×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

CBT (Pénisz és herék kínzása)

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
  • Metal Worx Cock Cage - Erényöv

    Adjon teljesen új jelentést a "nemesfémeknek" ezzel a luxus, csúcskategóriás fém farokkalitkával. Kiváló minőségű acélból öntve és kézzel tökéletesre csiszolva, egyenlő arányban hozzájárul a művészethez és az örömhöz.

    36 900 Ft

    23 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Az anális és húgycsöves örömök kedvelőinek! Az üreges, nehéz anális dugó egy csővel csatlakozik a nyitott péniszdugóhoz. Fekete cserecsövet tartalmaz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Ez a Rosebud Sound nagyon alkalmas a húgycsöves játékra.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sevanda Black Plastic Chastity Cage

    Bemutatjuk a fekete SEVANDA műanyag pénisz Chastity Cage-t, amely izgalmas kiegészítője BDSM repertoárjának. A SEVANDA, a felnőttjátékok megbízható neve, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készített ezt az erényes ketrecet, hogy fokozza a kontrollt, az engedelmességet és az élvezetet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a rövid tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 42 mm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    A puristáknak: Pure Pete szorosan illeszkedik a koronájához, és bizsergető vagy toló impulzusokat közvetít a rögzített ívhez, amely a pénisz hegyén húzódik - pontosan ott, ahol minden érzékeny pont található.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Hasított bőrből és fém gyűrűkből készült fantázia nyitott férfi tanga. Ez a tanga 2 övvel állítható, oldalán fém csatokkal, mindegyik 7 pozícióban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Zárd le azt a csöcsöt, és ne engedd ki! A Steel Mini Chastity Cage egy nagyon kicsi tisztasági ketrec, amely tökéletes a haszontalan farkak számára, mint a tiéd. A kemény acél nem kínál mozgásteret vagy helyet, hogy az értelmetlen farkad növekedjen. Ez a kis farokvédő egy kivehető hangdugóval is rendelkezik, így a kis pici pálcika egyáltalán nem tud mozogni. Menj előre és zárd le.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    A bizalom jó, a kontroll jobb!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Mit kapjon a férfi, akinek mindene megvan? Természetesen a Spike Cage-t! Ez a sokoldalú eszköz a legtutibb rozsdamentes acél péniszketrec, amely sokkal több egy átlagos erényövnél.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Válaszd a Master Series műpéniszt, ha valósághű szexélményre vágysz!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    A Man|Cage Chastity Cage-ket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Nagyon hatásos tisztasági eszköz: tegye a pénisz tengelyére, és erekció közben a pontok a legérzékenyebb húsba mélyednek. Tüskés péniszgyűrűként: helyezzük a pénisz és a golyók tövére, és zárjuk lakattal. Brutális golyós hordágyként: tekerja a herezacskó köré. A kínzás módszere Önön múlik!  A gyűrű két sor 0,25 hüvelyk hosszú rozsdamentes acél fogakkal rendelkezik. Ezek nem önzáró gyűrűk, mivel egy kis lakat kell a rögzítéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    A Mister B vibráló húgycsőhangok nagyszerű módja annak, hogy hangjátékát a következő szintre emelje. Ez az extra hosszú, vibráló pálca tökéletes azok számára, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. A legvastagabb részén 7 mm-es átmérőjű, tehát nem újoncoknak való, de kiváló azoknak, akik már szeretik a fémpálcás hangzást. Erős és intenzív lesz, és minden bizonnyal jó alkalom a perverz hangadók számára. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik intenzitásra vágynak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Szuper puha, rugalmas és lágy anyagból készült szilikon herefogó. Nagyon kényelmes még hosszantartó viselés során is! Kitűnő kiegészítője minden szerep- és bondage-játéknak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Ez a kínzó szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be a péniszét a ketrecbe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boneyard Piss Holer Black

    A Vibrating Sounds egy hangzó készlet kezdőknek és haladóknak. A készlet három szilikon szondarudat tartalmaz beosztásos hosszúságban és vastagságban. A gyöngyös, rugalmas hangok a testtel együtt hajlanak, hogy könnyebben tudjunk mélyebbre menni és megütni a prosztatáját. A gyöngyös kialakítás lehetővé teszi, hogy a kenőanyag a gyöngyök között maradjon, amikor behelyezi őket, így megkönnyíti a becsúsztatást anélkül, hogy gyakori újrakenésre lenne szükség.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    A Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe egy prémium vibrátor azoknak készült, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. Erős, intenzív, és olyan mélyre hat, amennyire szüksége van rá. Ezt a játékot a legigényesebb felhasználók számára tervezték, és minden megfelelő helyet elér, és intenzív stimulációt biztosít.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Black Label Rozsdamentes Acél Tüskés Golyózúzó Herezacská Elválasztóval

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekeld édesen a Pticed, és dobd be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    A Mister B Vibráló Húgycső Szonda szórakoztató és perverz módja annak, hogy szondajátékát a következő szintre emelje. Ezzel a prémium vibrációs pálcával most olyan káprázatos érzéseket szerezhetsz a farkad belsejéből, amelyekre mindig is vágytál. A 6 mm-es átmérő nem a legkisebb hang, amibe belefér, de remek kezdő darab ebből a csodálatos vibráló szondasorozatból!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy nyakkendős zárral könnyen bezárható a ketrec. A mellékelt nyakkendős zárak biztosítják, hogy ne indítsák n​e​c el a fémdetektorok riasztását bulikon, fesztiválokon vagy akár repülőtereken! Mivel a higiénia nagyon fontos ketrec viselésekor, a kiváló Man|Cage sorozat számos szellőzőnyílással és vizeletürítő nyílással van felszerelve. A ketrec lehetetlenné teszi az erekciót, de a felszabadulás után szuperintenzív lesz, akárcsak az utána következő felszabadító orgazmus! A Man|Cage Szüzességi Ketrec optimális hatalmat biztosít a kulcstartónak a szexuális kielégülés felett!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    A Mister B Vibrating Sounds Beaded egy prémium vibrátor azoknak készült, akiknek szükségük van erre az extra lökésre, plusz bordázott az Ön örömére. Erős, intenzív és mélyre hat. Ezt a játékot a legigényesebb felhasználók számára tervezték, és gyöngyös formájával intenzív stimulációt nyújt, befelé haladva bordázva. A lekerekített hegy megkönnyíti a behelyezést és élvezetes a behatolást.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Ez a minőségi bőrből készült ejtőernyős golyófeszítő nemcsak jól néz ki, de az ékszerein is nagyot dob! Csak tekerje az ejtőernyőt a golyói köré, a biztonságos illeszkedés érdekében a pattintókkal zárva, és érezni fogja, ahogy a körülbelül egy nyolcad hüvelyk hosszúságú gombostűk szúrni és karcolni kezdenek.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekelje édesen a Pticed, és dobja be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Minőségi bőrből készült heresúlyok.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! A Steel Black Brutal Chastity Cage egy aljas eszköz a farkad bezárására. Vastag és nehéz fém, és nem hagy helyet a farkadnak, hogy megkeményedjen. Okos neve brutális, mert ez egy kemény és nehéz eszköz, és nem engedi ki a haszontalan farkadat. Főleg, ha egyszer bezárta a kulccsal, nincs kiszabadulás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Nagyon gonosz akarsz lenni? Kínozza a farkát és a golyóit a végső eszközzel. Az Acrylic Cock and Ball Crusher a legjobb módon lesz gonosz, ahogy lassan összenyomod a golyókat két kemény akrillemez között, miközben számos gonosz módszert alkalmazol a kitett farkon. Ez a szerkentyű a CBT haladó játékosoknak szól.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.