×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek fekete csikló

27 Termék

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Vezeték nélküli pálcás masszírozó 5 nagy sebességgel, 10 vibrációs mintával a nyak mély szöveti masszírozásához, PALOQUETH kézi könnyű, újratölthető testmasszírozó eltávolítható 360°-ban hajlítható szilikonnal

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával a határ a csillagos ég! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker - Rezgő vákuumszivattyú

    Iker orgazmus a móka megkétszerezése céljából! Tolja a Vibrating Vagina Sucker anatómiailag formált csészéjét a hüvelybe és hozzon létre egy vákuum effektust a kézi pumpa összenyomásával. Kapcsolja be a vibráló tojást, és ... BINGO!

    15 990 Ft

    12 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Fekete

    A Pretty Love egy új, luxus kivitelezésű játékgyűjteménnyel jön a piacra, melynek része ez a hatalmas masszázsfej is. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, maga a fej selymesen lágy szilikon tervezésű. Élvezze a játékszer lélegzetelállító erejét. Masszírozza vele végig teste minden zeg-zugát, legyen szó a szokványos területekről, vagy éppen az intim zónákról.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos görbületben a Bdesired Deluxe Curve segítségével. Érzéki az alaptól a lendületes ívig, nem fog hiányozni egy centiméternyi lehetőség sem. Nem szivacsos szilikonunk és fényes ABS műanyagunk könnyen tisztítható és hihetetlenül érzéki érintésre. Engedje, hogy az izgalom bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6-funkciós masszírozóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Telítsd meg érzékeidet, és ess a csúcspont bűvöletébe a csúcspont után ezzel a Pretty Love Magical Massagerrel. Ez a varázspálca vibrátor kiváló masszírozóként, de a csikló fölé is helyezhető, hogy varázslatos rezgéseket és orgazmusokat érjen el. Két különböző fejtartozékkal rendelkezik, így a stimulációt oda irányíthatja, ahol a leginkább szüksége van rá.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini klitorisz vibrátor

    Sima szilikonból készült, 10 erősségi fokozatú rezgéseket tartalmazó egyedi vibrátor. Amivel az igazi orgazmus nem csak álom!

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Legyen profi útközben. A teljesen új, sokoldalú, dupla légimpulzusos vibrátor, a Pro To Go 3 itt van és készen áll a gyönyörködtetésre!

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FeelzToys Thor Cockring Black

    A Thor of Feelztoys vibráló pénisgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, erős rezgésekkel rendelkezik, és használható egyéni vagy páros játékhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Péniszgyűrű, melynek célja, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 2 motor 10 erőteljes vibrációs funkcióval további stimulációt biztosít a csikló számára, de ez a gyűrű ideális a herék stimulálására is. Szatén táska jár hozzá tároláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Vigyázzon, a Naughty Lippstick vibrátor csintalan és ügyes. Az éles, fekete rúzsdizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan csendes volfrámmotor arra készült, hogy izgalomba hozza, bárhová is viszik a kalandok. A szögletes csúcs arra készült, hogy tűpontos stimulációt vagy teljes érintkezéses pulzálást biztosítson kedvenc élvezeti pontjainak. Az  elpiruló kezdők és az erotika szakértői is imádni fogják az erőteljes rezgéseket, amelyeket a suttogóan csendes motor bocsát ki.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Cuper Penis Sleeve + Rabbit Vibrator Black

    A Cuper sima ívű, hogy teljesebb érzést nyújtson. Partnere új szintre kerül a boldogító orgazmusban, ha bekapcsolja a vibrációs részt, amely közvetlenül a csiklót stimulálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    A Pretty Love a luxus szexjátékok új sorozata. Ez a legújabb fejlett és innovatív dizájn, amely szilikonból készült. A Pretty Love olyan új érzéki élményt hoz neked, amelyet korábban soha nem tapasztaltál. Mert olyan professzionális csapataink vannak, akik a forradalmi koncepció segítségével fedezik fel, hogyan hoznak létre új módszereket a nők igényeinek kielégítésére.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ez a Rosy Gold golyós vibrátor olyan kompakt, hogy a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A be-/kikapcsoló gomb a lövedékvibrátor alján található; tartsa lenyomva néhány másodpercig a motor elindításához.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath I

    Fekete színű szilikonból készült farokketrec, anális dugóval.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Az 5 rezgésmintázat a hosszú, ívelt szárral és a Wave textúrával együtt a Bwild Classic Wave a B Swish Classic termékcsalád kiegészítője. A nyúlmasszírozó innovatív csavarja, a Bwild Classic Wave 6"-os kettős motorja forrósítja a levegőt.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrűt úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 10 erőteljes vibrációs funkció biztosítja a csikló vagy a herék kivételes stimulációját, egyszerű, egyujjas vezérlés a be/ki gomb segítségével. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Engedje hogy ennek a vibráló pillangónak a szárnyai a végső orgazmus magasságába vigyék! Teljesen felszerelve, hogy soha korábban nem látott rezgéseket biztosítson, ez a vibrátor újra és újra megszólal! 2 extra erős F1 motorral rendelkezik, amelyek akár 5200 és 15 000 ford./perc fordulatszámig is életre kelnek az ívelt hegyben a tökéletes G-pont stimuláció érdekében!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Kicsi, de tiszta formájú, ez a gyönyörű virágzás mélyen kielégítő, alacsony frekvenciájú, pulzáló rezgések hullámáról hullámra. Szilikon teste puha tapintású, és különféle örömbeállításokat kínál, így pulzáló mozgásra állíthatod, felgyorsíthatod vagy lassíthatod a dolgokat az érzékibb szexuális élmény érdekében.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Selymesen puha és rugalmas a sokoldalú élvezetért!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Black

    Tökéletes útitárs! Ez az apró pálca elfér a tenyerében, de erőteljes ütést ad! Bárhová mész, tedd be utazótáskába, pénztárcába, egy nagy zsebbe, vagy tedd el otthon a fiókodba! Most már élvezheti kedvenc pálcahangulatát anélkül, hogy sok helyet foglalna!

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Black

    Készüljön fel a robbantásra ezzel az apró, de erőteljes vibráló golyóval! Az ultra-erős Bang Bullets meglepi hatalmas ütőerejükkel, amelyek a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval vezérelhetők – zümmögje meg partnerét kénye-kedve szerint otthon vagy kint a városban, hogy izgalmas partnerjátékot játszhasson nyilvánosan!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shegasm Shegasm Mini 12X Mini Silicone Clit Stimulator Black

    Ez az erős vibrátor tökéletes útitárs! Élvezze a 3 sebességet és 4 szívási mintát ezzel a kicsi, de diszkrét csiklóstimulátorral! A vége ergonomikus kialakítású, finom hajlítással, hogy tökéletesen illeszkedjen a csiklóhoz a feszültségmentes élvezet érdekében! Csúsztassa át a kis pántot az ujján, hogy szorosan illeszkedjen, és finom érzést tartson az ujjai hegyén.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    A Temptasia Wearable Panty Vibe egy erőteljes távirányítású (akár 32 láb) bugyivibrátor, amelyet egyedül vagy partnerével együtt vezérelhet. A Panty Vibe 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy számos lehetőséget fedezzen fel, amelyek mind az Ön élvezetére összpontosítanak.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

27 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.