×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata masszázs

1 - 32 termék, Összesen:49

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A nagy jobb. Kombinált prosztata és perineum stimuláció nagyfiúknak, akik nagy játékokkal játszanak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth 360° Rotating Prostate Massager with Remote Black

    Szeretné felfedezni az élvezet új magasságait az anális terület és a prosztata intenzív stimulálásával? Csak ez a forgó és vibráló stimulátor nyújt igazán kifinomult élvezetet és felejthetetlen pillanatokat a kielégülésben. Kialakítása és funkciói az Ön vágyaihoz igazodnak, úgyhogy jöjjön és próbálja ki!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    A dugaszoló gyűrű 1,5 cm-re megfeszíthető, hogy megfeleljen a legmélyebb vágyainak. A kakasgyűrű és a dugó kombinációja egyszerre stimulálja a , a heréket, a perineumot és masszírozza a prosztatát, javítja az erekciós funkciót. A férfi szexjáték a G-pont stimulálására is használható, így a soha nem tapasztalt legkielégítőbb örömben lesz részed.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    A jobb élmény érdekében kérjük, töltse fel teljesen az első használat előtt. A prosztata vibrátort két motor hajtja. Egy motor vezérli a tolóerőt, és 3 különböző módot kínál. Egy másik motor szabályozza a vibrációt, 12 különböző stimulációs mintát biztosítva. Akár gyengéd előjátékra, akár szupererős stimulációra vágysz, hogy az élre küldjön, ezek a különféle érzések biztosan megfelelnek az igényeidnek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Ez az anális vibrátor távirányítóval és mobilalkalmazással van felszerelve, a többi anális játékkal ellentétben szexjátékaink APP vezérlést tartalmaznak, ha távolsági kapcsolatban él, ez a vibrátor lenne a legjobb választás. APP-unk számos üzemmódot kínál a működéshez, például zenei módot, interaktív módot és így tovább. Az alkalmazáson keresztül testreszabhatja a vibrációs mintákat is, így Ön és partnere kreatív lehet, majd elmentheti kedvenceit későbbre.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Ez a vibrátor 8 tolóerő funkcióval és vibrációs móddal rendelkezik, egyszerűen élvezheti a férfiak számára készült tolóerő- vagy vibrációs stimulációt ízlése szerint, vagy aktiválhatja egyidejűleg a fenékdugót is, 8 különböző ritmus lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a különböző intenzitást. a stimulációs élmény és a vibrátor vibrátor szexjáték pároknak. A végső csodálatos érzés.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Az ibizai nyaralás számos formát ölthet, de mindent megtesz, hogy izgalmas utazásként kezelje ezzel a prosztata- és perineum-stimulátorral! Tetszetős formája a kényelmes P-pont célzáshoz, a külső karon pedig texturált rész a perineum ugratására. Funkciói kényelmesen kiválaszthatók a távirányítón keresztül, melyet megtarthat, vagy kollégájára bízhat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ha az anális játékot a következő szintre szeretné emelni, az Anal Fantasy® Elite kollekció az elsődleges választás a csúcsminőségű anális izgalom és a prosztata játék számára. A rendkívül higiénikus Elite Silicone™ -ból készült Elite kollekció biztonságos a testre, ftalátmentes, latexmentes és kemény játékra készült. A legújabb USB-vel újratölthető technológia felhasználásával az Elite Collection dugók és szondák ergonomikus kialakításúak a maximális kényelem és garantált elégedettség érdekében. Tökéletes minden nem számára, az unisex kollekció elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyek hihetetlen izgalmakat és kirobbanó eredményeket kínálnak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    A Tardenoche-nál tudjuk, hogy az anális stimuláció a szexualitás része, amit szeretünk megtapasztalni, ezért hoztuk el az Ampex-et, egy egyedülálló és páratlan prosztata stimulátort.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Az ibizai nyaralás számos formát ölthet, de mindent megtesz, hogy izgalmas utazásként kezelje ezzel a prosztata- és perineum-stimulátorral! Tetszetős formája a kényelmes P-pont célzáshoz, a külső karon pedig texturált rész a perineum ugratására. Funkciói kényelmesen kiválaszthatók a távirányítón, melyet megtarthat, vagy kollégájára bízhat!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal a hozzáadott kontúrozás még hevesebb kényeztetést nyújt, amelyből egyre többet és többet akar majd.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    A Marley egy rózsaszín prosztata vibrátor, amely tökéletesen illeszkedik a test körvonalaihoz, és kompakt méretének köszönhetően szorosan illeszkedik a tenyerébe. A rugalmas hullámos kialakítás enyhén ívelt valósághű fejjel rendelkezik, amely könnyű behelyezést és kényelmes viseletet tesz lehetővé.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatómiailag tökéletesen kialakított prosztata stimulátor 3 motorral az ANOS-tól, 3 karral az intenzív anális élvezetekhez. Hullámos központi tengelye a felfelé szélesedő fejjel garantáltan eléri a P-pontot. De nemcsak a prosztatát és az anális csatornát gyönyörködteti a mély vibráció, hanem a végbélnyílást és a perineumot is stimulálja a vibráló horgony alakú dugó.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Tapping Buttplug

    Tapasztalja meg az optimális stimulációt ezzel a stílusos ütögetős dugóval a Hueman kollekcióból. A dugó puha szilikonból készült, és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik, beleértve a 3 sebességet és 7 mintát. A tompadugó szára ívelt, hogy stimulálja a prosztatát, és kellemes érzést biztosítson a dugó behelyezése és eltávolítása során

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    Az ANOS vibrációval ellátott RC forgó prosztatadugója markáns textúrájú és forgó vibrovéggel rendelkezik, amely stimulálja a prosztatát. A széles dugó extra biztonságot nyújt, és megakadályozza a játék becsúszását, így ez a kifinomult játék hosszabb ideig viselhető.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Töltse meg hátsó ajtaját egy finoman duzzadó, erőteljesen vibráló anális dugóval! A dugó prémium minőségű szilikonból készült, amely ftalátmentes és testhezálló, vízalapú síkosítókkal használható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Anális stimulátor forgó testtel és vibráló fejjel, 12 vibrációs funkcióval és 3 forgó funkcióval a Pretty Love-tól.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    A Progasm Jr. névrokonához hűen a Progasm Classichoz hasonló robusztus prosztatamasszázsokat készít, míg a kisebb skálája ideális a rendszeres használathoz. A Progasm Jr. ugyanazt a környezetbarát, legkorszerűbb gyártási eljárást alkalmazza, mint a Progasm Black Ice.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Az Eclipse Probe egy érzéki szilikon szonda, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az izgalmas anális élvezetet. Míg az ergonomikus kialakítás és a plüss szilikon lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasson, a forgó hegy és a 12 erőteljes rezgési funkció földrengető élvezetet nyújt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Fedezze fel a Mustang prosztata masszírozót, egyedül vagy partnerével együtt. A prosztata a g-pont férfi változata, és stimulálása számos szexuális előnnyel jár. A prosztatára gyakorolt nyomás erősíti és meghosszabbítja a pénisz erekcióját, és akár észbontó orgazmust is okozhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    A DUKE-kal két játékot kapsz egyben: egy prosztata fenékdugót, amely tökéletesen illeszkedik a testedhez és átöleli a gátat, valamint egy kivehető 5 fokozatú vibrátort.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:49

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.