×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek fekete csikló

129 - 160 termék, Összesen:341

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    A Double Love luxus páros vibrátorunk izgalmas puha szilikont és kiváló minőségű nemesfémet tartalmaz. A kényelmes vezeték nélküli távirányítóval és a csúcstechnológiás alkalmazásunkkal duplán párosítva hosszú távú játék lehetséges, a lehetőségek pedig végtelenek!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Black

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    A praktikus mágnesnek köszönhetően a Little Secret kényelmesen rögzíthető a bugyiba, diszkréten, erőteljes vibrációkkal stimulálva a csiklót. A szilikon játék applikáción keresztül, valamint a mellékelt távirányítóval vezérelhető.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Tongue Tied Vibrator Black

    További részletek erről a termékről hamarosan Ez a bársonyosan puha vibrátor kötelező darab az éjjeliszekrényhez! A vibrátor a nyalogató nyelv érzését utánozza, egy erős, kerek alapon található, amely tökéletesen illeszkedik a tenyerébe.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Black

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Crush

    A Dual Crush stimuláló nyomáshullám-technológiát párosít egy hajlított, vibráló tengellyel, amely hajlékony szilikonból készült. Az intuitív vezérlőpanelen keresztül mind a csikló, mind a G-pont intenzív rezgésekkel stimulálható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Ezzel az erekciót fokozó kalitkával izgalmas stimulációt és textúrát adhat a farkához. Csak csúsztassa fel a péniszre, és hagyja, hogy partnere élvezze a fokozott érzeteket, ahogy a selymes szilikon belülről stimulálja őket. Egyszerűen használható, mint egy óvszer, mégis hihetetlenül hatékony.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    A szürke ötven árnyalata limitált kiadású kollekciójána egyik legnépszerűbb darabja ez az elegáns golyós vibrátor, mely praktikus méretének köszönhetően rendkívül sokoldalúan felhasználható! Használatának csakis a fantáziád szab határt! Része a Fifty Shades Darker hivatalos, a szerző, EL James által jóváhagyott kollekciónak!  

    7 990 Ft

    6 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Black

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Az Angus egy olyan vibrátor, amely méltó arra, hogy a TardeNoche családon belül legyen, kettős rendszerrel rendelkezik, azaz 2 erős motorral rendelkezik, amellyel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Heloise Black

    Vezesse át a stimuláció hullámát a szilikon 7 funkciós újratölthető vibráló péniszgyűrűvel. Szilikon kialakításának köszönhetően ez a jól illeszkedő péniszgyűrű a pénisz tövében helyezkedik el, erősítve az erekciót és meghosszabbítva az élvezetet.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Fekete

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Sokoldalú, erőteljes és elegáns kialakítású! Ez a nagy teljesítményű pálca könnyen használható kezelőszervekkel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így hosszan tartó, fáradtság nélkül masszírozhat. A rózsa arany ékezetek és a mély lila szín prémium esztétikát biztosítanak intenzív masszírozó erejével!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    A Bodywand Luxe 2-Way Wand pontosan az, aminek látszik, egy egyedi játékszer, amelynek fej- és farokoldala is van. Az egyik oldalon egy klasszikus pálcás masszírozófej található, amely kiválóan alkalmas külső stimulációra, a másik oldala pedig ergonomikus formájú, amely kiválóan alkalmas a G-pont megcélzására. A Luxe 2-Way Wand két külön motorral rendelkezik, testbiztos szilikonból készült, és USB-vel újratölthető.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású hangmasszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Doc Johnson Kink Pumped Rechargable Automatic Vibrating Pussy Pump

    A szexuális izgalom és a vizuális stimuláció az egekbe szökik egy jól pumpált punciért. Nyújtsa ki vagy tagadja meg az erősebb orgazmusokat a pumpálás által biztosított fokozott érzékenységgel és izgalommal, és nézze meg valós időben a hihetetlen vizuális eredményeket a pumpa átlátszó csészén keresztül. A három szivattyúzási sebesség és a 7 vibrációs mód teljes élvezetszabályozást kínál több intenzitási szinten, miközben az erőteljes szívás mindenki kezét szabadon tartja a játékhoz, miután kialakult az optimális tömítés. A további funkciók, köztük az azonnali levegőkioldó gomb, az elektromos zár funkció és az USB-töltés, biztosítják, hogy a pumpajáték mindig biztonságos és gondtalan legyen. Az élvezetre és karbantartásra vonatkozó teljes útmutatót mellékeljük.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom® golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba. Az okosan ujjgyűrűnek álcázott távirányítóval működtetett My Secret Charged Panty egy titkos zsebbel rendelkezik, amely a mély, dübörgő vibrációt ott tartja, ahol szeretné, és akár 60 hüvelykes derékhoz illeszkedik a kényelmes érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Érkezzen a TardeNoche Yiggo, a vibráló tojás, amiről nem is tudtad, hogy szükséged van rá a szexuális életedben.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnően úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld testében, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készülj fel a legfeledhetetlenebb orgazmusod megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Legyen profi útközben. A teljesen új, sokoldalú, dupla légimpulzusos vibrátor, a Pro To Go 3 itt van és készen áll a gyönyörködtetésre!

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:341

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.