×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Dildók sima 15 - 19,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Black

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildo plug" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az élvezeteket, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Curve Steel Dildo - Luxus dildó acélból

    A Kiotos Steel termékek anyaga 100%-ban rozsdamentes acél, amely révén ezek a legjobb minőségű acél termékek a mai piacon.

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    A Steel Joy Stick tökéletes a prosztata megérintésére, sima, kemény golyójával a végén. Annyira jó érzés, hogy könnyedén ki-be csúszik a lyukba is! Két méretben kapható kezdő és haladó anális játékosok számára. A botnak gumi vége van a biztonságos és erős fogás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Élvezze a kavargó elégedettség textúráját! Ez a fényűző vibrátor folyékony szilikonból készült, így tökéletesen illeszkedik a szabványos hevederekhez, és rugalmasan rugalmas. Kényeztesse magát a 3 sebességgel és 7 erős rezgésmóddal, amelyeket a vezeték nélküli távirányítóval könnyedén vezérelhet a nagyobb kényelem és az izgalom érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Thick Glass Dildo

    A Kiotos Glass gyönyörű dizájnai, ez a vastag üvegdildó szinte törhetetlen üvegből készült. Ha nem tudná, azt hinné, hogy egy üvegből készült műalkotás van az éjjeliszekrényén.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • No-Parts Parker Dildo 19.5cm Black

    A Parker dildó ergonomikusan formázott, enyhe görbével és félig valósághű glansszel. A mag szilárd, mégis elég rugalmas a kényelmes anális vagy vaginális stimulációhoz. A külseje puha és sima érzés. A dildó testhezálló szilikonból készült, és széles tapadókoronggal rendelkezik az alján. Ami szintén tökéletessé teszi a dildót a kéz nélküli játékhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Premium Steel Poker Ball Stick

    A Steel Poker Ball Stick egy egyszerű, de nagyon hatékony eszköz a prosztata megkopogtatására! Egy 4 cm átmérőjű golyóval a végén szenzációs érzés ki-be bemenni a lyukba! Könnyen fogható, szilárd fogantyúval bárki fogást kaphat acél játékainkon!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Avant D1 Hot N Cool

    Szeretettel kidolgozott kis szériás kézműves vibrátor. Kézzel faragott, hogy elegáns és modern legyen. A forma illeszkedik a testedhez. Az Avant D1 elegáns ívekkel és kellemesen széles fejjel büszkélkedhet. Hámkompatibilis. Mély, erős tapadókoronggal rendelkezik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Premium Steel Charger Ball Stick

    Az Steel Charger Ball Stick tökéletes a prosztata megérintéséhez, és a két sima, kemény golyó a végén hihetetlenül be- és kilép. Könnyen fogható, szilárd fogantyúval bárki fogást kaphat acél játékainkon!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Ez az ívelt pálca vibrátor boroszilikát üvegből készült, amely nagyon erős, nem porózus, higiénikus és biztonságos a f​e​r​m​e​n​t​u​m test számára. Az ívelt forma kiválóan alkalmas a precíziós stimulációra, a gömb alakú végek tökéletesek a G-pont elérésére, valamint a nyomás és az érzések variálására. Igazán sokoldalú és igazán izgalmas, elbűvölő megjelenéssel és szappanbuborék színekkel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Az Au Naturel 7 hüvelykes tapadókorongos dugó a FlexiShaft™ és a Sensa Feel® kettős sűrűségű technológiákat egyesíti a tökéletes valósághűség érdekében! A puha külső rétegnek, a merev belső magnak és a rugalmas gerincnek köszönhetően az Au Naturel 7 hüvelyk Slim mindig egyenesnek érzi magát, de a test mozdulataival hajlik. Élvezze a 7 hüvelyk Slim extra hosszú kéz nélküli funkcióját, ha az erős tapadókorongot bármilyen sima, lapos felületre rögzíti!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Limba Flex L Velvet Blue

    Tudjuk, hogy a változatosság a nagyszerű szex része. Tudjuk, hogy minden test más. Ezért készítettünk vibrátorokat hajlítható dróttal, hogy tetszőleges szögbe hajlítsanak – és ott is maradjanak.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    6,9"-es szilikon vibrátor Hismith szexgéphez Quick Air csatlakozóval, 5,3"-es behelyezhető hossz, kis méret

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Ajándékozza meg kedvesét 8 hüvelykes, gondoskodó koitális kapcsolatokkal a Sweetheart Glass Dildóval. A szívmelengető érzésekért érzékien ívelt üveg vibrátor 6 hüvelyk behelyezhető hosszúságú, és egy kedves szív alakú fogantyúval rendelkezik, amely egy kis aranyosságot kölcsönöz a csavarnak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Avant D3 Summer Fling

    Szeretettel kidolgozott kis szériás kézműves vibrátor. Kézzel faragott, hogy elegáns és modern legyen. A forma illeszkedik a testedhez. Az Avant D3 tökéletes azok számára, akiknek sír körül kell lennie. Tele van ívekkel és gerincekkel, amelyek stimulációt biztosítanak. Hámkompatibilis. Mély, erős tapadókoronggal rendelkezik.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    3 db különböző méretű szilikonból készült dildókészlet. Ívelt formájának köszönhetően extra élvezetet nyújt a G-ponton vagy a P-ponton.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Valiant Jelly Dildo

    A Valiant 100% hipoallergén zseléből készült, puha és ftalátmentes. Teljesen vízálló.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    A Gvibe forradalmi Bioskin anyaga úgy érzi és úgy reagál, mint a hús. Szinte hihetetlen, hogy ennek a szexjátéknak az anyaga mennyire valósághű. Új csúcsot értünk el a masszírozó anyagok evolúciójában, amikor megalkottuk a „BIOSKIN”-t. A lehető legközelebb van az emberi testhez.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Hagyja magát elcsábítani a hibrid dildó dugó kínálatunk legújabb kiegészítőjével, amelyet kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték, hogy az élvezeteket és a lehetőségeket variálja.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • RealRock Smooth Spot Dildo with Suction Cup 17cm Transparent

    Készen áll a CRYSTAL CLEAR orgazmusra? Érje el stílusosan a legszebb csúcspontját ezekkel a gyönyörűen formázott, átlátszó dildókkal. Ez a vibrátor átlát Önön, és pontosan tudni fogja, hogyan szereti. Ez a vibrátor anális és vaginális használatra is alkalmas!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Avant D6 Electra

    Szeretettel kidolgozott kis szériás kézműves vibrátor. Kézzel faragott, hogy elegáns és modern legyen. A forma illeszkedik a testedhez. Az Avant D6 egyenes szárral rendelkezik, finom textúrájú. Hámkompatibilis. Mély, erős tapadókoronggal rendelkezik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 89

    Az Icicle No. 89 célja, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a selymesen sima, g-pontos üvegpálca okosan ívelt az érzéki medencemasszázsokhoz, csábítóan karcsú kontúrjával, vastagabb, lekerekített hegyével. A 2 hüvelykes (5,2 cm) talp tökéletes a markolathoz és a hevederhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Sensual Glass Wanda Glass Dildo

    A Wanda egy ívelt üveg vibrátor, mindkét végén egy nagyobb és egy kisebb izzóval. A vibrátor sima, és minden helyet stimulál a vibrátor használata közben.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 88

    Az Icicle No. 88-at arra tervezték, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a selymesen sima üveg, g-pontos pálca ügyesen ívelt, hogy minden alkalommal a megfelelő helyre kerüljön, és a finoman hullámzó gerincek csábító sorozata lepedőre szorító orgazmussal csábít el! Az 5,2 cm-es talp tökéletes markolathoz és hevederhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA40 Silicone Anal Dildo KlicLok 6.9" Skin

    A Hismith egy integrált vállalat tervezése, fejlesztése és gyártása. A high-end szexgépek tervezésére és gyártására összpontosítunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket a magánéletben a végső élvezetre való törekvésben. Üzleti filozófiánk szimbiózis és win-win minden más márkával. Természetesen a mellékletek részei a tervezésünknek és gyártásunknak. Mindent megtettünk, hogy megfeleljünk ügyfeleink minden igényének, a kezdőtől az átlagos felhasználóig, egészen a haladó játék felfedezőkig. És ez az egyik a kezdő sorozatunk képviselői közül.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA74 Smooth Silicone Anal Dildo KlicLok Red 17cm

    Hismith 6,7" sima szilikon anális vibrátor Hismith szexgéphez KlicLok csatlakozóval, 6,7" behelyezhető hossz, 4,35" átmérő 1,38" kis pénisz

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U G-Tastic 17,8cm Metallic Silicone Dildo Purple

    Ez a fémes szilikon dildó gyönyörű, csillogó csillogással és gyönyörű színnel rendelkezik. Nagyszerű kiegészítője a játékdobozodnak! Párosítható hevederrel a strapon játékhoz, vagy használható szólóban az erőteljes tapadókorongos alappal a kéz nélküli szórakozáshoz! A kemény és rugalmas szár tökéletes a mélyen belülről történő masszírozáshoz és a nehezen elérhető érzékeny zónák eléréséhez!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • RealRock Smooth Spot Dildo with Suction Cup 17cm Turquoise

    Készen áll a CRYSTAL CLEAR orgazmusra? Érje el stílusosan a legszebb csúcspontját ezekkel a gyönyörűen formázott, átlátszó dildókkal. Ez a vibrátor átlát Önön, és pontosan tudni fogja, hogyan szereti. Ez a vibrátor anális és vaginális használatra is alkalmas!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • RealRock Bulbous Dildo with Suction Cup 17cm Turquoise

    Készen áll a CRYSTAL CLEAR orgazmusra? Érje el stílusosan a legszebb csúcspontját ezekkel a gyönyörűen formázott, átlátszó dildókkal. Ez a vibrátor átlát Önön, és pontosan tudni fogja, hogyan szereti. Ez a vibrátor anális és vaginális használatra is alkalmas!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildo plug" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az élvezeteket, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Olly Dildo Large Piros

    Dildó sima és selymes felülettel, valamint egy tapadókoronggal, amely szilárdan tartja a dildót a teljes játék során. A termék orvosi minőségű szilikonból készült.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Dillio Platinum Slim Seven 7" Platinum Silicone Dildo Green

    A Dillio® Platinum kollekció platinával kezelt szilikonból készül a legnagyobb tisztasági fok érdekében. Ez az ultra-tiszta szilikon szilárdságot, tartósságot, rugalmasságot kínál és nem reagál a testnedvekre és a bőrre. Számos kiemelkedő tulajdonsága miatt gyakran ezt az anyagot választják az orvostechnikai eszközökhöz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.