×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Szájpeckek

65 - 96 termék, Összesen:138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális szférába illeszkedik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak élvezetére vagy csodálatára utal, oly módon, hogy izgalmat vagy élvezetet keltsen. Az Ohmama az összes elemet és tartozékot kínálja Önnek, így a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, mint még soha, komplexek nélkül kivitelezheti azokat

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Valódi bőr szájdugó felfújható ballonrésszel.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Rose Ball Gag

    A szabadalmaztatott rózsa alakú kialakításnak van egy lyuk, amely ujjal ugratáshoz és egyéb meglepetés gesztusokhoz használható.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Dobd fel BDSM játékodat. A stílusos TABOOM SILICONE BALL GAG viselhető szexuális kötelék és BDSM szerepjáték közben. A TABOOM SILICONE BALL GAG viselése növelheti viselőjének tehetetlenségének érzését, fizikai izgalmát és csökkentheti a beszédkészségét. Mindez fokozhatja az általános szexuális izgalmat. Készüljön fel egy luxus kötözési élményre a kiváló minőségű TABOOM SILICONE BALL GAG segítségével.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Head Harness Black

    A ZADO kiváló minőségű fejpántja bőrből készült, és egy erős, átlátszó bit (cső) található rajta. A szemkötő és a póráz a nyomógomboknak köszönhetően levehető. A fejheveder pántjai a csatos rögzítőkkel állíthatók a biztonságos és tökéletes illeszkedés érdekében.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish TPE Penis Gag with Padlock Black S

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális szférába illeszkedik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak élvezetére vagy csodálatára utal, oly módon, hogy izgalmat vagy élvezetet keltsen. Az Ohmama az összes elemet és tartozékot kínálja Önnek, így a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, mint még soha, komplexek nélkül kivitelezheti azokat

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Tapasztalja meg a BDSM izgalmas világát ezzel a csábító bőrhevederrel. Képzeld el: orrhorgok, egy ócska fém tátott szájú öklendező, és egy szexi bőrheveder. Az orrhorgok éles fémrészleteikkel visszafogottságot és sebezhetőséget kölcsönöznek az alázatosnak.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Red

    Ez a szenzációs ovális golyós geg, hogy engedelmes partnere teljesen csendben maradjon, kényelmes bőrszíjakkal és pattogós rögzítéssel, ez a nagyméretű golyós geg minden bizonnyal kielégíti a hálószobában támasztott követelményeket. Egy egyszerű, nagy méretű golyós geg, amely elzárja szerelmeseinek száját, és elfojtja az örömtől vagy a fájdalomtól érzett sikolyokat. A fej hátulján kipattintható rögzítés, teljesen állítható és szükség esetén könnyen eltávolítható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Cock Head Silicone Mouth Gag

    Dugja be a pitenyílást egy szilikon csappal, és rögzítse a játékszere arcához. Ez a kényelmesen párnázott geg bezárja őket, amíg Ön a testükkel jár. Gyönyörködjön szeretője elfojtott zihálásában és elfojtott nyöszörgésében, teli szájjal! Az állítható pánt lehetővé teszi, hogy ezt a strapabíró BDSM készüléket tökéletesen illeszkedjen partneréhez, behatárolja az arcát, így élvezheti a tehetetlenségét.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Szereti a huncut játékokat? Tartsa csendben szeretőjét ezzel a jellegzetes golyós öklével. Ez a gag minőségi bőr pántokkal rendelkezik, elegáns varrással a pántok hosszában. A pánt 5 lyukkal rendelkezik a hossz beállításához. Egy méret mindenkinek. Használja ezt a játékot önmagában vagy az Ouch más termékeivel kombinálva!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az OHMAMA minden elemet és kiegészítőt kínál Önnek, hogy úgy hajthassa végre, mint s​e​m még soha, komplexumok nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Legyen Ön az irányítás, és élvezze a hatalom érzését, ha elhallgattatja partnerét egy labda öklével! A geg extra nagy, így tökéletes játék a rabság tapasztaltabb rajongóinak. A pánt teljesen állítható, így a gag mindig tökéletesen illeszkedik a fejedhez. A műbőr anyaga nagyon strapabíró, és biztosítja, hogy még sokáig élvezhesd ezt a játékot. Próbálja ki most, és éljen át egy csodálatos erotikus élvezet estét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Kényszerítse alattvalóját, hogy szélesre tárja a száját az Ön örömére. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy még mindig hallja alattvalója könyörgő hangjait, és egyúttal a torkát is bassza. A TABOOM OPEN RING GAG szilikonból és vegán bőrből készült. A szájkosár állítható és kényelmes bársonnyal bélelt, ami kényelmes viseletet biztosít a szexuális kötöttség és BDSM szerepjátékok során.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Open Mouth Spider Gag Gold-Red

    Hagyja szó nélkül partnerét, miközben még mindig hozzáférést biztosít Önnek. A TABOOM Open Mouth Sider Gag Gag biztosítja, hogy a száj szélesre táruljon, bármit is szeretnél beletenni. A beszédképesség csökkentése fokozhatja az általános szexuális izgalmat. Készüljön fel a fényűző bondage élményre a kiváló minőségű TABOOM Open Mouth Spider Gaggel.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed BDSM Line Breathable Silicone Ball Gag Size M Ball 4.5cm Pink

    A sorozat a legintenzívebb és legsötétebb élvezetek szerelmeseinek készült, haladjon be a Latetobed Bdsm Line-ba, és élvezze szexualitását, mint még soha.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Ez az O-gyűrűs szájkosár a szilikonpánttal állítható, és egy szabványos gördülő csattal záródik. A szájkosárhoz két állítható mellbimbóbilincs van rögzítve. A mellbimbóbilincsek mindkét vége bevonattal van ellátva a kényelem és a biztonság érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Ez a rugalmas, selymesen sima szilikon Ball Gag szájkosár nagyon rugalmas és kiváló minőségű szilikonból készült. A szájkosár állítható, 37 cm-től 54 cm hosszúságig terjedő kerületi hosszal.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    Az Oxballs WATERSPORT az első felcsatolható vízisport-köpeny, amelyet úgy alakítottak ki, hogy illeszkedjen és nem tud szivárogni. A szájcső a piszoár része, varrások és hézagok nélkül, és a heveder füleket úgy tervezték, hogy az archoz simuljanak.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Breathable Silicone Ball Gag Black

    Ez a nyitott golyós geg tökéletes kezdőknek a BDSM játékban! A labda 9 lyukkal rendelkezik, átmérője 4,1 cm. Szilikon anyagának köszönhetően kényelmes érzést nyújt használat közben. A pánt 39-55 cm között állítható és strapabíró műbőrből készült. Engedd életre legvadabb fantáziádat!

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Velvet & Velcro Adjustable Breathable Gag Black

    Vegye át az irányítást az ÚJ-val! Légáteresztő Ball Gag. Egyszerűen csak rögzítse a helyére a golyós akasztót a teljesen állítható tépőzáras pánttal, és a tengeralattjáró szája mozdulatlanná válik mindaddig, amíg el nem dönti, hogy kiérdemelte a beszéd kiváltságát. Amikor a dolgok felforrósodnak, az üreges golyós tömítés felületén található lyukak lehetővé teszik, hogy a tengeralattjáró a szájukon és az orrán keresztül is lélegezzen. Tökéletes kezdőknek vagy olyan intenzív jelenetekhez, amelyek lélegzetelállítóvá tehetik a Sub-t, ez a golyós öklendezés kötelező minden jól felszerelt felszereléshez vagy börtönfalhoz.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Ez egy igazi Killer Mouth Gag. Tedd a labdát a rabszolgád szájába, és csatold fel a kemény bőrszíjat a feje mögé. Ezután lassan csavarja be a kemény gumigolyót a torka hátsó része felé. Megbízható, izgalmas és tökéletes BDSM kemény játékokhoz. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Kinky Gag with Plug Red

    Dobja fel BDSM játékát és hallgattassa el partnerét a TABOOM Kinky Gag With Pluggal. Dugd be a nyílást a maximális fogsághoz, vagy hagyd nyitva egy kicsit több szabadságért. A szájkosár viselése növelheti viselője kiszolgáltatottságérzetét, fizikai izgalmát és csökkentheti a beszédképességet. Mindez fokozhatja az általános szexuális izgalmat. Készüljön fel a fényűző bondage élményre a kiváló minőségű TABOOM Kinky Gag dugóval.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Breathable Ball Gag and Nose Hooks Black

    Ez a BDSM kábelköteg felerősíti az erőt. A mellékelt golyós geg biztosítja a teljes alávetettséget az alávetettek és a rabszolgák számára, kizárva a szökés lehetőségét.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Ez a szenzációs ovális golyós gag, hogy engedelmes partnere teljesen csendben maradjon, kényelmes bőrszíjakkal, pattogós rögzítéssel, ez a nagy gömbölyű gag minden bizonnyal kielégíti a hálószobában támasztott követelményeket. Egy egyszerű, nagy méretű golyós gag, amely elzárja szerelmeseinek száját, és elfojtja az örömtől vagy a fájdalomtól érzett sikolyokat.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Ez a felfújható Mouthgag Pump, vagyis szájpecek egy pumával egyszerre teszi lehetővé mindkét fél számára, hogy átélhessék a telítettség mesés érzését.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Bondage Couture Ball Gag Blue

    Kényeztese legbensőbb vágyait az NS Novelties Bondage Couture segítségével. A kiváló anyagokból aprólékosan kidolgozott és kitűnő részletekkel rendelkező Bondage Couture golyós nyakkendő tökéletes kiegészítője a BDSM-nek és a hálószobának. Minden szintetikus anyag és nikkelmentes hardver.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Sajátos bőr szájpecek egy 4,4 cm-es szilikon golyóval.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed BDSM Line Silicone Breathable Ball Gag Size S Ball 4cm Pink

    A sorozat a legintenzívebb és legsötétebb élvezetek szerelmeseinek készült, haladjon be a Latetobed Bdsm Line-ba, és élvezze szexualitását, mint még soha.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Alakítsd át partneredet emberi hamutartóvá ezzel az ördögi eszközzel a fornifiliásoknak és a dohányzás fétisistáinak. Ez a szájpecek lehetővé teszi, hogy a rabszolgád vagy alárendelted csendben maradjon, a szilikon golyós szájpecekkel teletömött szájukkal, miközben egyszerre hasznossá teszik magukat. Minden szívás sokkal kielégítőbb lesz, tudva, hogy eldobott hamvaidat ilyen gondosan fogják fel... vagy másképp!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Pink

    Ez a rugalmas, selymesen sima szilikon Ball Gag szájkosár nagyon rugalmas és kiváló minőségű szilikonból készült. A szájkosár állítható, 37 cm-től 54 cm hosszúságig terjedő kerületi hosszal.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.