×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Clinic

25 Termék

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Stimulálja a péniszét kívül-belül ezzel a hang- és fejujjas játékkombóval. Az erős fej ugrató rezegni fog a pénisz fején, míg a rugalmas szilikon húgycsőbetét belülről stimulálja a tagját. Prémium minőségű, ftalátmentes, testbiztos szilikonból készült, így nyugodtan játszhatsz.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds -Acél dilatátor szett 8 db

    A Rosebud Urethral Sounds húgycső tágító szett egy gyönyörű gyűjtemény, amelyet húgycső stimulációra terveztek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Ne hagyja, hogy tengeralattjárója elszabaduljon a következő rabságjelenetben ezzel a fából készült nemi szervi fogolyigával. A sima fekete fa körbeveszi a nemi szervét, miközben a csuklóját a járomhoz rögzíti.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Tesztelje határait egy egyedi golyós hordágyon és két 8 unciás súllyal! Kezdje egy kezelhető rántással, és csúsztassa a hordágy U részét a herezacskóba a labdák fölé. Élvezze a nagy teherbírású rozsdamentes acél vonzását, ahogy a gravitáció megviseli! Két csatlakozó lánc lóg, kényelmes kampókkal a súlyozott golyók hozzáadásához... vagy talán még több is! Mennyit bírsz? Játssz egyedül vagy mestereddel vagy úrnőddel! A tartós anyag nem porózus, így minden használat után könnyen fertőtleníthető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Rozsdamentes acél, simára polírozva ennek a tükörnek három elülső tűje van, amelyek zárt helyzetben kerek szondát alkotnak.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Az elektrosokk rezgésű húgycső dugó olyan férfiak számára készült, akik mernek feszegetni a határokat. A vibrációs tágító páratlan érzetet biztosít a nemi szerveken és a nemi szerveken. Könnyedén küldi az elektrohullámokat a péniszbe és a húgycsőbe. Ha egy teljesen új szenzációt szeretne megtapasztalni, akkor ez Önnek szól.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Ez a nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült, ejtőernyős golyó nyűjtó erős mágnessel záródik a herezacskó körül. Tapasztalja meg, hogy 8,6 uncia húzza le érzékeny labdáit, miközben önkielégítést folytat, szexel, vagy ha partnere ugratja és kínozza Önt. A gravitáció megteszi a hatását, megteremtve azt a vontató érzést, amire vágyik, és felerősítve minden szexuális élményt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ez a húgycsőhangkészlet nagyon alkalmas a húgycsőjátékhoz. A rozsdamentes acél hangok könnyen és simán mennek be a húgycső nyújtásába, ami nagy örömet okoz. Fedezze fel a húgycsőjáték intenzív örömeit! A húgycső az egész testben a legmagasabb koncentrációban tartalmaz idegvégződéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Légy gonosz. Légy igazán gonosz, és cseszd meg, amíg nem fáj! Szorosan fogd meg a golyószákot vagy akár a péniszszárat az Acél golyófeszítő éles tüskékkel, és érezd a bőrödön az éles tüskékkel való szoros fogást. Lassan csavard befelé a csavarokat, amíg már nem tudnak tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de akár egy péniszszárat is körbefoghat, szóval légy kreatív. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 30cm

    Ez a rezgő húgycső tágító elképesztő lehetőségeket rejt.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    A Kiotos Steele termékek anyaga 100% rozsdamentes acél, amely által ezek a legjobb minőségű acél termékek a jelenlegi piacon.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    A Kiotos Steel termékek 100% rozsdamentes acélból készültek, ezért tartósak, megbízhatóak, és garantáltan nem okoznak csalódást!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    A Mister B Hardver egy állítható tüskés golyónyújtó, kínzóeszköz és nagyszerűen kinéző perverz játék egyben.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Néha a legfélelmetesebbnek tűnő szexuális játékok a legélvezetesebbek! Egypólusú Electro Urethral Soundsunk 316-os rozsdamentes acélból készült, teljesen sima felületű, a játék közbeni nagyobb kényelem érdekében. Az 5,1 hüvelyk hosszúságú eszköz ideális kezdő húgycsőtágító.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Cseszd meg, amíg nem fáj! Legyen gonosz a golyószár vagy akár a péniszszár szoros fogásával az Acél golyószárfeszítő tompa tüskékkel. Lassan csavarja befelé a csavarokat, amíg már nem tudja tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de egy péniszszárat is körbe tud járni, így légy kreatív az áldozatoddal, és tudasd vele, ki a főnök. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Extender Luxury Set Large

    Induljon el egy átalakuló utazásra exkluzív, oldalra tölthető péniszhosszabbító luxuskészletünkkel, amely a kifinomultság és a hatékonyság csúcsa. Ez a luxus készlet továbbfejlesztett, tartós PVC-ből készült tartómechanizmussal, valamint két nagyobb TPE gyűrűvel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. ezen engedje meg magát a rengeteg extra hosszabbítónak, mely lehetőségek kínálnak azok számára, akiknek hosszabb méretet keresnek.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Stainless Steel Adjustable Pussy Clamp

    Légy kreatív partnere legkényesebb részeinek kötekedésével és kínjával! Ez a bilincs lehetővé teszi a szeméremajkak szélesre tárását, hozzáférést biztosítva a csiklójukhoz és a hüvelyükhöz. A hüvelykujj csavarokkal nyissa ki a bilincs külsejét, és húzza át a belső vagy külső szeméremajkakat.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

25 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.