×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok férfiaknak

65 - 96 termék, Összesen:922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations Simply Anal Baloon - felfújható análdugó

    A szex kétirányú ezzel a felfújható anális ballonnal. A puha latex léggömb képes megháromszorozni a méretét. Kielégíti még a legigényesebb análimádót is.

    5 590 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • X-MAN All Black AB17 Strong Plug One 34cm

    Hossza 33,5 cm, átmérője 4,5 - 6,5 cm.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Anal Douche Black

    A kellemes intim tisztításért!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateX Inflatable Latex Dildo

    Kielégítő szerető!

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goldplay Twist L

    "Goldplay" dildó a mélységi játékhoz. Puha, rugalmas szilikon anyag a könnyű anális hozzáférésért.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Anal Lover

    Hullámos vibrátor lekerekített, enyhén ívelt csúccsal. A rezgés folyamatosan állítható.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    A Hush 2 a nagy teljesítményű bluetooth-vezérlésű anális dugó második generációja. Az új, karcsú és sima kialakítás kényelmesebbé teszi a rövid vagy hosszú ülésekhez, bárhol is vagy.

    84 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ön vadállat vagy jól képzett kölyökkutya? Változzon farkassá, üvöltve örömében, miközben felfedezi a 3 sebességet és 7 funkciót a zümmögő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Az ultrapuha és bolyhos műszőrme annyira ellenállhatatlan, hogy szerelme nem tudja levenni Önről a kezét, miközben a dugó zúg a lyukban.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Metal Butt Plug 121PUR - Anális ékszer Arany/Lila

    Ezt a lenyűgöző, polírozott alumínium anális dugót egy gyönyörű nagy kristály díszíti. Kialakított kúpos hegyének hála sima behatolást biztosít, karcsú nyaka a behelyezés és a viselés további kényelmét szolgálja. Az alumínium hőmérsékletre érzékeny anyag, ami azt jelenti, hogy kellemesen hideg tapintású, de könnyen felmelegszik a test hőmérsékletére. Áztathatja a terméket a használat előtt kedve szerint jeges vagy forró vízben is, így fokozva tovább a behatolás élményét.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Butt Plug Black

    Tökéletes csatlakozó kezdő anális számára!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    A Jet legújabb és legjobbja. A Stealth egy profi méretű dugó, amely elegánsnak és fenyegetőnek tűnik Jet Black Carbon fémes bevonattal, és laboratóriumban tesztelt, testbiztos, nem porózus PVC-ből készült. Játssz keményen. Játssz biztonságosan. Ez az anális csatlakozó haladó felhasználók számára készült.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Készüljön fel a rock and rollra a P-Rock™ prosztata masszírozóval. Ez az új, innovatív prosztata masszírozó férfiaknak tökéletes szexjáték, akár egyedül, akár játszótárssal. Egyedülálló, ívelt kialakítása ideális a prosztata és a here egyidejű stimulálására, ezért készüljön fel arra, hogy teljesen feldobja az elméjét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Azt hiszed, semmi sem helyettesítheti a fürge ujjakat? Rossz! Ezt az egyedülálló prosztata stimulátort a legügyesebb ujjak ihlették, és könnyedén utánozza azokat. Élvezze a puha szilikon érintését és a 10 rezgésmódot, amelyek nem hagynak hidegen.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Ideje komolyabban venni a facesittinget egy remek BDSM-bútorral, amely kényelmesebbé és ezáltal tartósabbá teszi az orális szexet! A Queening zsámolyok vagy az urak királyi zsámolyai lehetővé teszik, hogy elfoglalja a méltó pozícióját a játékszerarc trónján. Ez a különleges ülés állítható fejű függőággyal rendelkezik, amely tökéletesen elhelyezi őket úgy, hogy a szájuk és az orruk szilárdan be legyen dugva a futóműbe.

    357 900 Ft

    223 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Ajándékozza meg párját a csábító kísértés legjobbjával. A 17x P-Trigasm egy erőteljesen rezgő szárral rendelkezik, 3 sebességgel és 4 külső vibrációs mintával. Több sor forgó gyöngyöt is tartalmaz a tengely alapja alatt, amelyek csábítóan örvénylenek a záróizom körül 5 beállítással. Végül egy gyöngy a hegy felszíne alatt fel-le mozog, és további 5 mozgási módot fejt ki a legédesebb ponton.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    A B Yours Slim anális dugó tökéletes bevezetés a fenékdugókhoz! Kúpos kialakításának és ergonomikus talpának köszönhetően a Slim anális csatlakozó könnyen viselhető és kényelmesen ülhet rajta. Puha, rugalmas anyaga átöleli az íveket, miközben biztonságosan rögzítve marad az arcok között. B az Ön dugói testbiztosak, ftalátmentesek és könnyen tisztíthatók.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • AfterDark Luvest Box Silicone Anal Plugs Collection Black 4 pack

    Az Afterdark az a márka, amelyre szüksége van ahhoz, hogy biztonságosan és kellemesen élvezze a legszemtelenebb örömöket.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Az anális játék szerelmesei imádni fogják ezt a gyönyörű anális vibrátort! A vibrátor elegáns dizájnnal rendelkezik, és nagyszerűen kiegészíti játékkollekcióját. Az alján található tapadókorong lehetőséget kínál a vibrátor élvezetére a még izgalmasabb stimuláció érdekében. A vibrátor kerek makkú és gumós szárral rendelkezik a könnyű behelyezés és az optimális stimuláció érdekében használat közben. A szilikon anyag puha és sima, és könnyen tisztítható játéktisztítóval és tiszta ruhával.

    12 790 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    A Black Velvets tompadugós kalitrece a kakasketrecet egy gömbgyűrűvel kombinálja, amely erős láncon keresztül hornyolt anális dugóval van összekötve. A nagyszerű érzés mellett a kakasketrec izgató megjelenést biztosít, és izgalmas kelléke az irányításnak és a tisztaságos játéknak.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Love Shower - análzuhany (beöntés)

    Egyszerűen töltse meg a "squeeze" iriigátort (10,5 cm, Ø 5 cm) akármilyen folyadékkal és élvezze a bizsergő szenvedélyt! Használható zuhany melléklettel (4 cm) vagy fecskendő mellékletet egyaránt (7 cm) - vaginálisan és análisan is.

    7 990 Ft

    5 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Nyerjen belső betekintést partnere nyílásába a hihetetlen Open Wide alagúttal. Kemény, de rugalmas Elite™ szilikonból készült. Ez a nyitott anális dugó lehetővé teszi, hogy átlásson az alagúton.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Az igazi élvezetek forrása! Ezzel a felcsatolható műpénisszel garantált a dupla élvezet! A kisebb felső karika péniszgyűrűként, míg az alsó tágasabb heregyűrűként szolgál.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Az anális és húgycsöves örömök kedvelőinek! Az üreges, nehéz anális dugó egy csővel csatlakozik a nyitott péniszdugóhoz. Fekete cserecsövet tartalmaz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Butt Anal Plug Set

    Ezek a dugók nagyszerű oktatók az anális játékhoz. A hegyek szépen lekerekítettek, a forma szép, fokozatosan ívelve az izzó legnagyobb részéhez, és miután bekerült, a helyén marad, amíg készen nem áll az eltávolításra.

    12 790 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY B BALL Uno szürke-Fekete

    Kúp alakú csúcsának és flexibilis alapjának köszönhetően a B-BALL UNO használata roppant egyszerű, és tökéletesen illeszkedik a szeméremajkakhoz is, így alkalmas hüvelyi használatra!

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.