×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok fekete

33 - 64 termék, Összesen:257

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Bruno Fekete

    BRUNO az egyszerűségről, az erőről és kifinomultságról szól. 6 beállítás, az elegáns, szilikon forma és a megdöbbentő erő biztosítja a nagyobb, jobb, hosszabb és intenzívebb orgazmust!

    84 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamikus toló, vibráló és köröző stimuláció az izgalmas intim élményért.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Örülhetnek a szenzációkeresők! A súlyozott és vibráló Snug & Tug hármas érzete hatalmas adag stimulációt biztosít több erogén zóna és több funkció beépítésével. Viselje a péniszgyűrűt a hosszabb, erősebb erekció érdekében, miközben élvezi az erőteljes vibráló és elragadó súlyú belső dugót az anális és a prosztata érzéséhez.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Flare segítségével. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz flexibilis legyen, míg a telt test fejlett méretű élvezetet nyújt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    A Nexus Ace most még nagyobb lett! Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől.

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn V

    A HELIX SYN V ötvözi a világ legnépszerűbb férfi G-pont stimulátorának díjnyertes formáját és anatómiailag megtervezett kontúrjait a vibráció hozzáadott intenzitásával. Az eredmény hatalmas erejű és mélységű orgazmusok, olyan intenzív élmények, amelyek örökre megváltoztatják a szexuális élvezetekkel kapcsolatos viszonyítási rendszerét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől. Selymesen lágy szilikonból készült,a kényelmet szem előtt tartva. A tengelyen végigfutó élek pedig extra stimulációt nyújtanak.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Luxury Bondage Essentials Puppy Play Wiggle Tail Black

    A TABOOM PUPPY PLAY WIGGLE TAIL úgy lett kialakítva, hogy még több izgalmat adjon a backdoor játékhoz. A szilikon farok 7 különböző módban mozoghat, míg a szilikon tompadugó vibrál, és extra ízt ad anális kalandjaihoz.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hosed Slim Tapered Anal Hose Trainer Set

    Élvezze minden egyes csúszkáló centimétert, hogy új magasságokba emelje anális határait! Mindegyik beosztású méret további hüvelyk hosszúságot és jelentős eltérést tartalmaz a kerületben, így saját tempójában fedezheti fel szexualitását. A masszív tapadókorongos talpak szilárdan tartják ezeket a tömlőket bármilyen sima és lapos felületen, így élvezheti hosszukat anélkül, hogy felborulnának.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    A szabadalmaztatott Sliding Ring technológiával ez az exkluzív Thunder Plug kifejezetten a dinamikus anális stimulációra készült! A belső dudorodó gyűrű felfelé és lefelé csúszik a szilikontengely közepén, hogy dörzsölje a belsejét, és örömet szerezzen a mélységének, a végbélnyílásának és mindennek, ami a kettő között van.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Beads gyöngyökkel. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs gyöngyös masszírozó 5 független e-stimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható a gyöngyös kialakítással, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Cock Gigantor XXXL Tapered Butt Plug

    Ha a maximálisra tömött érzést és a széles, tátongó záróizomot szeretne elérni... ne keressen tovább! Ez az extra-extra-extra-nagy tompadugó egy életre szóló anális kihívást nyújt, olyan élményt, amelyet soha nem fog elfelejteni. A kúpos hegy egy kis segítséget nyújt, mindaddig, amíg a zsákmány már hozzászokott a nagy beillesztésekhez.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • All Black Steroid The Diver Dildo

    Az ugródeszkán áll, készen arra, hogy az utolsó akadályt is vegye, és egyenesen belevesse magát. Kivéve, hogy nem fog egy medencébe ugrani...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    A Revo család legújabb tagja egy dupla kakasgyűrűvel rendelkezik, amely keményebben és tovább tart!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hugo 2 Black

    Készüljön fel a szenzációs anális stimulációra a HUGO™ 2 alkalmazáshoz csatlakoztatott prosztata masszírozóval, két erőteljes motorral. A HUGO™ 2 ideális azok számára, akik egyéni vagy páros játékukat szeretnék felpörgetni, mivel lehetővé teszi a teljes, kihangosított átadást a látványos rezgéseknek. Több energiát tart fenn a meghosszabbított akkumulátor-élettartam mellett, így korlátlanul hozzáférhet a prosztata orgazmusához, és kompatibilis a LELO alkalmazással, ahol további módokat is feloldhat.

    89 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Furral. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz igazodjon, míg a vékony test kezdőbarát élvezetet nyújt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Az Anal Fantasy Elite Collection analvibrátor Ass-Gasm Pro P-Spot Milker az Anal Fantasy Elite Collectionből egy perineum stimulátorral és egy péniszgyűrűvel rendelkezik. A vibrátor divatos, ívelt hegye intenzív bólogató mozgásokkal is rendelkezik, amelyek nem csak lüktetésre késztetik a prosztatát - a bólintó mozgások a barázdált perineum stimulátorra és a péniszgyűrűre is átkerülnek, ami további izgalmas súrlódást eredményez.

    45 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Prosztata stimuláló

    A legújabb generációs prosztata stimulátor, amely lehetőséget nyújt a szexualitás felfedezésére és kibővítésére. Az XPander biztosítja a tökéletes egyensúlyt a prosztata, végbél és a gát stimulációban.

    55 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Rimming XL

    A közkívánatra már elérhető az új, továbbfejlesztett és az eddigi legnagyobb b-Vibe dugó – XL peremdugó. Az első és egyetlen extra nagy prémium vibrációs dugó, amely egyesíti a peremelés érzését a forgó gyöngyökön és a dugó nyakában található textúrán keresztül, valamint a dugó hegyén található erőteljes vibrációs motorral.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD XXL Sentry Black

    A WAD sikere után a Weapons of Ass Destruction anális játékkollekció készen áll a WAD XXL-re.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn Trident

    2012-ben az Aneros bemutatta a Helix Syn-t. A reakciókészség és a fókuszált stimuláció tökéletes kombinációjával, valamint a szilikon kényelmével és eleganciájával a Helix Syn a világ legnépszerűbb kéz nélküli G-pontos férfi masszírozójává vált. Ma büszkén mutatjuk be a Helix Syn Trident, a Trident sorozat legújabb innovációinak eredményét az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunkkal.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hosed Extreme Silicone Anal Plug Black 60cm

    Hány centit tud bevenni? Tesztelje határait, és élvezze az akár 22 hüvelyk mély kinyúlást ezzel a nagy, kúpos szilikon tömlővel! A rugalmas természet elnéző a belsejében, miközben a legmélyebb részeken navigál, míg a kúpos hegy megkönnyíti a behelyezést. A fokozatos kúpos kialakítás gyengéd a lyuk bejáratához, miközben biztosítja a szükséges kielégítő kitöltést!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Úgy tervezték, hogy az összes bázist lefedje az élvezet négy pontjával, a Simul8 célzott prosztata stimulációt biztosít a perineum vibrációi és a kakas/labdagyűrűk mellett. Csak komoly orgazmus!

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Az ásószerű formájú, csúcstechnológiás tompadugó kúpos a könnyű kezdés érdekében, de gyorsan megnő a kerülete. Készülj fel a mély, erőteljes érzésekre! A dugó belsejében lévő belső súly kinetikus technológiát használ, hogy rendkívül erőteljes ütögető mozgást hozzon létre.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:257

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.