×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erényövek férfiak számára hímvessző

65 - 88 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • The Vice Standard Black

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen szökhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más tisztasági eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak, hogy szökhetetlen. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos hordás után szökhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – ami rendkívüli kioldódást eredményez, amikor eltávolítják. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    A BRUTUS Cock Cage egy tartós polikarbonátból készült férfi szüzességi ketrec. Tökéletesen az Ön személyes méretéhez igazítható, ezért nagyon alkalmas hosszú távú viselésre. A kulcstartó dönt - át meri adni a kulcsot?

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekeld édesen a Pticed, és dobd be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Állítsa zár alá szerelmelmét a Hardcore szilikon Péniszblokkolóval! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás szüzességi ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy nyakkendős zárral könnyen bezárható a ketrec. A mellékelt nyakkendős zárak biztosítják, hogy ne indítsák n​e​c el a fémdetektorok riasztását bulikon, fesztiválokon vagy akár repülőtereken! Mivel a higiénia nagyon fontos ketrec viselésekor, a kiváló Man|Cage sorozat számos szellőzőnyílással és vizeletürítő nyílással van felszerelve. A ketrec lehetetlenné teszi az erekciót, de a felszabadulás után szuperintenzív lesz, akárcsak az utána következő felszabadító orgazmus! A Man|Cage Szüzességi Ketrec optimális hatalmat biztosít a kulcstartónak a szexuális kielégülés felett!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekelje édesen a Pticed, és dobja be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! A Steel Black Brutal Chastity Cage egy aljas eszköz a farkad bezárására. Vastag és nehéz fém, és nem hagy helyet a farkadnak, hogy megkeményedjen. Okos neve brutális, mert ez egy kemény és nehéz eszköz, és nem engedi ki a haszontalan farkadat. Főleg, ha egyszer bezárta a kulccsal, nincs kiszabadulás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Plus Chrome

    A Vice Szüzességi Eszkör az első és egyetlen megkerülhetetlen tisztasági eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más tisztasági eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak, hogy elkerülhetetlen. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos kopás után megkerülhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát csapdába ejtve és kulcsra zárva ezzel a valódi acél szüzességi ketreccel. Ez a Future Tube szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Chrome

    A tiszta felületű CB-3000 a legkedvesebb kínzás férfiassága számára; miközben Ön látja a péniszét, csak a Mester vagy az Úrnő döntheti el, mikor ér hozzá.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Plus Black

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen megkerülhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más tisztasági eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak az állításának, hogy elkerülhetetlen. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos kopás után megkerülhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a Future tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! A Steel Snake Chastity Cage egy aljas eszköz, amellyel bezárhatod a haszontalan farkadat. Bár van némi hely a hosszabb farkadnak, nem lesz helye, hogy felálljon. Ez az acélketrec szép és kemény, így a farkadnak nem kell annak lennie. Zárd be a kulccsal, és ne engedd ki.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megakadályozhatja az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításkor rendkívüli elengedéssé válik. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas. Így titokban, de könnyedén viselheti, bárhová megy. Több ponton állítható, két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát zárva és kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern csöves tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Lockable Leather Penis Cage Metallic Rings Black

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Bird Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! Az Acélmadár tisztasági ketrec egy aljas eszköz, amellyel bezárhatod a haszontalan farkadat. A madárkalitkához hasonlóan kialakított koncepció arra utal, hogy a farkad csapdába van zárva, és nem engedik ki. Különösen, ha egyszer bezárva van, nem lesz helye a növekedéshez. Ez az acélketrec szép és kemény, így a farkadnak nem kell annak lennie. Zárd be a kulccsal, és ne engedd ki.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    Nincs készleten

65 - 88 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.