×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok vízálló

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gplug Small Neon Rózsaszín

    A Gplug Kicsi a legkisebb újratölthető análdugó a piacon!

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn Trident

    2012-ben az Aneros bemutatta a Helix Syn-t. A reakciókészség és a fókuszált stimuláció tökéletes kombinációjával, valamint a szilikon kényelmével és eleganciájával a Helix Syn a világ legnépszerűbb kéz nélküli G-pontos férfi masszírozójává vált. Ma büszkén mutatjuk be a Helix Syn Trident, a Trident sorozat legújabb innovációinak eredményét az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunkkal.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    A végső megelégedettségre tervezve a Cocktail egy erőteljes, kétmotoros páros játék, amely a végbélnyílás és a hüvely élvezetét szolgálja, miközben stimulálja a péniszt szex közben.

    50 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibrátor, az A-Play sorozat alappillére, egy erős belső motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs funkcióval. A 10 stimuláló minta mindegyike mély, dübörgő rezgéseket kínál a felhasználóknak, amelyek kényelmesen vezérelhetők közvetlenül a terméken vagy a mellékelt vezeték nélküli távirányítón keresztül.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Ez a kiváló minőségű újratölthető szilikon csatlakozódugó messze a legjobb a maga nemében. Szuper puha minőségű szilikon egyedi szilikon távirányítóval, arany szegéllyel. A dugót a távirányító nélkül is  bekapcsolhatja, és a be- vagy kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával elérheti kedvenc rezgésmódját. A színek továbbra is változnak a fenékdugó hátulján.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Desire Purple

    A kifinomult és finom kialakítású Desire egy vékony, de erőteljes csatlakozó azok számára, akik szeretnék átélni az anális játék örömét és izgalmát. A testéhez illeszkedően kimagasló kontúrú, a határozott bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy ingerelje és kápráztassa arcát.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    A fekete sportautó megjelenésével és az Aneros népszerű Progasm Ice-jével a legújabb kiadás készen áll, hogy hazaszáguldjon Önhöz. A legújabb fekete Progasm ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az üveg, miközben törhetetlen marad! Rendelje meg még ma, és legyen Ön az első, aki megkapja a "garázsában"!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Julie Prostate Massager Lila

    Erőtelejes rezgésekkel rendelkező análdugó távirányítóval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    A Progasm Jr. névrokonához hűen a Progasm Classichoz hasonló robusztus prosztatamasszázsokat készít, míg a kisebb skálája ideális a rendszeres használathoz. A Progasm Jr. ugyanazt a környezetbarát, legkorszerűbb gyártási eljárást alkalmazza, mint a Progasm Black Ice.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    A Snug Dugó 2 egy rendkívül kényelmes, 114 grammos súlyú dugó, amelyet úgy terveztek, hogy érzéki teltségérzetet biztosítson.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Ismerje meg a Player One-t, és fedezze fel a legjobb orgazmust. Ergonomikus kialakításának és kettős motorjának köszönhetően a prosztata és a gát tökéletes stimulációját biztosítja az erőteljes élmény érdekében. Játssz egyedül vagy duóban a távirányítóval. Lekerekített formáját a könnyű behelyezésre tervezték, míg a rugalmas talpa optimális kényelmet biztosít használat közben. Az Ön játékod, az Ön szabályai.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Minden Aneros Progasm Ice egy az egyben. A gyártási folyamat során egyedi légbuborékok jönnek létre, amelyek mindegyike eltér a többitől. A karcsú kialakítás intenzív prosztata masszázst biztosít, amelyet a szabadalmaztatott kihangosító kialakítás támogatja.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Fekete

    A legújabb felemelegedő vibrátor a Svakom-tól, férfiaknak és nőknek egyaránt!  

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Ha Ön és a szeretője úgy áll hozzá, mint a nyulak, öltözzenek a részhez a vibráló Happy Rabbit nyuszi farok fenékdugójával. A bolyhos farokkal és egy rendkívül sima vibráló izzóval ez a dugó zsákmányos boldogságot nyújt, és Buzz Bunsy-vé változtatja fenekét.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Discover Black

    A Discover remekül kidolgozott, hogy elvigye Önt egy csábító anális felfedezés útjára. A szilárd bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy ingerelje arcát, miközben teste megragadja a karcsú nyakat, így a kontúrozott nyél tökéletesen a helyére csúszik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Discover Purple

    A Discover remekül ki lett dolgozva, hogy elvigye Önt egy csábító anális felfedezés útjára. A szilárd bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy izgassa és ingerelje hátsóját, miközben teste megragadja a karcsú nyakat, így a kontúrozott nyél tökéletesen a helyére csúszik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Cocktail Black

    A végső megelégedettségre tervezve A Cocktail egy erőteljes, kétmotoros páros játék, amely a végbélnyílás és a hüvely élvezetét szolgálja, miközben stimulálja a pénisz szex közben.

    50 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tökéletes formájú RC rotációs prosztata masszírozó ANOS vibrációval, forgó kétfejű hegyével, amely kifejezetten a prosztatát célozza meg az anális masszázs során. Két nagy teljesítményű motor intenzív forgást és mély rezgéseket biztosít, amelyek a széles és ívelt dugóalapban is erősen érezhetők, hogy egyszerre stimulálják a végbélnyílást és a perineumot.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina a Dark Desires címkéjéből egy forgó vibráló anális dugó vezeték nélküli távirányítóval, amely különböző stimulációkat kínál a túláradó anális stimulációhoz. Az anális stimulátor 9 kombinált rezgési és forgási ritmussal rendelkezik. A működtetés a stimulátoron lévő gombbal vagy a vezeték nélküli távirányítóval történik. A rezgések az egész dugón keresztül terjednek.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Desire Black

    A kifinomult és finom kialakítású Desire egy vékony, de erőteljes csatlakozó azok számára, akik szeretnék átélni az anális játék örömét és izgalmát. A testéhez illeszkedően kimagasló kontúrú, a határozott bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy ingerelje és kápráztassa arcát. Érezze, ahogy teste megmarkolja a karcsú nyakát, miközben a kúpos dugó szorosan és biztonságosan becsúszik az élvezeti pozícióba.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    A nagyon rugalmas anális vibrátor RC Two Spot Massager a Rebel-től egy domború P-pont csúccsal rendelkezik, barázdákkal és egy széles anatómiai alappal a további gát ingerléséhez. Szilikon borítású, bársonyos Soft Touch textúrával a könnyű behelyezés érdekében. A szilikon azt is jelenti, hogy kényelmes a viselete, és hosszú ideig is hordható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Chrystalino Globy Glass Vibrator with Suction Cup and Remote Rechargeable 10 Speed Black

    Akár önmagában, akár a mellékelt, eltávolítható szilikon tapadókorongos alappal használja, a hálószobai játék új magasságokat fog elérni a Shots Chrystalino üvegvibrátorokkal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Rotating Plug with Remote Black

    Fedezze fel a vibráló fenékdugót és az anális gyöngyöket, amelyek életre kelnek 7 erőteljes forgatással és 7 intenzív rezgéssel, hogy élvezetét egy pillanat alatt nulláról anális hőssé fokozzák.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.