×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bilincsek

14 Termék

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Set With Collar, Ankle and Wrist Cuffs

    A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen ezzel a bondage szettel! Tartalmaz egy nyakörvet, csukló- és bokapántokat, melyek könnyedén egymáshoz csatlakoztathatók. Robusztus műbőr anyagból készült, és a puha bélésnek hála a kényelmes viselet garantált!

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    A Mister B Hardware Acél Jégzár Kicsi egy szórakoztató és perverz új játék bárki számára, aki szereti a BDSM-et. Ez a zár egyedülálló funkcióval rendelkezik, és nagyszerű, új játékmódot teremt a subával! Töltsd meg vízzel, fagyaszd le, akaszd be a korlátodba, és a tengeralattjáró nem tud kiszabadulni, amíg a jég el nem olvad! Az időalapú kínzás! Biztosan jó móka lesz mindkettőtöknek!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Szorítsa össze partnereinek karjait a hátuk mögött, hogy teljesen visszatartsa őket, a szórakoztatása érdekében! Ez a hosszú ujj egy egyedülálló kötöző felszerelés, amely hatékonyan a következő szintre emeli a jelenetet. Csúsztassa a játékszer karjait a karcsú, tetszetős hüvelybe, rögzítse a fűzőket, és állítsa be mind a négy pántot olyan szorosra, hogy csapdában, de kényelmes tartsa... ha ez a vágya! A reteszelő csatok lehetővé teszik, hogy tovább fokozzák a helyzetet, és biztosítsák, hogy ne legyen remény a menekülésre. Az alján található D-gyűrű még azt is lehetővé teszi, hogy kreatívkodjon más BDSM-mellékletekkel. Érezze jól magád ezzel a sebezhető testtel, miközben ők vergődnek a fájdalomtól és az élvezettől!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Egészítsd ki a bondage készleted ezzel a szórakoztató szettel! Tartalmaz egy pár csukló- és bokapántot, összecsatolható hevederekkel. A készlet minden eleme használható külön is, így könnyen kombinálhatod nyakörvvel vagy egyéb kiegészítőkkel! Robusztus műbőrből készült, szegecsekkel díszítve! Hála a puha bélésnek a kényelmes viselet garantált!

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado All-over Chain

    Kéz, boka és nyak bilincsek lánccal. Állítható méret.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather neck and hand cuffs - Bőr Nyakörv bilincsekkel

    Egy vadóc készlet, amely egy nyakörvből és két kézi bilincsből áll. A csuklóbilincsek hozzácsatolhatóak a nyakörv közepén lévő horoghoz.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    A Fetish Submisive gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját mutatja be! Vágyottál már egy szenvedélyes estére, amikor megosztod a szerepeidet kollégáddal, és megtanulod az érzéki rabszolgaság titkait? Ezt az ágyrögzítő készletet semmiképpen sem szabad kihagyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Kézbilincs és popsi dugó a fétisgyűjteményből, amelyeket egy lánc és 3 lakat köt össze. A bilincsek élethű bőr megjelenésűek és a csatos rögzítőkkel állíthatóak - ezért Férfi és Nő számára is alkalmasak. A rozsdamentes acél dugó használható hőmérsékleti játékhoz, és meleg vízben felmelegíthető vagy hűtőben lehűthető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    A Fetish Submisive bemutatja a gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját! Vágytál már egy szenvedélyes estére, amikor szerepjátékoztok a partnereddel, és felfedezed az érzéki rabszolgaság titkait? Ezt az ágyrögzítő készletet semmiképpen sem szabad kihagyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Derékszíj lábbilincsekkel és levehető bilincsekkel a ZADO-tól, teljesen bőrből készült. Az állítható bilincsek mindegyike egy-egy bőrszíjjal van ellátva, amelynek mindkét végén karabiner található.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    A Black Label rozsdamentes acélból készült rendőrségi bilincsei egyszerűen tökéletesek az elragadó játékhoz.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Visszatartó készlet a rabság szerelmeseinek!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist To Thigh Cuff Set Red

    Köszöntsd magad a luxus és divatos TABOOM WRIST TO THIGH Cuffs készlettel, és tölts el minőségi időt partnereddel. Rögzítse a könnyen használható, tömör klipekkel ellátott csuklómandzsettát a combmandzsettához a valódi korlátozás érdekében. A mandzsetták erősek, kiváló minőségű anyagokból készültek, és tökéletesek egy kiváló BDSM-menethez. A mandzsetta szexi kiegészítőként is remekül használható. Készüljön fel egy luxus kötözési élményre ezzel a vegán bőr csuklótól combig érő készlettel.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

14 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.