×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek bordázott

33 - 64 termék, Összesen:69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Bumper Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb farok- és labdajáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: farokgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Ez az intenzív fej ugrató két erőteljes golyót tartalmaz, amelyek a TPR hüvelyhez vannak rögzítve, hogy teljesen befogja a pénisz hegyét a felejthetetlen ugratásért! Használja egyedül vagy partnere szexuális vágyának fokozására.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    A Dotys egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Készüljön fel a tiszta gyönyörre! A Double Delight vibráló nyúlgyűrű innovatív kialakítása mindkét partner számára csodálatos stimulációt biztosít. Mind a nyúlgyűrű, mind a behelyezhető tengely egy erőteljes golyónak ad otthont, amely csodálatos vibrációt biztosít.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor ezt imádni fogod. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha. A csatlakoztatott lövedék tíz különböző vibrációs mintával büszkélkedhet, így bármilyen érzetet tud nyújtani. Élvezze ezt a kiváló minőségű szilikon kakasgyűrűt megfizethető áron és verhetetlen érzéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Glas Extra Large Glass Dildo

    Szükséged lesz egy vödörre és egy felmosórongyra ehhez a 10" Extra nagy üvegdildóhoz a Gläs-től. A 9,75 hüvelyknyi barlangi csepegtető, élvezetes csomókkal ellátott, ez a körkörös dildó extra nagy és extra kemény a tapasztalt anális vagy vaginális játékhoz.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs SACKJACK Jack Off Sheath Hot Pink

    Átvettük a legkelendőbb SACKSLING dizájnunkat, és szuperhúsos rángatást készítettünk belőle... bemutatva a SACKJACK-t. A SACKJACK egy dupla golyós és rángatózós játék, amely a mi jellegzetes FLEX-TPR-ből készült, így rendkívül bolyhos és puha tapintású... tökéletesen illeszkedik a szeméthez, hogy úgy érezze, mintha a második bőrét rángatná le.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Nubby Stroker Transparent

    Végtelen élvezet van a kezében a hihetetlen Boundless Reversible Nubby Strokerrel. A prémium minőségű stroker megfordítható texturált stimulációval, zárt végű kialakítással és kényelmes tároló tokkal kényezteti az élvezetet. Incselkedjen és gyönyörködjön az egyedülálló, megfordítható kialakítással, beleértve a puha hullámzó felületet és az incselkedő csomós mintázatot az egyedi kényeztető érzésekért.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Ez a vibrátor boroszilikát üvegből készült, amely nagyon erős, nem porózus, higiénikus és biztonságos a test számára. A vibrátor szappanbuborék színű, ami elbűvölő megjelenést kölcsönöz neki. Az okos kialakítás egy ferde hegyet tartalmaz, amely tökéletes a G- vagy P-pont könnyű eléréséhez. A tengelyen található dugók extra stimulációt adnak. Az egyszerű kezelés érdekében az alján húzógyűrű található.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Original Vacuum Cup Extra Gentle

    A puha anyagba tervezett finom részletek és sima csomópontok rendkívül gyengéd csomagolási stimulációt biztosítanak. Ez a TENGA CUP sorozat eddigi legkényeztetőbb érzése.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Nubby Sleeve Black

    Pénisz hüvely gombokkal a további stimuláció érdekében. Rendkívül ötletes és ergonomikus kialakítás, puha, szagtalan, tartós, könnyen tisztítható.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Glas Purple Rose Nubby Dildo

    Találd meg az összes megfelelő pontot a Purple Rose Nubby dildóval, amely, ahogy a neve is sugallja, kellemes csomókkal rendelkezik az egész hosszú szárán. Élvezze a belső stimulációt, amilyet még soha nem érzett ezzel a gyönyörű, kézműves készítésű üvegmasszírozóval, amely kielégítő, 7 hüvelykes hosszúságban érkezik. 

    61 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    A Silicone Rechargeable Elite 12X Enhancer a vibráció 12 funkciójának tökéletes keverékét használja egy merész teaserrel, hogy dupla térdremegő örömet nyújtson. A rugalmas támasztógyűrű úgy készült, hogy fokozza az élvezetet kezdőknek és erotikus szakembereknek egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Ennek a luxus szexjátéknak az intenzív belső élvezet nyújtására készült, tökéletesen ívelt formája ideális az érzékeny G-pont masszírozására. A kiváló minőségű, mély rózsaszínű, orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően ez a hangulat sima és bársonyos, matt felületű. A vezeték nélküli vezérléssel 30 mesésen különböző és ösztönző vibrációs beállítást kínálva minden alkalommal, amikor belemerül a játékba, az élmény egyedi és olyan izgalmas lesz, mint az első alkalommal.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Bristly Sleeve Black

    Pénisz hüvely gombokkal a további stimuláció érdekében. Rendkívül ötletes és ergonomikus kialakítás, puha, szagtalan, tartós, könnyen tisztítható. Anyaga: ultra puha TPR, hossza: kb. 14 cm, Ø kb. 3 cm.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Groove Pink

    A Groove egy hordozható rózsaszín tenyér méretű pálca, amely készen áll arra, hogy sziporkázó érzéseket és élénk rezgéseket adjon. A motor a PowerBullet segítségével működik, és hihetetlen rezgésszintekkel büszkélkedhet, amelyek átviszik Önt a határon. A 4 különböző sebességet és 3 csábító mintát könnyedén vezérelheti egy gombnyomással. Érezze a pulzusokat, hullámokat és sebességeket, amelyek ott masszírozzák, ahol a legnagyobb szüksége van rá, legyen az egy fájó izom vagy egy érzékeny erogén pont.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Háromszoros vibrátor teljesítmény - egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Matrix Swirling Bling Plug Sapphire

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerével új anális érzéseket szeretne felfedezni! Az Anal Adventures Matrix készen áll a gyönyörködtetésre! A Swirling Bling Plug kúpos fejjel rendelkezik a könnyű behelyezéshez, és a dugó oldala mentén puha textúrájú örvényekkel, amelyek a testével együttműködve további érzéseket biztosítanak használat közben.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    A csillagjegyhez hasonlóan a Geminii XLR8 kettős személyiséggel rendelkezik. Egyrészt az Ikrek gyengéd és intelligens, hajlított feje és gondosan faragott gerincei pedig elengedhetetlenek a G-pont és a csikló stimulálásához.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    A plüss testbiztos szilikon gyűrű javítja az állóképességet és a kerületet, hogy szerelmesed még többet, többet, még többet nyögjön. A rugalmas gyűrűt 5 gyöngy béleli, hogy maximalizálja az érzékenységet és fokozza az érzést az egész péniszben, hogy a férfiak hosszabb ideig, erőteljesebben élvezhessék az élvezetet. Amíg Ön eléri a következő szintű élvezetet, a 12 vibrációs funkció és a szögletes teaser orgazmikus boldogságban hagyja hölgyét. Hölgyeim, míg az ő öröme nő, a tiétek is növekedni fog! Az érzékien kivert stimulátor pontos élvezetet nyújt a legintimebb édes helyeken.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pont vagy a g-pont stimuláció kiválasztását. A csikló stimulációját az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    A NIYA 5 egy fektetett vibrátor távirányítóval, amely tökéletes a sokoldalú használathoz és a maximális stimulációhoz. A vibrátort úgy tervezték, hogy intenzív csiklóstimulációt biztosítson, és 10 vibrációs móddal rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Az INYA újratölthető vibrátorával az öröm teljes virágzásban van. A gyönyörűen kidolgozott, texturált virágos kialakítású Bloom sima, erőteljes érzésekkel stimulálja a csiklót a körvonalas középpontjából. Puha szilikonból készült, vízálló és utazásbarát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    A NIYA 1 egy Kegel masszírozó távirányítóval. A vibrációs Kegel masszírozót úgy tervezték, hogy az egyik motor a tojásban, a másik pedig a farokban található. Kettős stimulációt biztosít a még kielégítőbb élmény érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Tapasztalja meg a stimulációt, mindenhez képest, amit valaha is érzett. Exkluzív kialakításával ideális ahhoz, hogy minden érintéssel élményt nyújtson. Belül a hegy finoman meggörbül, hogy közvetlenül elérje a G-pontot a még mélyebb élvezet érdekében. Érezd két mozdulat erejét, az egyik a külső karon, a másik a lábfejen. A 12 rezgésbeállítás és a választható 4 túlfeszültség-üzemmód között olyan állandó sebességeket és túlfeszültség-mintákat fedezhet fel, amelyek az orgazmusig tartó utat nyögve késztetik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    A NIYA 4 egy tenyérben tartható masszírozó, amelyet a diszkrét és egyszerű használathoz terveztek. Érzékszervi érintést kínál, és tökéletes egyéni és páros élvezetekhez, lehetővé téve az összes erogén zóna stimulálását, beleértve a mellbimbókat, a csiklót és a heréket.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Élvezze az örömet útközben ezzel a hihetetlenül diszkrét kis vibrációs tojással. Ez a tojásgolyó tökéletes a pontos stimulációhoz, és ideális előjátékhoz és stimulációhoz a nap folyamán.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    A NIYA 2 egy ergonomikus kialakítású páros masszírozó, amely érzékszervi érintési élményt nyújt. Egyedülálló formája és sokoldalú kialakítása alkalmassá teszi szóló és duó élvezetre egyaránt. Akár pihentető masszázsra vágyik, akár új intim érzéseket fedez fel, a NIYA 2-t úgy tervezték, hogy megfeleljen és felülmúlja az Ön elvárásait.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.