×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek csikló

1 - 32 termék, Összesen:306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Adrien Lastic elegáns dupla játéka egy csiklószívó stimulátort tartalmaz vibrációs tojás kombinációval és beépített távirányítóval, amely az autentikus kettős eksztázis kiterjesztésre készült. A távolság és a hely már nem probléma, mert az új alkalmazásunkon keresztül csatlakozhat, és meghitt pillanatait megoszthatja partnerével.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Bemutatjuk a Lizert, egy új stimulátort, amely kellemesen meglep. A Lizer bájos, lekerekített és kompakt kialakítással büszkélkedhet, amely tökéletesen illeszkedik a tenyerébe.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Rózsaszín

    Okostelefonnal irányított pillangós vibrátor. (iPhone és Android).

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Lila

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Fekete

    Megtévesztően erőteljes és masszív masszírozó erős és folyamatos stimulációra tervezve.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Újratölthető G-Spot Rabbit vibrátor

    A Greedy Girl (kapzsi lány) újratölthető nyuszi vibrátor egyesíti a szilikon selymességét a 36 lehetséges rezgési móddal, így biztosít Önnek hihetetlen orgazmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Black

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Nappali örömök és éjszakai elégedettség az INYA Vénuszával. Távirányítású, szóló használatra vagy robbanékony páros játékhoz. Az erőteljes, kényelmes és könnyen kezelhető Venus plüss, testbiztos szilikonba burkolt.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Okostelefonnal vezérelhető pillangós vibrátor (iPhone és Android).

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ha már unod a piacon lévő tipikus játékokat, akkor ki kell próbálnod a Dash 2.0 Softer Tip-et, az Intoyou család utolsó, de nem utolsó sorban utolsó tagját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Puha érintés. Erős és folyamatos stimulációra készítve. Visszafogott hangerővel tervezve. Egyszerű, egy ujjal történő vezérlés. Nem fogynak ki az elemek a korlátlan élvezetért.

    76 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Bőrbarát szilikon vízálló csendes nyúl. Újratölthető vibrációs és tolóerős masszírozó fűtő funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Készülj fel az élvezetek új hullámára! A Pro 2 Generation 3 az ikonikus Air Pulse kéjkeltőnk legújabb kiadása, most már vibrációval és innovatív Liquid Air technológiával is, amely olyan érzést kelt, mint a pulzáló víz érzéki hullámzása.

    58 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó. Növeli az élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán lenne. 

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ígéretes játékok élénk színekben, amelyek azt is teljesítik, amit ígérnek: innováció, új élmények és öröm, akár egyedül, akár párban. Az európai életmód márka modern koncepciókat és felnőtt játékokat képvisel, vonzó design elemekkel. Az esztétika és a funkció itt kéz a kézben járnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Nagyszerű ajándékot keres magának és párjának? Akkor ez a Loveboxxx a tökéletes választás az Ön számára. Ez a doboz férfi és női játékok kombinációját tartalmazza, és nagyon fényűző és diszkrét dobozban érkezik, gyönyörű dizájnnal. A készlet a következő termékekből áll:

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.