×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek California Exotics

97 - 128 termék, Összesen:344

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Merítse el magát a következő szintű élvezetekben az erőteljes Bionic™ szívó és vibráló maszturbátorral. Ez a teljesen önálló maszturbátor arra készült, hogy az érzékeket egy teljesen testreszabható simogatási élménnyel burkolja be.

    122 900 Ft

    76 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Úgy készült, hogy fokozza, fokozza és fokozza az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyös szilikon fokozó ketrecre. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozó ketrec megtámasztja, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba hoznak téged és szerelmedet.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 6 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 6 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Tapasztalja meg a kimagasló élvezeteket az Ovation™ Rave-vel, egy vibráló teaserrel, amelyet átgondoltan, ergonomikus ívekkel alakítottak ki, hogy precízen stimulálják az összes erogén zónát. Gyönyörködjön a szenzációs villódzkodásban, amely 10 élénkítő sebességet kínál, amelyek örömhullámokat sugároznak testeden, lehetővé téve, hogy felfedezd a boldogító elégedettség új szintjeit.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    A kezdőktől az erotikus szakértőkig az Ultra-Soft™ Dual Ring szorosan magával ragadja az élvezetet az ultra plüss, rugalmas kettős fokozó gyűrűvel. A rugalmas, kényelmes fokozó az állóképesség növelésére, az érzékenység javítására és az erekció kiváló támogatására készült.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium pálcajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Duchess segítségével. A Her Royal Harness™ fényűző heveder a teljesítmény és a kényelem érdekében karcsú, alacsony profillal, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    A Stroke It™ kollekció elhozza a Tight Pussy simogató ujját, amely minden extrafeszes ütésnél izgalmassá tesz; Merüljön el mélyen a több mint 1 kilónyi masszív simogatásban az erotikusan részletezett ajkakkal és az anatómiailag helyes kamrával. A gömbölyű stroker-hüvelyünk nagyszerű választás azoknak, akik egy kis extra lendületre vágynak szólójátékukban. Több mint 1 kiló InvisiSkin® anyag felnagyítja az élvezeti eszközt, és biztosítja a nagy teherbírású, lüktető élvezetet, amelyre vágyott.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    A CalExotics nagy szilikon felfújható dugó egy egyedülálló anális szonda felfújható testtel, könnyen összenyomható izzóval és levehető tömlővel. A gonoszul izgalmas szonda akkor is felfújva marad, ha a tömlőt leválasztják! Az ecstasy felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és nyomja meg a könnyen összenyomható izzót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    A Tempt & Tease™ Kiss egy kétoldalas masszírozó, amely pontosan tudja, hogy Ön mire vágyik. Érezze a hő emelkedését a kétvégű masszírozóval, amely két jellegzetes véggel, két erős motorral és 7 egymástól függetlenül vezérelt vibrációs funkcióval rendelkezik. A sokoldalú forma és a két erős vibrációs motor mindkét végén gyorsan új éghajlati magasságokat ér el.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Maximalizálja örömét, és vigye új távra a Performance Maxx™ élethű hosszabbító hevederrel. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a nagyobb élmény érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    A Personal Trainer Love Doll biztos, hogy a megfelelő edzésben tartja. Az izgalmas férfi szexbaba élethű, felfújható kialakítással, 4 színű arccal és kőkemény farokkal rendelkezik, amely mindig készen áll a lovaglásra.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Az érzéki kontúrú masszírozót ugrató textúra béleli a csiszoláshoz és kettős motor a mély, dübörgő stimulációhoz. Használja a távirányítót és az egyszerűen érinthető gombokat a 12 izgalmas funkció – a rezgés, lüktetés és eszkaláció – között. Tegye meg élete életét, és élvezze úgy, ahogy tetszik a független vezérlésű teljesítménymotorokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Engedje át magát a French Kiss™ Elite Lover elbűvölő örömeinek, és engedje el magát a végső eksztázis világába. Ezt a csábító, villódzó teasert arra tervezték, hogy lángra lobbantsa vágyait és felébressze érzékeit. Rezgő és forgó lövedékével 10 káprázatos funkciót kínál: vibrációt, lüktetést és eszkalációt, lehetővé téve az élvezet új szintjének felfedezését.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Az Eclipse™ Thrusting Toló Szonda a belépő a szemtelen anális élvezetek csodaországába a boldog kezdők és az erotika szakértői számára. A 12 funkciós szonda ötvözi az erőteljes vibrációt és az intenzív stimulációt izgalmas forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Alapozzuk meg a hangulatot. Először is, izgalmas szívás a véráramlás és az érzékenység fokozása érdekében. Aztán, ha megtaláltad az általad faragott szívó érzést, itt az ideje, hogy játssz a 6 különböző szívási mintával. És végül, de nem utolsósorban az érzéki nyelv, amely 6 felejthetetlen módon mozog és vibrál. Most ez egy öröm élmény, amit csak Önnek találták ki!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Az Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator anális dugó egy érzéki szilikon játék, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az anális és prosztata izgalmakban. A karcsú karszalagos távirányító 12 erőteljes vibrációs funkciót vezérel intenzív szinkronizált forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Akár egy partnerrel szeretnél játszani, akár az érzéki szólóidőben szeretnél részt venni, ez a nagy teljesítményű szilikon távirányítós előjáték készlet sokoldalú élvezeti játékra készült. Ez az izgalmas készlet egy hajlított stimulátort tartalmaz csuklópántos távirányítóval és kontúros erősítőgyűrűt kézi távirányítóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Tolja az érzést a következő szintre, és élvezze az ugratós mellbimbójátékot a Nipple Play Kristálylánc Mellbimbóbilincsekkel. Fedezze fel az emelkedett érzést a 2 teljesen állítható mellbimbóbilincssel, ugratólánccal és csillogó kristályokkal. Érje el a játékos élvezet új szintjeit az p​h​a​r​e​t​r​a állítható bilincsekkel. Rögzítse a szemtelen kapcsokat a testéhez, és élvezze a fájdalom és öröm minden rohanását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Játsszunk! Csatlakozzon a Cheeky™ anális dugókkal! Minden darabnak megvan a maga egyedi textúrája, és a tapadókoronggal ellátott, erős peremes alap biztonságos felnőtt játékot és maximális szexuális jólétet biztosít. Egyetlen partnerrel való használatra, de párok játékával továbbfejlesztve, ezek a dugók bármilyen játékidőt izgalomba hoznak.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    Az élethosszig tartó tiszta bőr anyaga könnyűnek érzi magát, és nem igényel karbantartást.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Fokozza örömét a Cyclone™ Triple Chamber Strokerrel. Ezt a prémium maszturbátort úgy tervezték, hogy új magasságokba emelje tapasztalatait innovatív funkcióival és kivételes kialakításával.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Bemutatjuk a Boundless™ Body Pump Kit-et, amely egy erőteljes és könnyen használható eszköz a személyre szabott és szabályozott szíváshoz. Ezt a testpumpát úgy tervezték, hogy fokozza az intim élményeket és izgalmas érzéseket nyújtson.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 2 Ring Set-et, a prémium szilikon erősítők sokoldalú készletét, amelyet az Ön teljesítményének és élvezetének fokozására terveztek. Ez a készlet két fokozatosan méretezett, rugalmas, kényelmes és erős szilikonból készült gyűrűt tartalmaz.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Engedje át magát az izgalmas élvezeteknek a gyönyörű Scandal® Trio Pleasure Wheel-lel, egy ugrató örömkerékkel, három 22 pontos kerékkel. Nagy teherbírású, nem elszíneződő, nikkelmentes cinkötvözetből készült a tökéletes fényűző izgalom és a kézben tartandó lenyűgöző érzés érdekében.

    14 390 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium szondajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Queennel. A Her Royal Harness™ fényűző hám a teljesítmény és a kényelem érdekében fűzőszerű csipkekialakítással, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik. A merész, lépés nélküli kialakítás még a legdominánsabbakat is megnyeri a diszkrét pattintással, amely bármilyen méretű szondagyűrűhöz illeszkedik.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Magic Pump

    Nagyítsd fel eszközeidet az Optimum™ Series Magic Pump segítségével, egy karcsú, tartós péniszszivattyúval, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést tesz lehetővé. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet és erősítse botját ezzel a kezdő és szakértő barátságos férfi szexjátékkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Emelje új szintre a szokásos ujjmasszázsokat a Posh Silicone Finger Teasers segítségével. Ezek a puha teaserek mindent megadnak, amit szeret az ujjaiban az érzékeny csiklón, az ajkai között, és simogatják a g-pontot… természetesen a hihetetlen textúra, az ultrapuha anyagok és a nőies, kacér színek hozzáadott eksztázisával. A Posh Silicone Finger Teasers készlet négy színben kapható, hogy minden hangulathoz megfeleljen. Próbálja ki a fényes és pezsgő narancssárga, a vidám és kacér rózsaszín, az érzéki lila vagy a gyönyörű mélykék színt.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Nyújtsa szét a lábait, és merüljön el a legszemtelenebb fantáziájában a CalExotics Naughty Neighbor Love Doll-lal. A szemérmes szexbaba életnagyságú dizájnnal, 3 szemtelen szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Az ultranőies Butterfly Kiss a tökéletes érzéki öröm eszköz számára. A többsebességes, erőteljes stimulátor szuper puha és finoman ívelt, hogy felkeltse, masszírozza és stimulálja az intim édes pontokat. Használja, hogy felfedezze legvadabb fantáziáit és erotikus álmait.

    9 590 Ft

    5 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Tedd új távra a Performance Maxx™ Life-Like Extension 8 hüvelykes hosszabbítóval. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a még nagyobb élmény érdekében.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:344

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.