, ezért könnyen behelyezhető. Behelyezés után óvatosan használja a kézi pumpát a Dildo felfújásához, vagy fújja fel használat előtt. A kézi pumpán van egy nyomáscsökkentő gomb, a levegő kilép a vibrátorból, ha kinyitod a szelepet.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Inflatable Plug with Massive Core Black

    Ennek a terméknek masszív magja van, és a ballonpumpa összenyomásával felfújható. A levegő kiengedése egyszerű a szelepen lévő nyomógomb megnyomásával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.