×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

CBT (Pénisz és herék kínzása)

29 Termék

  • Metal Worx Cock Cage - Erényöv

    Adjon teljesen új jelentést a "nemesfémeknek" ezzel a luxus, csúcskategóriás fém farokkalitkával. Kiváló minőségű acélból öntve és kézzel tökéletesre csiszolva, egyenlő arányban hozzájárul a művészethez és az örömhöz.

    36 900 Ft

    23 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Ez a Rosebud Sound nagyon alkalmas a húgycsöves játékra.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a rövid tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 42 mm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    A puristáknak: Pure Pete szorosan illeszkedik a koronájához, és bizsergető vagy toló impulzusokat közvetít a rögzített ívhez, amely a pénisz hegyén húzódik - pontosan ott, ahol minden érzékeny pont található.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Mit kapjon a férfi, akinek mindene megvan? Természetesen a Spike Cage-t! Ez a sokoldalú eszköz a legtutibb rozsdamentes acél péniszketrec, amely sokkal több egy átlagos erényövnél.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Tesztelje határait egy egyedi golyós hordágyon és két 8 unciás súllyal! Kezdje egy kezelhető rántással, és csúsztassa a hordágy U részét a herezacskóba a labdák fölé. Élvezze a nagy teherbírású rozsdamentes acél vonzását, ahogy a gravitáció megviseli! Két csatlakozó lánc lóg, kényelmes kampókkal a súlyozott golyók hozzáadásához... vagy talán még több is! Mennyit bírsz? Játssz egyedül vagy mestereddel vagy úrnőddel! A tartós anyag nem porózus, így minden használat után könnyen fertőtleníthető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Ne hagyja, hogy tengeralattjárója elszabaduljon a következő rabságjelenetben ezzel a fából készült nemi szervi fogolyigával. A sima fekete fa körbeveszi a nemi szervét, miközben a csuklóját a járomhoz rögzíti.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Válaszd a Master Series műpéniszt, ha valósághű szexélményre vágysz!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Ez a hosszú ívű Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 60-80 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Ez a nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült, ejtőernyős golyó nyűjtó erős mágnessel záródik a herezacskó körül. Tapasztalja meg, hogy 8,6 uncia húzza le érzékeny labdáit, miközben önkielégítést folytat, szexel, vagy ha partnere ugratja és kínozza Önt. A gravitáció megteszi a hatását, megteremtve azt a vontató érzést, amire vágyik, és felerősítve minden szexuális élményt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ez a kiotók tisztasági ketrece rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nikkelezés, csak kézzel polírozták. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A 45 mm-es hajlított gyűrűt először a golyókra kell felhelyezni, majd ezt követően mágneskulccsal könnyen rögzíthető a ketrechez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Nagyon hatásos tisztasági eszköz: tegye a pénisz tengelyére, és erekció közben a pontok a legérzékenyebb húsba mélyednek. Tüskés péniszgyűrűként: helyezzük a pénisz és a golyók tövére, és zárjuk lakattal. Brutális golyós hordágyként: tekerja a herezacskó köré. A kínzás módszere Önön múlik!  A gyűrű két sor 0,25 hüvelyk hosszú rozsdamentes acél fogakkal rendelkezik. Ezek nem önzáró gyűrűk, mivel egy kis lakat kell a rögzítéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Ez a kínzó szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be a péniszét a ketrecbe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Légy gonosz. Légy igazán gonosz, és cseszd meg, amíg nem fáj! Szorosan fogd meg a golyószákot vagy akár a péniszszárat az Acél golyófeszítő éles tüskékkel, és érezd a bőrödön az éles tüskékkel való szoros fogást. Lassan csavard befelé a csavarokat, amíg már nem tudnak tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de akár egy péniszszárat is körbefoghat, szóval légy kreatív. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Ez a Modern Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Nem számít, mennyit könyörögsz és könyörögsz, ennek a zseniális zárnak egy beállított kioldója van, amely biztosítja, hogy az idejét kiszolgálja! Míg a legtöbb zár az emberi szeszélyekre támaszkodik, ez a digitális zár bármit is vezérel, amihez van rögzítve – kötözködésre, golyós öklendezésre vagy kedvenc játékukra használhatja.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekeld édesen a Pticed, és dobd be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Ez a minőségi bőrből készült ejtőernyős golyófeszítő nemcsak jól néz ki, de az ékszerein is nagyot dob! Csak tekerje az ejtőernyőt a golyói köré, a biztonságos illeszkedés érdekében a pattintókkal zárva, és érezni fogja, ahogy a körülbelül egy nyolcad hüvelyk hosszúságú gombostűk szúrni és karcolni kezdenek.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekelje édesen a Pticed, és dobja be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Nagyon gonosz akarsz lenni? Kínozza a farkát és a golyóit a végső eszközzel. Az Acrylic Cock and Ball Crusher a legjobb módon lesz gonosz, ahogy lassan összenyomod a golyókat két kemény akrillemez között, miközben számos gonosz módszert alkalmazol a kitett farkon. Ez a szerkentyű a CBT haladó játékosoknak szól.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! A Steel Black Brutal Chastity Cage egy aljas eszköz a farkad bezárására. Vastag és nehéz fém, és nem hagy helyet a farkadnak, hogy megkeményedjen. Okos neve brutális, mert ez egy kemény és nehéz eszköz, és nem engedi ki a haszontalan farkadat. Főleg, ha egyszer bezárta a kulccsal, nincs kiszabadulás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Minőségi bőrből készült heresúlyok.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Ha egy labdakínzást, labdafeszítőt és remekül kinéző kink játékot keres egyben, akkor megtalálta!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát csapdába ejtve és kulcsra zárva ezzel a valódi acél szüzességi ketreccel. Ez a Future Tube szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a Future tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X U-Ring Clear

    Ezt a gyűrűt nem árulják a csomagolásban. A nagy kereslet miatt kibővítettük gyűrűink választékát, hogy megfeleljen azoknak a férfiaknak, akiknek nagyobb átmérőre van szükségük.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát zárva és kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern csöves tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Cseszd meg, amíg nem fáj! Legyen gonosz a golyószár vagy akár a péniszszár szoros fogásával az Acél golyószárfeszítő tompa tüskékkel. Lassan csavarja befelé a csavarokat, amíg már nem tudja tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de egy péniszszárat is körbe tud járni, így légy kreatív az áldozatoddal, és tudasd vele, ki a főnök. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

29 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.