×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Clinic

16 Termék

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES egypólusú fém húgycső és kék színű, unipoláris péniszpánt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    A Ballstretcher a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék egy izgalmas kiegészítője minden játékgyűjteménynek, és lehetővé teszi néhány csintalan BDSM praktika kivitelezését. A Ballstretcher kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Kompakt és nagyon könnyen használható e​g​e​t maszturbátor izgalmas vibrációkkal és számos lágy ponttal, közvetlenül a makk és a frinulum számára. A 3 rugalmas, különböző méretű tágító szükség esetén behelyezhető vagy kicserélhető további húgycső stimulációra. A 10 vibrációs mód változatos élvezetet biztosít, és a játékon lévő gombbal egyszerűen vezérelhető.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 6-15mm

    Bemutatjuk rozsdamentes acél Dip Stick Pálcánkat, egy sokoldalú tágító edzőbotot, amelyet az Ön kényelmére és fejlődésére terveztek. Ez a pálca 15 mm vastagságú, így fejlettebb edzési élményt biztosít. 223 mm-es teljes hosszával átfogó, de ellenőrzött megközelítést kínál az edzési utazáshoz.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Ez a rozsdamentes acélból készült állkapocs zárszerkezet nem alkalmas a köztünk lévő érzékeny lelkeknek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Szereti a veszélyt, és semmi sem izgatja annyira, mint a kínzás és a fájdalom? Sok móka vár Önre ezzel az eszközzel! Ez egy herezúzó, amelyet mindenki számára terveztek, aki annyira szereti a fájdalmat, hogy mer szegecselni, és mindezt a saját szemével szeretné látni az átlátszó anyagon keresztül. Csak csinálja azt, amit szeret!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    1 x AAA elemet igényel (nem tartozék) A Kiotos Steel termékek 100% rozsdamentes acélból készülnek, ez biztosítja a ma kapható acéltermékek legmagasabb minőségét. A Kiotos Toycleanerrel egyszerű a játékok tisztítása.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Olyan, mint a SQUEEZE, de egy kicsit nagyobb és úgy van kialakítva, hogy a zsákot felfelé vagy lefelé tartsa az OXBALLS által

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Egy igazán irritáló és esetleg egy kis fájdalmas stimulációra vágysz? És ezt a fémcsavarót a Rimbytől mernéd? Használhatja a péniszre, a herékre vagy a mellre. Csak csavarja fel, és állítsa be a nyomást, amíg el nem éri a maximumot!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Ez a sötét dangler koronáról lóg, így súlyokat adhat a szerszámához! Tesztelje az erejét 4 különböző acél súllyal, amelyek 0,8 unciától (22g) 2,2 unciáig (62g) terjednek! A gyűrű és a golyótartó csésze rugalmas, ftalátmentes, prémium szilikonból készült. Használat után egyszerűen mossa el meleg vízzel és szappannal, majd tárolás előtt fújja be játéktisztítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    A BENT egy ívelt gömbfeszítő, amely ipari bordás részlettel van megerősítve. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így rendkívül rugalmas, puha és sima, tökéletes a kényelmes labdanyújtáshoz. A BENT mindkét végén egy sima pereme van, amely lenyomja a labdákat a nyújtás érdekében. Az egyedülálló ívelt kialakítás lehúzva és távol tartja a labdákat a testétől az intenzívebb orgazmus érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Az AIRBALLS egy labdafeszítő változat, és az AIR termékcsalád legújabb tagja. Az AIRBALLS puha, sima plus+SILICONE™ keverékből készült, így rugalmas és sima, de kellően szilárd ahhoz, hogy szilárd nyúlást biztosítson. Az AIRBALLS több vízelvezető lyukkal rendelkezik, így könnyebben viselhető, és az elektromos érintkezők tartójaként is szolgálnak. Az ergo dip kialakítás és a puha anyag kényelmes viselet biztosít. Egyedülálló golyósfeszítő kialakításunk semmihez sem hasonlítható a piacon.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    A NEO ANGLE egy rövid gömbfeszítő ferde "ajakkal", amelyet arra terveztek, hogy a zsákot felfelé és kifelé tolja.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Az AIRBALLS egy labdafeszítő változat, és az AIR termékcsalád legújabb tagja. Az AIRBALLS puha, sima plus+SILICONE™ keverékből készült, így rugalmas és sima, de kellően szilárd ahhoz, hogy szilárd nyúlást biztosítson. Az AIRBALLS több vízelvezető lyukkal rendelkezik, amelyek könnyebben viselik, és az elektromos érintkezők tartójaként is szolgálnak. Az ergo dip kialakítás és a puha anyag kényelmes viseletet biztosít. Egyedülálló golyósfeszítő kialakításunk semmihez sem hasonlít a piacon.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Extender Large

    Induljon el egy átalakuló utazásra a legmodernebb, oldalra tölthető pénisszhosszabbítónkkal, amely a forradalmi Max Fit kialakítással rendelkezik a könnyed élmény és a páratlan eredmények érdekében.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Invasion Silicone Urethral Sound Trainer Set Blue

    Prémium minőségű, ftalátmentes és nem porózus szilikonból készült, ezek a húgycső hangok könnyen sterilizálhatók és testbiztosak az új hangzás élményéért. Ezek a rugalmas rudak a testtel együtt hajlanak, lecsúsztatva a szárat az Ön által vágyott egyedi érzés érdekében.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

16 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.