×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata masszázs

32 Termék

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    A dugaszoló gyűrű 1,5 cm-re megfeszíthető, hogy megfeleljen a legmélyebb vágyainak. A kakasgyűrű és a dugó kombinációja egyszerre stimulálja a , a heréket, a perineumot és masszírozza a prosztatát, javítja az erekciós funkciót. A férfi szexjáték a G-pont stimulálására is használható, így a soha nem tapasztalt legkielégítőbb örömben lesz részed.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Ez az anális vibrátor távirányítóval és mobilalkalmazással van felszerelve, a többi anális játékkal ellentétben szexjátékaink APP vezérlést tartalmaznak, ha távolsági kapcsolatban él, ez a vibrátor lenne a legjobb választás. APP-unk számos üzemmódot kínál a működéshez, például zenei módot, interaktív módot és így tovább. Az alkalmazáson keresztül testreszabhatja a vibrációs mintákat is, így Ön és partnere kreatív lehet, majd elmentheti kedvenceit későbbre.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Ez a vibrátor 8 tolóerő funkcióval és vibrációs móddal rendelkezik, egyszerűen élvezheti a férfiak számára készült tolóerő- vagy vibrációs stimulációt ízlése szerint, vagy aktiválhatja egyidejűleg a fenékdugót is, 8 különböző ritmus lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a különböző intenzitást. a stimulációs élmény és a vibrátor vibrátor szexjáték pároknak. A végső csodálatos érzés.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Az ibizai nyaralás számos formát ölthet, de mindent megtesz, hogy izgalmas utazásként kezelje ezzel a prosztata- és perineum-stimulátorral! Tetszetős formája a kényelmes P-pont célzáshoz, a külső karon pedig texturált rész a perineum ugratására. Funkciói kényelmesen kiválaszthatók a távirányítón keresztül, melyet megtarthat, vagy kollégájára bízhat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    A Tardenoche-nál tudjuk, hogy az anális stimuláció a szexualitás része, amit szeretünk megtapasztalni, ezért hoztuk el az Ampex-et, egy egyedülálló és páratlan prosztata stimulátort.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Az ibizai nyaralás számos formát ölthet, de mindent megtesz, hogy izgalmas utazásként kezelje ezzel a prosztata- és perineum-stimulátorral! Tetszetős formája a kényelmes P-pont célzáshoz, a külső karon pedig texturált rész a perineum ugratására. Funkciói kényelmesen kiválaszthatók a távirányítón, melyet megtarthat, vagy kollégájára bízhat!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    A Marley egy rózsaszín prosztata vibrátor, amely tökéletesen illeszkedik a test körvonalaihoz, és kompakt méretének köszönhetően szorosan illeszkedik a tenyerébe. A rugalmas hullámos kialakítás enyhén ívelt valósághű fejjel rendelkezik, amely könnyű behelyezést és kényelmes viseletet tesz lehetővé.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    Az ANOS vibrációval ellátott RC forgó prosztatadugója markáns textúrájú és forgó vibrovéggel rendelkezik, amely stimulálja a prosztatát. A széles dugó extra biztonságot nyújt, és megakadályozza a játék becsúszását, így ez a kifinomult játék hosszabb ideig viselhető.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Töltse meg hátsó ajtaját egy finoman duzzadó, erőteljesen vibráló anális dugóval! A dugó prémium minőségű szilikonból készült, amely ftalátmentes és testhezálló, vízalapú síkosítókkal használható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    A Progasm Jr. névrokonához hűen a Progasm Classichoz hasonló robusztus prosztatamasszázsokat készít, míg a kisebb skálája ideális a rendszeres használathoz. A Progasm Jr. ugyanazt a környezetbarát, legkorszerűbb gyártási eljárást alkalmazza, mint a Progasm Black Ice.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Az Eclipse Probe egy érzéki szilikon szonda, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az izgalmas anális élvezetet. Míg az ergonomikus kialakítás és a plüss szilikon lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasson, a forgó hegy és a 12 erőteljes rezgési funkció földrengető élvezetet nyújt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Fedezze fel a Mustang prosztata masszírozót, egyedül vagy partnerével együtt. A prosztata a g-pont férfi változata, és stimulálása számos szexuális előnnyel jár. A prosztatára gyakorolt nyomás erősíti és meghosszabbítja a pénisz erekcióját, és akár észbontó orgazmust is okozhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    A DUKE-kal két játékot kapsz egyben: egy prosztata fenékdugót, amely tökéletesen illeszkedik a testedhez és átöleli a gátat, valamint egy kivehető 5 fokozatú vibrátort.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tökéletes formájú RC rotációs prosztata masszírozó ANOS vibrációval, forgó kétfejű hegyével, amely kifejezetten a prosztatát célozza meg az anális masszázs során. Két nagy teljesítményű motor intenzív forgást és mély rezgéseket biztosít, amelyek a széles és ívelt dugóalapban is erősen érezhetők, hogy egyszerre stimulálják a végbélnyílást és a perineumot.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Lépjen be az erotikus játékok világába a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Anális rezgés egy gombnyomással!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    A nagyon rugalmas anális vibrátor RC Two Spot Massager a Rebel-től egy domború P-pont csúccsal rendelkezik, barázdákkal és egy széles anatómiai alappal a további gát ingerléséhez. Szilikon borítású, bársonyos Soft Touch textúrával a könnyű behelyezés érdekében. A szilikon azt is jelenti, hogy kényelmes a viselete, és hosszú ideig is hordható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Fedezze fel a prosztata vibrátort, amely olyan organikusan formált, mint Ön! Ez a prosztatát célzó vibrátor kifejezetten az Ön belső íveit szem előtt tartva épült, az észbontó érzés és élvezet érdekében! Ftalátmentes, bársonyosan sima szilikonból készült, ennek az ízletes hátsó ajtó dugónak a behelyezése élvezetes és egyedülálló. A nagy, kúpos gumó helyett fedezze fel ennek az anatómiailag ívelt játéknak a legérzékenyebb lyukakba történő masszírozását!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Aquen Prostate and Perineum Stimulator Liquid Silicone Remote Control Black

    A Tardenoche-nál tudjuk, hogy az anális stimulációt nagyon elhanyagolják, ezért hoztuk el az Aquent, egy egyedülálló és páratlan prosztata stimulátort.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC G&P-Spot Vibrator Black

    Háromszoros motorerő az intenzív kettős stimulációért!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zini Janus Lamp Iron Prostate Massager L

    Bemutatjuk a Janus Lamp Iront, a precíziós prosztata masszírozót, amelyet a fokozott élvezetre terveztek. Ez a stimulátor intenzív, felejthetetlen orgazmust biztosít, bársonyosan sima, súlyozott érzettel a P-ponton, tökéletes középhaladó és haladó felhasználók számára.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ramrod Gyrating Gray

    Tapasztalja meg a végső élvezetet a Ramrod® Gyrating segítségével. A forgó mozgással és egyedi textúrájú nyéllel tervezett játék a stimulációt a következő szintre emeli, és intenzív érzeteket biztosít, amelyektől eláll a lélegzet.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Inflatable P-Spot Massager Black

    Az Anál Fantázia® Elite Felfújható P-Pont Masszírozó a teltség érzéki érzését kínálja teljesen kihangosított hordható kialakításával. Míg az orvosi stílusú pumpás golyó lehetővé teszi a felfújható dugó feltöltését a tökéletes méretre, a levehető tömlő lehetővé teszi, hogy nehézkes tartozékok nélkül élvezze a masszírozót. Az erőteljes vibrációt kínáló, többsebességes távirányítóval az élvezeti lehetőségek végtelenek!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    Nincs készleten

  • Action Convo Tapping and Finger Wiggle Prostate Massager Black

    Az Actionnél nem hagyjuk figyelmen kívül a férfi maszturbációt, és létrehoztuk az Action Man-t, az Action férfi vonalát a modern ember számára, aki élvezni akarja szexualitását.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

  • Aneros Helix Classic

    A legkeresettebb Aneros Helix agresszív alakkal és dőlésszöggel. Közvetlen nyomást és feszes érzést biztosít a prosztatán és a környező területen. Használata kevesebb gyakorlást és türelmet kíván.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    Nincs készleten

32 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.