×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek California Exotics

1 - 32 termék, Összesen:47

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Bemutatjuk a Bliss™ Liquid Silicone Mini Wand-ot, egy erőteljes és kompakt örömjátékot, amely maximális érintkezést és stimulációt biztosít. Puha és rugalmas feje célzott rezgéseket biztosít a legérzékenyebb területeken, és 10 fokozatos fokozatos tartományt kínál az Ön vágyainak megfelelően.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Engedje át magát a végső élvezetnek az Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring gyűrűvel, egy szilikon rezgésfokozóval és szennyeződés-masszírozóval, amely számos funkciót kombinálva felejthetetlen élményt nyújt.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Tapasztalja meg a végső érzést a Sugar Craze-vel, a villogó nyelvstimulátorral, amely új magasságokba emeli örömét. Ez a kompakt és utazásbarát játék útközbeni utazási hordtáskával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhová is mész, átadhassa örömét.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser-rel, és keltse életre a szemtelen fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Pucker-rel, és keltse életre a fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Penis Extender Black

    A rugalmas és tartós szilikon pánt szilárdan a helyén tartja. Könnyű feltenni, hogy ott maradjon, ahol szeretné. Kényelmes habszivacs gyűrű a párnázottság érdekében. Sima és zökkenőmentes alapcsapok a teljesen forgó pozicionáláshoz. Kettős szilikon rudak - használható habcsővel vagy anélkül. Teljesen állítható. Tartalmaz 4 könnyen hozzáadható eltávolítható menetes hosszabbító rudat.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Tárja szét a lábakat, és merüljön el mélyen az izgalmas élvezetben a CalExotics Girl Next Door Love Doll-lal. A szemérmes szexbaba életnagyságú kialakítással, 3 pajkos szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Bemutatjuk a Bliss™ Liquid Silicone Bendie G-t, a végső örömjátékot, amely egyszerre nyújt rugalmasságot és intenzív stimulációt. Hajlítható fejjel és nyakkal tervezték, így tökéletesen elhelyezheti a legérzékenyebb területeket, és maximalizálja az érintkezést az észbontó öröm érdekében.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    A Power Gem® Vibrating Crystal Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony, ergonomikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motorok lehetővé teszik, hogy ez a szonda az Ön mozdulataihoz igazodjon, miközben intenzív vibrációt ad. Engedje át magát a személyre szabott élvezetnek, miközben a karcsú szonda 10 élénk vibrációval, szenvedélyes lüktetéssel és erotikus eszkalációval lüktet. Vezérelje ezt a sokféle orgazmikus lehetőséget a könnyen érinthető drágakő gombbal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Semmi sem biztos az életben, kivéve azt az izgalmas élvezetet, amelyet a CalExotics Sure Thing Love Doll-al átélhetsz. Az izgalmas szexbaba életnagyságú dizájnnal, 3 szemtelen szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 6 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 6 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium pálcajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Duchess segítségével. A Her Royal Harness™ fényűző heveder a teljesítmény és a kényelem érdekében karcsú, alacsony profillal, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    A CalExotics nagy szilikon felfújható dugó egy egyedülálló anális szonda felfújható testtel, könnyen összenyomható izzóval és levehető tömlővel. A gonoszul izgalmas szonda akkor is felfújva marad, ha a tömlőt leválasztják! Az ecstasy felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és nyomja meg a könnyen összenyomható izzót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Maximalizálja örömét, és vigye új távra a Performance Maxx™ élethű hosszabbító hevederrel. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a nagyobb élmény érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    A Personal Trainer Love Doll biztos, hogy a megfelelő edzésben tartja. Az izgalmas férfi szexbaba élethű, felfújható kialakítással, 4 színű arccal és kőkemény farokkal rendelkezik, amely mindig készen áll a lovaglásra.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Nyújtsa szét a lábait, és merüljön el a legszemtelenebb fantáziájában a CalExotics Naughty Neighbor Love Doll-lal. A szemérmes szexbaba életnagyságú dizájnnal, 3 szemtelen szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Könnyű használatra tervezték, így még a legsötétebb éjszakán is pofonegyszerű a kezelése. Frusztrációmentes és tökéletes az élvezethez, egyetlen nyomás intenzív stimulációt hoz Önnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Tapasztalja meg a fokozott élvezetet az újratölthető ívelt szondával, amelynek kényelmes íve a legérzékenyebb területeket célozza meg. A 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkcióval számos érzetet fedezhet fel vágyainak megfelelően.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 6 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 6 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Ivory

    Maximalizálja örömét, és vigye új távra a Performance Maxx™ élethű hosszabbító hevederrel. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a még nagyobb élmény érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Élvezze az aranyos, de funkcionális, földimogyoró alakú készülékét, a Slay® #ThrustMe-t

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Slender Beads Black

    Az Eclipse™ Slender Beads egy szexi, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony kialakítás, a gyöngyös tengely és az erőteljes motor lehetővé teszi, hogy ez a szonda az Ön mozdulataival együtt hajlítson, és intenzív stimulációt biztosítson.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    A Naughty Bits® Suck Buddy Playful Massager egy olyan játék, amit imádni fogsz, ha elmondod, hogy szopogatod. Az egyedülálló kézi masszírozó kontúros csiklóizgatóval és 10 rezgési sebességgel rendelkezik a térdrázó stimulációért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Size Queen Dildo 10 Inch Turquoise

    A hatalmas, 10 hüvelykes (25,5 cm) méretével ez a szilárd és életszerű vadállat mindent megad, amit csak bírni tud. Még egy Size Queen™ számára is.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal BDSM Rope Black 50m

    Adja át magát BDSM-fantáziájának, és legyen kreatív a 164 lábnyi Scandal® BDSM kötéllel. Díjnyertes Scandal® kollekciónk létrehozta legvadabb fantáziáinak selymesen sima Shibari-barát köteleit, amelyek segítségével mélyre merülhet a végtelenül kreatív rabságjátékban.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cocky Cop Love Doll

    A Cocky Cop Love Doll készen áll, hogy lezárja és betöltse örömét. Az izgalmas férfi szexbaba élethű felfújható dizájnnal, 4 színű arccal és kőkemény kakassal rendelkezik, amely mindig készen áll az utazásra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Elveszti a játékait, amikor eszét veszti? A Slay® #SpinMe fejlett visszahúzó kábellel rendelkezik, amely biztosítja, hogy eszköze mindig az Ön közelében legyen. Az igazán egyedi dizájn lehetővé teszi a forgó mozgást, és ez a hihetetlen textúrájú felnőtt játék távirányítóval vagy anélkül is vezérelhető, így partnerének hatalmat adhat az örömök irányításához – akár 30 méter távolságból is!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargeable X-10 Beads Black

    Engedje át magát a puha és sima újratölthető X-10 Beads® élvezetének. Fokozatos gyöngyös kialakítása minden behelyezéskor elragadó érzést nyújt. Tapasztalja meg a vibráció, lüktetés és eszkaláció 10 intenzív funkcióját, amelyek új magasságokba emelik örömét.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:47

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.