×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek férfiaknak csikló

97 - 128 termék, Összesen:223

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229812

    Ó mama! Tudjuk, hogy a jó orgazmusnál kevés jobb dolog van, és a jó szexuális egészség megőrzésének fontossága annak számos előnye miatt: javítja a vérkeringést, javítja a hangulatot, segít elaludni, egészségesen tartja az agyat, természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a stresszt, a jó közérzet biztosítása és az érzelmi egészség javítása mellett.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Flexxio Blue

    A pár BeauMents Flexxio Kék vibrátora egy többfunkciós, újratölthető univerzális készülék, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszik. Ennek érdekében 2 motorral van felszerelve – egy-egy mindkét végén: a motorok az Ön kívánsága szerint külön-külön vagy együtt is használhatók izgalmas stimulációhoz. A Flexxio puha és különösen rugalmas anyagkeverékből készül, így tetszőleges pozícióba hajlítható. Vízálló és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik. A Flexxio egyszerűen vezérelhető a mellékelt távirányítóval.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PicoBong Transformer Rózsaszín

    Miért érné be egy pozícióval, ha kipróbálhat 2-t is? Miért érné be kettővel, ha 3 is az Öné lehet? Csavarja, formázza, ahogy csak kedve tartja. Egyedül vagy partnerrel együtt élvezve, a Transformer szó szerint akár millió módon használható.

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Nyújtható rezgő kakasgyűrű kivehető golyóval. A rezgések egyetlen be-/kikapcsoló gombbal működtethetők. A Stimu Ring vízálló. A rezgések a nő csiklóját is stimulálják, ha a Stimu Ringet használják a behatolás során.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    A Sync™-et úgy tervezték, hogy szex közben is élvezhesse a partnerrel. Erőteljes stimulációt kap a csiklójára és a G-pontjára, és együtt mindketten osztozhatnak a vibrátoron.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Lila örömszerző készlet tele erotikus játékmeglepetésekkel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Set Wild Berries

    Csillogó vágykészlet a forró szexhez kettesben – inspiráló erotikus és fantáziadús játékokhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Fun White

    Az új Double Fun mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik - csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The LingO Purple

    A LingO emberi vibrátorrá varázsolja a nyelvét a Screaming O legjobb vibrációs nyelvgyűrűjével. Adjon bizsergő csavart az orális szexnek ezzel a biztonságos és kényelmes mini vibrátorral, amely erőteljes motorral könnyedén stimulál.

    4 790 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Flexxio Purple

    A pár BeauMents Flexxio Blue vibrátora egy többfunkciós, újratölthető univerzális készülék, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszik. Ennek érdekében 2 motorral van felszerelve – egy-egy mindkét végén: a motorok az Ön kívánsága szerint külön-külön vagy együtt is használhatók izgalmas stimulációhoz. A Flexxio puha és különösen rugalmas anyagkeverékből készül, így tetszőleges pozícióba hajlítható. Vízálló és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik. A Flexxio egyszerűen vezérelhető a mellékelt távirányítóval.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel f​r​i​n​g​i​l​l​a megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ha az ujjának szüksége van egy kis segítségre és támogatásra, ez a karcsú ujjvibrátor segít Önnek! Vagy ami ebben az esetben jobb, egy hajlított stimulációs betét az órákon át tartó élvezetért! A sima, 100%-os szilikonból és egy tízsebességes vibrátorgolyóval készült játék elképesztően 11 000 fordulat/perc fordulatszámra megy fel, így garantált az elégedettség! A rendkívül alacsony, 60 dB-nél kisebb zajszintnek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a játék u​t nagyon diszkrét, és a szem lakoma!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dupla Behatoló péniszgyűrűk kialakítása az Ön extrém öröméért

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Ez az újratölthető péniszgyűrű egy speciális extra gyűrűvel a golyók rögzítésére! A rugalmas, mégis kényelmes szilikon péniszgyűrű és az erőteljes motor tíz külön funkcióval felpörgeti az erekciót, erősebbé és keményebbé téve azt, miközben a rezgések a behatolás közbeni csúcspontra inspirálják partnerét!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Szintet akar lépni? A Bcharmed Basic Plus egy kettős masszírozó gyűrű erős mini motorral, tökéletes egyéni és partner játékhoz. A 100%-ban testbiztos szilikon rugalmas nyúlást biztosít, így olyan szorosan illeszkedik, hogy rövid időn belül tovább tartsa. Selymesen sima érzete öt zamatos vibrációs mintával párosítva erősebb erekciót hoz neki, és ezzel egyidejűleg csiklóélményt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Power Clit Phospho - Rezgő gyűrű sötétben világító

    Tapasztalatják meg a közös örömöt a Dorcel csiklóizgató termékével.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Thimble Black

    Texturált, kellemes és pokolian intenzív fogás! Ez a szilikonból készült hihetetlen gyűrű belső vibráló lövedékkel és mindenhol bordázott textúrával rendelkezik a dupla csiklóélmény érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FeelzToys Thor Cockring Black

    A Thor of Feelztoys vibráló pénisgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, erős rezgésekkel rendelkezik, és használható egyéni vagy páros játékhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    A fényűző, elérhető árú Charged™ sorozat büszkén mutatja be az újratölthető képességet a Screaming O egyik legnépszerűbb játékában, a BigO®-ban, így tökéletes belépő szintű újratölthető vibrációs gyűrű. A vastag, rugalmas péniszgyűrű vibráló motorral, a The Charged™ BigO® egyszerre javítja az erekciót és stimulálja a csiklót.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:223

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.