×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek csikló luxus sima

65 - 96 termék, Összesen:250

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett Autopilot funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezettel a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cerise

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Azok a nők, akik megelégszenek semmivel, mint a díjnyertes orális szexel, az ORA 3 lehetővé teszi, hogy a valódi boldogság pillanatába olvadjanak bele. A PreMotion technológia határozottabb és precízebb gömbforgó mozgást használ a 25%-kal gyorsabb valódi érzésű orális stimuláció érdekében. A gyönyörködtető forog és vibrál, akár egy nyelv, de jobban. A világ legintuitívabb orális szex-szimulátora az orális szex élményét kínálja, amely arra készteti, hogy újra és újra visszatérjen.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Black

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Rózsaszín

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Lovagold meg az élvezet hullámait - most további melegítő és nyaló funkcióval! Az innovatív vibro-cushion vibepad 2 2 motorral és 2 anatómiailag formázott, stimuláló hullámmal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hüvelyhez, a csiklóhoz és az ánuszhoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgési móddal rendelkezik - a nagyobbik hullám a beépített vibro-nyelvvel is kiemelkedik (7 nyalási mód), a kisebbik hullám pedig további melegítő funkcióval (max. 55°C) rendelkezik.

    111 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Lila

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya 2 Black

    Ha Ön az a fajta ember, aki azt hiszi, hogy két orgazmus jobb, mint egy, akkor ez egy csemege. A Soraya™ 2 a világ legfényűzőbb nyúlvibrátora, amely optimalizált kettős stimulációt kínál mind a csikló-, mind a G-pont orgazmushoz, teljesen új szinten. Luxus dizájnjával és összetéveszthetetlen formájával a Soraya™ 2 az erő és a precizitás tökéletes kombinációja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Nyúlvibrátor csiklóstimulátorral és anális dugóval. A rugalmas és enyhén hajlított nyél sima tetejével kiválóan alkalmas a G-pont stimulációra. A csiklóstimulátor 2 puha nyuszi fülcsiklandóval rendelkezik, a végbélnyúlvány pedig gyöngyös alakú.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iRide Pink

    Lovagoljatok, ringatjátok vagy kanalazzátok! Az iRide egy erőteljes új mozgásszer a játékokban. Tested mozgásával irányítod a ritmust, a sebességet és az érzést, felszabadítva a kezed fontosabb, izgalmasabb dolgokra! Még két egymástól függetlenül vezérelt, 3-szintű vibrációs terület is található, amelyek közvetlenül a két legerogénebb zónára irányulnak! A természetesen ívelt kialakítás érzéki, ritmikus mozgást tesz lehetővé, míg a párnázott párna puha, sima futást tesz lehetővé. Átlátszó csomagban kerül forgalomba. A játékok számára ismert legjobb minőségű anyagokból készült, így kényelmesen felszerelheti az iRide-ot, és eksztázisba ringathatja magát.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Pink

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Fedezze fel f​i​n​i​b​u​s újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Shiatsu Purple

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. A Shiatsu mesés dizájnnal rendelkezik, így nagyon kívánatos játék, formája pedig új örömérzetet nyújt. A játék fejében és aljában elhelyezett 2 motor 10 különböző rezgésmintával rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, amelyet kifejezetten a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel kapható 2023-ban: a készülék tíz erőteljes élvezeti beállítással rendelkezik, amelyek felejthetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Purple

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    A Womanizer PREMIUM 2 eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Tudj meg többet legbelsőbb fantáziáidról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyeket tetőtől talpig visszhangozni fog. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, azzal incselkedve, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Rózsaszín

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Cseresznye Piros

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Black

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Tudjon meg többet a legbelsőbb fantáziáiról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyek tetőtől talpig visszaverődnek. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, úgy izgatva, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Az elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnő módon úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld a testébe, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készüljön fel a legfeledhetetlenebb orgazmusa megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, harmadik generációs, lenyűgözően okos játék, nőknek és férfiaknak egyaránt nagy élvezet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:250

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.