×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bilincsek test

14 Termék

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Set With Collar, Ankle and Wrist Cuffs

    A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen ezzel a bondage szettel! Tartalmaz egy nyakörvet, csukló- és bokapántokat, melyek könnyedén egymáshoz csatlakoztathatók. Robusztus műbőr anyagból készült, és a puha bélésnek hála a kényelmes viselet garantált!

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Szorítsa össze partnereinek karjait a hátuk mögött, hogy teljesen visszatartsa őket, a szórakoztatása érdekében! Ez a hosszú ujj egy egyedülálló kötöző felszerelés, amely hatékonyan a következő szintre emeli a jelenetet. Csúsztassa a játékszer karjait a karcsú, tetszetős hüvelybe, rögzítse a fűzőket, és állítsa be mind a négy pántot olyan szorosra, hogy csapdában, de kényelmes tartsa... ha ez a vágya! A reteszelő csatok lehetővé teszik, hogy tovább fokozzák a helyzetet, és biztosítsák, hogy ne legyen remény a menekülésre. Az alján található D-gyűrű még azt is lehetővé teszi, hogy kreatívkodjon más BDSM-mellékletekkel. Érezze jól magád ezzel a sebezhető testtel, miközben ők vergődnek a fájdalomtól és az élvezettől!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Egészítsd ki a bondage készleted ezzel a szórakoztató szettel! Tartalmaz egy pár csukló- és bokapántot, összecsatolható hevederekkel. A készlet minden eleme használható külön is, így könnyen kombinálhatod nyakörvvel vagy egyéb kiegészítőkkel! Robusztus műbőrből készült, szegecsekkel díszítve! Hála a puha bélésnek a kényelmes viselet garantált!

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado All-over Chain

    Kéz, boka és nyak bilincsek lánccal. Állítható méret.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Ez a ZADO ágykorlátozó készlet bármilyen ágyat profi bondage játszótérré változtat. Az állítható, szakadásálló szövetpántokból álló H-öves rendszer bármilyen matrac alá befér. A kezek és a lábak számára készült bőr szíjakat ezután a pántokon található 4 darab karabinerre akasztják. A kényelmes kéz- és lábbilincsek erős bőrből készültek, és csatos rögzítőkkel rendelkeznek - így a kerületük állítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Minden magával ragadó alkalomra!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Jobban alkalmas a BDSM-ben némi tapasztalattal rendelkező domináns és alárendelt számára. A TABOOM Expandable Spread Bar bokabilincsekkel készült, hogy kinyissa ezeket a lábakat. A szétfeszítő rúd bokamandzsettákat tartalmaz, de csuklóbilincsekkel is alkalmas, a végén és a rúd közepén lévő egyszerű klipszes gyűrűk segítségével. Az állítható spread bar három részre szedhető szét, a könnyű hordozás érdekében. A szóró rúd 60 és 104 cm között állítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Kapcsold be s​u​s​p​e​n​d​i​s​s​e őket! Tartsa össze ezeket a kezeket, és ne engedje ki őket a Mister B Cuff Double Lock Rigid-el! Ez a pár mandzsetta mozgási lehetőség nélkül hagyja el a lábát. A szilárd középső tartó a helyükön tartja őket úgy, hogy karjaik szorosan össze vannak kötve a csuklónál, és nem engedi el őket, amíg ki nem nyitják a kulccsal. Ezek mind feketék, és remekül illeszkednek a fekete bőr vagy gumi megjelenéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Ez egy vad menet lesz! Nyújtsa ki szélesre a lábait, és fogja meg a csuklóját, hogy komolyan perverz BDSM-játékot játszhasson. Könnyedén beállíthatja a hátsó pántot, hogy partnere csuklóját felfelé vagy lefelé tolja a hátán.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Derékszíj lábbilincsekkel és levehető bilincsekkel a ZADO-tól, teljesen bőrből készült. Az állítható bilincsek mindegyike egy-egy bőrszíjjal van ellátva, amelynek mindkét végén karabiner található.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Nyissa szét a lábait a TABOOM bővíthető bokabilincses terpesztőrúddal, amely kifejezetten a tapasztalt BDSM szerelmeseinek készült. A feszítőrúd 4 gyűrűvel van felszerelve a mellékelt bokabilincsek felcsatolásához.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Kíváló eszköz húzódzkodáshoz és lógó pozíciókhoz!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Darby-style Heavy Hand Cuffs

    A Black Label Collection autentikus klasszikus Darby stílusú bilincseinek reprodukciója. Elavult a modern rendészeti használatra, de nagyon biztonságos és kedvelt a játékosok számára, mert a menekülés lehetetlen.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Kombinál két fondorlatos módot a subs táskával való játékra! Használja a mellékelt imbuszkulcsot, hogy ezt a nagy teherbírású gyűrűt partnered herezacskójához rögzítse, és csatolja a mellékelt bokabilincset, hogy térdre kényszerítse őket, ahol a helyük van!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

14 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.