×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erényövek

33 - 64 termék, Összesen:86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 2

    A CELLMATE bemutatja a Guardian Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely tökéletes irányítást kínál diszkrét, zuhanybarát kialakításban.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    A Man|Cage Chastity Cage-et kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy kötegelővel könnyen bezárható a ketrec.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Ez a légáteresztő, könnyű műanyag szüzességi lakat tökéletes a tisztaság rajongói számára, akik valami kényelmesebbet szeretnének, mint a nehéz fém. A műanyag megbocsátóbb, mint a nehéz szorítás, hogy a fém, és tökéletes a hosszú távú viseléshez. A lélegző kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható, és lehetővé teszi, hogy a rések teljesen megszáradjanak a zuhanyzások között, így a ketrec higiénikus és biztonságos használatot biztosít.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 2

    A CELLMATE bemutatja a FlexiSpike Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely diszkrét, zuhanybarát kialakításban kínál tökéletes irányítást.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    Valódi nyeregbőr tisztasági hám fém lánccal és lakattal. Ez a rövidnadrág a láncnál állítható, de 2 méretben kapható: SM és ML.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Ha Ön az Oxballs szuperpuha péniszketrecének, a COCKLOCK-nak a rajongója, imádni fogja a HÚSGOLYÓKAT… ez egy teljesen új módja annak, hogy elzárják a szemeteit. Most elérhető @ Mister B. HÚSGOLYÓK markolat a duzzadt feje mögött, miközben rángatózó érzést kelt a megduzzadt golyóján… olyan érzés, mint egy kéz, amelyet szépen és szorosan körbeteker a szemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Ez a nagy teherbírású bőrdarab remekül mutat fiújátékán, és megakadályozza, hogy az engedélyed nélkül játsszon. Csomagja visszafogottan van a bőrtáskában, hálószerű kialakítása pedig levegőt enged a dolgoknak, és szép rálátást biztosít a ketrecbe zárt árukra. A zárható derékpántnak köszönhetően a hozzáférést az Ön irányítása alá helyezi, a derék- és a hátsó pántok pedig állíthatók a kényelmes illeszkedés érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Standard Black

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen szökhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más tisztasági eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak, hogy szökhetetlen. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos hordás után szökhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lock a Willy

    Az absztinencia magasabb és intenzívebb izgalomhoz vezet. A Lock-a-Willy az eredeti tisztasági öv bólogatásával készült, amelyet korábban azért viseltek, hogy a férfi vagy a nő ne szexelhessen. Ha egy ideig nem tud szexelni, akkor felgyülemlik a feszültség, és a váladékozás annál intenzívebb. A múltkori tisztasági övet a házasságtörés megelőzésére is használták. Ha a férfi vagy a nő tisztasági övvel utazott, a szex nem lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Ha a Mini és Micro méret túl nagy, a Clitty a tökéletes péniszz ketrec az Ön számára! A Clitty a legkisebb kakas ketrec a The Vice-tól, még a Micro-nál is kisebb, ami tökéletes ketrec a szüzesség rajongói számára, akik a lehető legkisebb ketrecet szeretnék. Az apró ketrec biztosítja a végső tagadás élményét, megtagadva a képességet, hogy még a ketrec belsejében is "feldagadjon".

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívüli kiszabadulást eredményez. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú péniszketreceket tartalmaz. A kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, miközben hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban. A P-Cage elején található nyílás lehetővé teszi a viselő számára, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívül felszabadul. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Állítsa zár alá szerelmelmét a Hardcore szilikon Péniszblokkolóval! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás szüzességi ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekeld édesen a Pticed, és dobd be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    A P-Cage kollekció különböző típusú péniszketreceket tartalmaz. Ez a tisztasági ketrec szilikonból készült, amely kényelmes illeszkedést biztosít, miközben biztosítja a hosszú élettartamot. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Rimba BondagePlay Eredeti nyeregbőr tisztasági nadrágnadrág 2 lakattal. A hevederen van egy lyuk, amelyen keresztül a pénisz áthelyezhető. Ezek a rövidnadrágok mindkét oldalon 7 pozícióban állíthatók 78 és 115 cm között.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 3

    A CELLMATE bemutatja a FlexiSpike Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely diszkrét, zuhanybarát kialakításban kínál tökéletes irányítást.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size L Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban. A P-Cage elején található nyílás lehetővé teszi a viselő számára, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Rimba hasított bőr páncél két méretben, belül éles szögekkel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    A Curve® Férfi Szüzességi Eszköz a nagyobb hímek számára készült. A Curve® újonnan frissített, hogy magában foglalja a klasszikus Curve modell nagyobb ketrecét és a CB-6000 innovatív gyűrűs kialakítását. Nagyobb csomagja otthon lesz itt egy kényelmes és biztonságos CB-X készülékben.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Fekete műanyag zárak - 10 csomag

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! A Steel Black Brutal Chastity Cage egy aljas eszköz a farkad bezárására. Vastag és nehéz fém, és nem hagy helyet a farkadnak, hogy megkeményedjen. Okos neve brutális, mert ez egy kemény és nehéz eszköz, és nem engedi ki a haszontalan farkadat. Főleg, ha egyszer bezárta a kulccsal, nincs kiszabadulás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Black

    A CB-X fekete fényes felületet vezet be az összes férfi szüzességi eszköz modellhez, beleértve a CB-3000, CB-6000, CB-6000S és The Curve modelleket. Szerezze be kedvenc készülékét ebben az új, rejtett megjelenésben, amelyet kulcstartója biztosan szeretni fog.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Plus Black

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen megkerülhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más tisztasági eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak az állításának, hogy elkerülhetetlen. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos kopás után megkerülhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – ami rendkívüli kioldódást eredményez, amikor eltávolítják. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Black

    A Vice Micro a tökéletes péniszketrec azok számára, akik még apróbb péniszketrecet keresnek, mint a Vice Mini. Az apró ketrec biztosítja a végső tagadás élményét, megtagadva a ketrec belsejében még a "feldagadás" képességét is.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 24 Chastity Cage 3.5" 9cm Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megakadályozhatja az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításkor rendkívüli elengedéssé válik. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas. Így titokban, de könnyedén viselheti, bárhová megy. Több ponton állítható, két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Chastity Cage Squares Black

    Ez a fekete tisztasági négyzetes ketrec egy kötelező darab minden tisztaság szerelmesnek! A masszív fekete hálós megjelenés felfedi a farkát, mivel a helyén tartja. Nincs hely növekedésnek, jobb, ha visszafogja a farkát!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.