×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek California Exotics

11 Termék

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Készüljön fel a teljes kontaktos stimuláció világára a Venus Butterfly Silicone Remote Venus „G”™ távirányítóval. A mára világhírű Venus Butterfly kollekció bensőségesen kontúrozott formával, hajlékony G-pont masszírozóval és 12 intenzív vibrációs funkcióval alkotta ezt meg. Terjessze ki szárnyait, és izgassa útközben az elbűvölő, akár 10 méteres távirányítóval!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Az Optimum Series® Maximum Results™ dugókészlet 2 nagy teljesítményű szívószivattyút, egy levehető tömlőt és egy egykezes Master Grip™ szivattyúfogantyút tartalmaz, hogy minden szivattyúzásnál maximális eredményt érjen el. A Master-Grip™ egykezes szivattyú minden egyes megnyomására erőteljes körméret- és hossznövekedést várhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium erotikus játékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Empress segítségével. A Her Royal Harness™ dizájnú vegán bőr, gyorscsatos derékrész és a plüss bársony bélés biztosítják a kényelem tökéletes irányítását.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Az Eclipse™ Thrusting Toló Szonda a belépő a szemtelen anális élvezetek csodaországába a boldog kezdők és az erotika szakértői számára. A 12 funkciós szonda ötvözi az erőteljes vibrációt és az intenzív stimulációt izgalmas forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    A Karkötő Távirányítós Hajlított egy erőteljes bugyi teaser játékosan diszkrét csuklópánt-vezérlővel párosítva a kalandvágyó élvezeteket keresőknek. A stílusos, mégis diszkrét csuklópántos vezérlő segítségével Ön vagy szerelmese egy gombnyomással könnyedén szabályozhatja a vibráció intenzitását.

    41 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Hype Dual Wand

    Legyen felpezsdítve az erőteljes játékos élményért a Hype Dual Wand segítségével. Ez az intenzív nyúl vibráció 2 intenzív vibrációs motorral, villódzó nyuszi csiklandozóval és 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkezik. Küldjön nagy intenzitású élvezetet az egész testébe a két erőteljesen stimuláló motorral. Az egyszerűen érinthető gombok lehetővé teszik a vibrációs motorok önálló vezérlését.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Vibrating Sailor 7" Blue

    Készüljön fel egy izgalmas élményre az Admiral® 7” Vibrating Sailorral, egy puha, életszerű donggal, amely mindig készen áll a cselekvésre. Szilárd és rugalmas kialakítása, valamint a kiváló tapadókorong-talp biztonságos és kéz nélküli élményt biztosít.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

11 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.