×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek különleges csikló

17 Termék

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel ismét egy új terméket kínál Önnek, amelyről beszélni, és örömében sikítani fog!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Lepje meg kedvesét ezzel a gyönyörű szerelmes dobozzal, és élvezze együtt a különféle játékokat és kiegészítőket! A 14 Days of Love ajándékszett egy szív alakú dobozból áll, 14 rekesszel. Minden nap nyisson ki egy rekeszt, és minden nap kísérletezzen egy új játékkal. Ez a készlet tökéletes arra, hogy még izgalmasabbá tegye szexuális életét, és két héten keresztül minden nap kipróbáljon valami újat. A doboz gyönyörű kialakítása miatt ez a készlet tökéletes ajándék bármilyen alkalomra.

    50 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Erőteljes vibrátor párok általi használatra vagy önstimulációra, új, innovatív, felhasználóbarát kialakítással, szuperrugalmas stimuláló karokkal a test legérzékenyebb részeinek stimulálásához. 3 nagy teljesítményű, csendes motor, amelyeket akár együtt (M1, M2 és M3), akár külön-külön (M1 és M2) vagy (M3) is használhat.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    A végső megelégedettségre tervezve a Cocktail egy erőteljes, kétmotoros páros játék, amely a végbélnyílás és a hüvely élvezetét szolgálja, miközben stimulálja a péniszt szex közben.

    50 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    A VIVE047 G-pont pánt nélküli, csiklandozó levegőhullám-technológiával ellátott pánt mindkét végén biztosan jól működik. Három, egymástól függetlenül vezérelt új generációs F1 10 sebesség/funkciós motor hajtja ezt a gyönyörűen megtervezett játékot. A játék tartalmaz egy G-pont vibrációs csúcsmotort, egy belső vibrációs motort és egy csiklót stimuláló léghullám-pulzáló motort csiklandóval.

    58 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ez a kéz nélküli, gyönyörűen megtervezett, kicsi és innovatív játék segít felkészíteni testét az új és élvezetes szexuális élményekre!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand White Edition

    Végül itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a halk és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nem csak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Képzeld el, hogy közeleg az ébresztés ideje, és az erős motor felébreszt. A Magic Umi egy alkalmazás által vezérelt óravibrátor, kettős motorral és ergonomikus kialakítással. Élvezheti az interaktív távoli vezérlést az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, valamint más interaktív funkciókat, például játék- és zenevezérlést is élvezhet. https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Cocktail Black

    A végső megelégedettségre tervezve A Cocktail egy erőteljes, kétmotoros páros játék, amely a végbélnyílás és a hüvely élvezetét szolgálja, miközben stimulálja a pénisz szex közben.

    50 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    A NIYA 5 egy fektetett vibrátor távirányítóval, amely tökéletes a sokoldalú használathoz és a maximális stimulációhoz. A vibrátort úgy tervezték, hogy intenzív csiklóstimulációt biztosítson, és 10 vibrációs móddal rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    A Pillow Talk egy kollekció, amely a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki. A Lively egy luxus kétmotoros vibrátor, amely az élvezet különféle elemeit ötvözi az Ön elégedettsége érdekében. Míg az ívelt nyél egyedülállóan forog a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében, a 3 pontos rögzítés vibrál a lenyűgöző csiklóstimuláció érdekében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

17 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.