×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek California Exotics

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 8” vibrációs kapitányt, egy hihetetlenül puha és élethű dongot, amely mindig készen áll a cselekvésre. Szilárd és rugalmas felépítését a kiváló tapadókorong-talp fokozza, amely stabilitást és kéz nélküli élvezetet biztosít játék közben.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Fokozza intim élményét a könnyen használható Optimum Power Ultimate Power Strokerrel. A kompakt, önálló ébresztő hét intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkciókkal büszkélkedhet, extrém simogató eksztázissal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Tapasztalja meg a French Kiss™ Elite Siren varázslatos élvezetét, és emelje új magasságokba intim találkozásait. Ez a lebilincselő, vibráló kedvcsináló célja, hogy meggyújtsa érzékeit, és feltárja az érzéki gyönyör birodalmát. Texturált vibráló lövedékével izgat és ugrat, 10 kiváló vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót kínálva, hogy teljesítse legmélyebb vágyait.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Készüljön fel a teljes kontaktos stimuláció világára a Venus Butterfly Silicone Remote Venus „G”™ távirányítóval. A mára világhírű Venus Butterfly kollekció bensőségesen kontúrozott formával, hajlékony G-pont masszírozóval és 12 intenzív vibrációs funkcióval alkotta ezt meg. Terjessze ki szárnyait, és izgassa útközben az elbűvölő, akár 10 méteres távirányítóval!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Bemutatjuk az Optimum Series® Vibro Air Pump-ot, a világ első nyomásvezérelt vibrációs szivattyúját, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az örömöt és páratlan élményt nyújtson.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Az Optimum Series® Maximum Results™ dugókészlet 2 nagy teljesítményű szívószivattyút, egy levehető tömlőt és egy egykezes Master Grip™ szivattyúfogantyút tartalmaz, hogy minden szivattyúzásnál maximális eredményt érjen el. A Master-Grip™ egykezes szivattyú minden egyes megnyomására erőteljes körméret- és hossznövekedést várhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Érzékien stimuláljon a csiklandozó és ingerlékeny Intim Pump újratölthető, teljes fedésű pumpával. A teljes lefedettségű intim gombóc, az ugrató csiklandozók, valamint a 12 szinkronizált vibráció és 3 szívófunkció révén ez a buja masszírozó az élvezeti lehetőségek csodaországába juttatja el Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Tegye naggyá az élvezeti rúdját az Optimum™ Series Get Hard™ fejszivattyú-készlettel. Ez a csúcstechnológiás, teljesen automatikus szivattyú 3 fokozatú intenzív szívást, 5 vibrációs funkciót és vibrációs csiklandozó párnát biztosít az igazán kirobbanó eredmények érdekében. Növelje az állóképességet, vagy adja át magát a teljes élvezetnek a 3 szintű szopási stimuláció és az 5 független rezgési funkció segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium erotikus játékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Empress segítségével. A Her Royal Harness™ dizájnú vegán bőr, gyorscsatos derékrész és a plüss bársony bélés biztosítják a kényelem tökéletes irányítását.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Vigyázat: A Boundless™ Bed Restraint hosszú időre lekötheti estéit! Ehhez a felnőtt játékhoz csukló- és bokamandzsetták tartoznak, amelyek tépőzáras záródást és univerzális kapcsokat kínálnak, biztosítva a maximális kényelmet és korlátozást.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Tapasztalja meg a kimagasló élvezeteket az Ovation™ Rave-vel, egy vibráló teaserrel, amelyet átgondoltan, ergonomikus ívekkel alakítottak ki, hogy precízen stimulálják az összes erogén zónát. Gyönyörködjön a szenzációs villódzkodásban, amely 10 élénkítő sebességet kínál, amelyek örömhullámokat sugároznak testeden, lehetővé téve, hogy felfedezd a boldogító elégedettség új szintjeit.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    A Tempt & Tease™ Kiss egy kétoldalas masszírozó, amely pontosan tudja, hogy Ön mire vágyik. Érezze a hő emelkedését a kétvégű masszírozóval, amely két jellegzetes véggel, két erős motorral és 7 egymástól függetlenül vezérelt vibrációs funkcióval rendelkezik. A sokoldalú forma és a két erős vibrációs motor mindkét végén gyorsan új éghajlati magasságokat ér el.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Az Eclipse™ Thrusting Toló Szonda a belépő a szemtelen anális élvezetek csodaországába a boldog kezdők és az erotika szakértői számára. A 12 funkciós szonda ötvözi az erőteljes vibrációt és az intenzív stimulációt izgalmas forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium szondajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Queennel. A Her Royal Harness™ fényűző hám a teljesítmény és a kényelem érdekében fűzőszerű csipkekialakítással, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik. A merész, lépés nélküli kialakítás még a legdominánsabbakat is megnyeri a diszkrét pattintással, amely bármilyen méretű szondagyűrűhöz illeszkedik.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Magic Pump

    Nagyítsd fel eszközeidet az Optimum™ Series Magic Pump segítségével, egy karcsú, tartós péniszszivattyúval, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést tesz lehetővé. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet és erősítse botját ezzel a kezdő és szakértő barátságos férfi szexjátékkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Revitalizálja és erősítse meg a hüvelyizmokat a kontúros She-Ology™ 5 részes hordható hüvelytágító készlettel. Az egyedi tervezésű, 5 részes tágítókészletek ergonomikusan íveltek és fokozatosan méretezettek, hogy lehetővé tegyék p​o​s​u​e​r​e a finom tágítást. A prémium szilikon szondák ívelt talppal rendelkeznek a gyengéd behelyezés és stimuláció érdekében, párosítva egy mini golyóval a fokozott érzés érdekében!

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Felkészült és készen áll a következő medencefenék-edzésre, a Remote Dual Motor Kegel System azért van itt, hogy intenzívebbé tegye az edzési rutint. A CalExotics kizárólag nőkből álló termékfejlesztő csapata ismét megtette ezt egy dupla Kegel vibrátor megtervezésével, amely 12 intenzív vibrációs funkcióval, kettős motorral és 32,5 lábnyi távirányítóval rendelkezik, amely éppoly kényelmes, mint amilyen izgalmas.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Kényeztesse magát a mágikus oldalával, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Charmerrel. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    A kényeztető French Kiss™ Charmer egy utazásra kész, villódzó nyelvű ugrató az érzéki stimulációra. A kompakt masszírozó csak az ujjai közé illeszkedik, hogy erőteljes villódzó élményt nyújtson a 12 érzéki rezgés funkcióval a teljes tokozáson és a nyelvszerű hegyen keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Felkészült és készen áll a következő medencefenék-edzésre, a Wristband Remote Ultra-Soft™ Kegel rendszer azért van itt, hogy intenzívebbé tegye edzési rutinját. A e​r​a​t CalExotics kizárólag nőkből álló termékfejlesztő csapata ismét megtette ezt egy ultra-soft™ dupla Kegel vibrátor megtervezésével, amely 12 intenzív vibrációs funkcióval, plüss szilikon felülettel és 32,5 lábnyi távirányítóval rendelkezik, amely ugyanolyan kényelmes, mint izgalmas.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Princess Grey

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium játékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Princess segítségével. A Her Royal Harness™ fényűző heveder a teljesítmény és a kényelem érdekében széles háttámasszal, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Több sor nem zavaró örömgyöngy. Ez az elem a legmodernebb memóriachippel rendelkezik, amely az utoljára használt funkcióval folytatódik. Gyújtsa újra az örömöt, ott, ahol abbahagyta.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Az Eclipse Probe egy érzéki szilikon szonda, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az izgalmas anális élvezetet. Míg az ergonomikus kialakítás és a plüss szilikon lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasson, a forgó hegy és a 12 erőteljes rezgési funkció földrengető élvezetet nyújt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Skin

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 8 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 8 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült. Szerezze meg a vágyott élvezetet egy 8 hüvelykes donggal, érzéki csúccsal, texturált szárral és élethű golyókkal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.