×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata masszázs

1 - 32 termék, Összesen:34

  1. 1
  2. 2
  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Ez a szorgalmas őrmester két nagy teljesítményű, 10-fokozatú motorral és egy 3 hüvelykig behelyezhető, rugalmas, öblös tengellyel áll a figyelem középpontjában. A krémesen sima szilikonból készült, 30 hüvelykes távirányítója lehetővé teszi, hogy kihangosítva játsszon, még a víz alatt is, mivel teljesen merülőképes.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    A P-Spot Wave egy forradalmian új prosztata masszírozó, amely egyesíti a fűtés, a mozgás és a vibráció funkcióit. Ami megkülönbözteti, az a fejlett fűtési technológiája, amely intelligens és megnyugtató meleget biztosít a hátsó régióban, idegentest érzet nélkül.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn Trident

    2012-ben az Aneros bemutatta a Helix Syn-t. A reakciókészség és a fókuszált stimuláció tökéletes kombinációjával, valamint a szilikon kényelmével és eleganciájával a Helix Syn a világ legnépszerűbb kéz nélküli G-pontos férfi masszírozójává vált. Ma büszkén mutatjuk be a Helix Syn Trident, a Trident sorozat legújabb innovációinak eredményét az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunkkal.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimuláció és vibráció – egy klassz játékban!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    A Curvey egy csúcskategóriás prosztata vibrátor az Easytoys Sinner Gear Unbendable sorozatából. Ez a játék nikkelmentes fémből készült, így minden más szexjátéknál nehezebbnek és simábbnak tűnik. A fém vibrátor szára ívelt, és két lekerekített vége van. Mindegyik vége használható penetrációra és P-pont és G-pont stimulációra. A vibrátor bármilyen síkosítóval használható, és pillanatok alatt jól tisztítható. A játék gyönyörű tárolódobozban érkezik.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium - Prosztata stimuláló

    A legújabb generációs prosztata stimulátor, amely lehetőséget nyújt a szexualitás felfedezésére és kibővítésére. Az XPander biztosítja a tökéletes egyensúlyt a prosztata, végbél és a gát stimulációban.  

    47 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Duke Fekete

    Sir Duke: P-pont stimuláció- hercegi osztályban.

    31 900 Ft

    25 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Trident Helix

    A Helix Trident az újonnan megjelent Trident sorozatból származik, amely a Helix Classic és a legkelendőbb Helix Syn modelljeihez használt legendás Helix forma alapján készült. Ez egy szépség, agresszív hajlású fejjel, új Trident "W" karokkal és kontúros testtel, amely kiválóan alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Eupho Syn Trident

    A 2013-ban bemutatott Eupho Syn-t a tapasztalt felhasználók hamar „Ultimate Aneros” néven ismerték el, mivel képes összetett érzeteket kelteni, maximális reakciókészséggel és kényelemmel. Ma büszkén mutatjuk be az Eupho Syn Trident™-et, amely a legújabb Trident sorozat innovációit integrálja az eddigi legfényesebb bársony tapintású szilikonunkkal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    A fekete sportautó megjelenésével és az Aneros népszerű Progasm Ice-jével a legújabb kiadás készen áll, hogy hazaszáguldjon Önhöz. A legújabb fekete Progasm ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az üveg, miközben törhetetlen marad! Rendelje meg még ma, és legyen Ön az első, aki megkapja a "garázsában"!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros MGX Syn Trident

    Amikor először bemutatták, az MGX bemutatta a világnak a férfi G-pont orgazmus jelenségét. A válaszkészség egyensúlyáért, a mérsékelten fókuszált prosztata stimulációért és a fokozott anális érzetért széles körben dicsért MGX több mint 17 éve az egyik legnépszerűbb termékünk. Ma büszkén mutatjuk be az MGX Syn Trident™-et, az MGX prosztata masszírozó szintézisét, a Trident sorozat legújabb innovációit és az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunk kényelmét.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    A Nalone dragon egy stílusos vibrátor, amelyet kifejezetten a prosztata optimális stimulálására fejlesztettek ki. Puha szilikonból készült, és bordázott szárral rendelkezik az extra érzet érdekében. A játék alján masszírozó is található, amely használat közben masszírozza a gátat. Mindkét stimulációs pontban külön motor található, amely 7 különböző rezgésbeállítással rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Julie Prostate Massager Lila

    Erőtelejes rezgésekkel rendelkező análdugó távirányítóval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Minden Aneros Progasm Ice egy az egyben. A gyártási folyamat során egyedi légbuborékok jönnek létre, amelyek mindegyike eltér a többitől. A karcsú kialakítás intenzív prosztata masszázst biztosít, amelyet a szabadalmaztatott kihangosító kialakítás támogatja.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Ismerje meg a Player One-t, és fedezze fel a legjobb orgazmust. Ergonomikus kialakításának és kettős motorjának köszönhetően a prosztata és a gát tökéletes stimulációját biztosítja az erőteljes élmény érdekében. Játssz egyedül vagy duóban a távirányítóval. Lekerekített formáját a könnyű behelyezésre tervezték, míg a rugalmas talpa optimális kényelmet biztosít használat közben. Az Ön játékod, az Ön szabályai.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Trident Maximus

    További részletek a termékről hamarosan.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    Az Eupho Trident karcsú testtel és speciális ívekkel rendelkezik a pontos irányítás és mozgás érdekében a tapasztalt egyedüli felhasználók számára. Szexuális közösülésnél a kisebb váza szabadon mozog a férfi lökésein keresztül, az erősebb és hosszabb orgazmusok érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimalizálja örömét. A prosztata, más néven férfi g-pont (vagy p-pont), több ezer idegvégződéssel van tele, hogy felerősítse az örömöt. Az OptiMALE P-Curve masszírozó 7 egyedi vibrációs mintával rendelkezik, amelyek a p-pontot kellemes belső izzótól a külső perineum stimulátorig sugároznak, biztosítva mindazt a stimulációt, amelyre szükséged van életed legerősebb orgazmusának átéléséhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Ez felmelegíti a hátoldalt! Ez a Rebel 2 funkciós távirányítós prosztatavibrátor számos funkciója és örömteli formája miatt tűnik ki.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ridge Rider Plus Black

    A Nexus Ridge Rider egy dupla G vagy P spot és perineum masszírozó, amelyet imádni fog!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ramrod Thrusting Gray

    Tapasztalja meg a végső élvezetet a Ramrod® Thrusting segítségével, egy nagy teljesítményű, kettős motoros szondával, amely a precíz lökést intenzív rezgéssel ötvözi, hihetetlen érzést keltve, ami miatt több vágyat ébreszt.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:34

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.