×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Dildók valószerű 15 - 19,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Dillio 8 Inch - Dildo 18,5cm Lila

    Ezt a Pipedream kollekciót úgy tervezték, hogy a megfelelő helyen ingereljen- minden egyes alkalommal. A termék többféle hosszúságban és méretben kapható, így használata rendkívül sokoldalú.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.0"

    A legerotikusabb fantáziák számára készült látvány, a LOVETOY szemérmetlen tiszta sorozata segít felfedezni az élvezet új szintjeit! Szuperrealizmusra faragva és egyedien ívelt a maximális érzet érdekében. Ez a bőrbiztos átlátszó játék ideális választás szexjátékosok számára. Izgalmas lehetőségekkel és végtelen élvezettel inspirálja szexjátékát.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Empire Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Egy szép vibrátort keres jó áron? A Rider az ideális márka! Szexi valósághű formája herékkel, univerzális átlátszó színű, kellemes TPE anyagból készült, mely kellemesen puha és ftalátmentes. Élvezze vele azt, amit csak a torka vagy a hüvelye akar!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Neo 6 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Világítsa fel életét ezzel a fényes, valósághű Neo vibrátorral! A kettős sűrűségű, lágyabb külső és szilárd belső mag rendkívül valósághű érzést biztosít. A masszív tapadókorongos talp bármilyen sima, lapos felülethez illeszkedik. A széles alap hámmal is kompatibilis és biztonságos anális játékhoz! A tisztításhoz használjon szappant és vizet, vagy játéktisztítót, majd hagyja levegőn megszáradni. Latex-, illat- és ftalátmentes PVC-ből készült.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 62

    A hipoallergén üvegből készült szerszám nem porózus és teljesen biztonságos. Ha megfelelően vigyáz rá és gondozza, akkor akár egész hátralévő életében használható marad.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Double Penetration Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Kettős örömre vágyik, ami őszinte és valódi lesz? Ismerje meg a hihetetlenül szép és valósághű Silexd vibrátort memória effektussal, amely ívben tartja, ahogy beállítja. Emellett az anyag hőmérséklet-érzékeny, így hevítésre meglágyul, alacsony hőmérsékleten pedig megkeményedik. Jöjjön, szeretkezzen vadul!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Világosítsa meg életét ezzel a fényes, valósághű Neo vibrátorral! A kettős sűrűségű, lágyabb külső és szilárd belső mag rendkívül valósághű érzést biztosít. A masszív tapadókorongos talp bármilyen sima, lapos felülethez illeszkedik. A széles alap hevederrel is kompatibilis és biztonságos anális játékhoz! A tisztításhoz használjon szappant és vizet, vagy játéktisztítót, majd hagyja a levegőn megszáradni. Latex-, illat- és ftalátmentes PVC-ből készült.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 5

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg csodától a lélegzete is eláll.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 6" Glow in the Dark Pink

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys European Lover Small

    Bőrszínű vibrátor erőteljes makk résszel és hangsúlyos vénákkal. A bázist tapadókorong biztosítja, így odaerősíthető minden sima felülethez, falhoz.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7.0" Brown

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű, kétrétegű nyéllel, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek kívül-belül hiteles érzést keltenek.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Flesh

    A Like True egy hiperrealisztikus márka, amelyet a legintenzívebb élvezetre terveztek és terveztek. Texturált testek, tökéletes ívek, egyedi részletek – ez az, amit a Like True belsejében talál.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Ez a golyós vibrátor a határt feszegeti, ha igazi megjelenésű vibrátorról és pároknak szánt szexjátékról van szó. Ennek a 7 hüvelykes szexjátéknak az egyedi megjelenése és az amúgy is erősen körbeözött játék markáns bordázott textúrája határozottan fejforgatóvá varázsolja! Használja tapadókoronggal vagy anélkül, vagy használja hámban. Bordázott a még nagyobb élvezetért, enyhén felfelé ívelt nyéllel az optimális g-pont stimuláció érdekében. Ez a dong nem e világból!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    A Dual Density Cock 6 Inch Balls egy prémium, élethű vibrátor a Get Real by TOYJOY kollekcióból, amelyet úgy terveztek, hogy minden intim gócpontot eltaláljon. Ez az élvezetes vibrátor testtónusú, természetes körvonalú tapadókorongos alappal: izgalmas, valósághű élményt nyújt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo

    Ugorj bele a játékidőbe ezzel a Pokoli kutya péniszével! A nagy, piros dildónak gömbölyded heremirigyei vannak a töve felett csomóban, vastag erek a szár mentén, homorú fej hegyes csúccsal és egy erős fekete talppal. Élvezd kéz nélkül, ha az erős, tapadókorongos alapot falhoz vagy sima felülethez szorítod, vagy párosítsd egy pántos hámmal a pálcás játékhoz! Csak vízalapú síkosítóval használható. Prémium minőségű szilikonból készült, testbiztos és ftalátmentes.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 6" 15 cm Transparent

    Ezt a REALROCK CRYSTAL CLEAR modellt valósághű golyókkal tervezték a fokozott élethű élmény érdekében. Mindegyikhez erős tapadókorong tartozik, így gyakorlatilag bármilyen sima felületre felragaszthatja.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Ez a prémium minőségű dildó a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból kiváló minőségű szilikonból készült, nagyon valósághűnek tűnik, és élethű élményt nyújt egyedülálló Magnetic Pulsating Thrusting mozgásával.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Au Naturel 7 Inch Jack Vanilla

    Az Au Naturel 7 hüvelykes tapadókorongos dugó a FlexiShaft™ és a Sensa Feel® kettős sűrűségű technológiát egyesíti a tökéletes valósághűség érdekében! A puha külső rétegnek, a merev belső magnak és a rugalmas gerincnek köszönhetően az Au Naturel 7 Inch Slim mindig egyenesnek érzi magát, de a test mozdulataival hajlik. Élvezze a 7 Inch Slim extra hosszú a​m​e​t kihangosító funkcióját, ha az erős tapadókorongot bármilyen sima, lapos felületre rögzíti! Ez a játék kúpos a könnyű behelyezés és a kényelmes nyújtás érdekében. A prémium minőségű TPE-ből készült Au Naturel játékok testbiztosak, ftalátmentesek és könnyen tisztíthatók.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 7 Inch with Balls

    A Dupla Sűrűségű Műpénisz 7 Hüvelyk Golyókkal egy prémium minőségű, élethű vibrátor a Get Real by TOYJOY kollekcióból, amelyet úgy terveztek, hogy az összes intim gócpontot elérje. Ez az élvezetes vibrátor testtónusú, természetes sziluettje tapadókorongos alappal: izgalmas, valósághű élményt nyújt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Guys Johnny Sins Dildo

    Johnny Sins az a dögös és szexi sztár, akire már vártál! A szakma egyik legmenőbb előadójaként nehéz elhinni, hogy az Egyesült Államok egyik leghidegebb részéből származik. Élete első 23 évét Pittsburgh-ben töltött Johnny csak arra várt, hogy megszabaduljon a hidegtől, és új életet kezdjen valahol, ahol meleg van.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Sensa Feel® Dupla Vastagságú technológiával készült. Puha külső réteghez és szilárd belső maghoz. Érzékletesen puhának, de merevnek és egyenesnek érezhető a termék a kivételes teljesítmény és kényelem érdekében

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 7" Uncut 18cm Flesh

    Nem minden vágatlan farok egyenlő! Ez a király pénisz élethű, mozgatható fitymával valósítja meg fantáziáit, amely hátracsúszik – akár egy igazi vágatlan farok!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA16 Large Lifelike Silicone Dildo KlicLok Flesh 19cm

    Nagy élethű szilikon vibrátor KlicLok Flesh 19cm

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo

    Manuel Ferrara spanyol anyától és francia apától született Gagnyban, egy Párizs melletti francia külvárosban. Három gyermek közül ő a legfiatalabb, és fiatal korától az egyetemig, ahol testnevelést tanult, és elkezdett cselgáncsozni, országosan versenyzett a judo körversenyen. A főiskola alatt a katonasághoz is csatlakozott a tűzoltó osztályhoz.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Olyan örömre vágyik, amely hamisítatlan és valódi? Ismerje meg a hihetetlenül gyönyörű és valósághű Silexd távirányítású dildót erőteljes rezgésekkel. A dildó a felszínen kellemesen puha és simogatásra hívogató, de belül olyan kemény, mint a legkeményebb erekció. Teljesítse legmélyebb álmait, szenvedélyeit és vágyait egy valósághű álomdildóval!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock with Balls

    A King Cock Plus Tripla Vastagságú didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • RealRock Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Élvezze a kiváló minőségű, 6 hüvelykes valósághű kakast, amelyet valósághű fejjel, extra stimulációt biztosító erekkel és valósághű érzést biztosító herezacskóval terveztek. Meg fogsz lepődni, mennyire valósághű ez a dong!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours Sweet N Hard 4 Clear Lila

    Térjen vissza az alapokhoz! A Blush Novelties Sweet n Hard 4 egy valósághű vibrátor erős tapadókorongos talppal, amely bármilyen sík felületen megállja a helyét egyedüli időre. Vagy csatlakozzon a hevederes mókához! A Sweet n Hard 4 kellemes illatú, puha, ftalátmentes PVC-ből készült.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • No-Parts Alex Realistic Dildo 15cm Skin

    A NO-PARTS sorozat a felcsatolható dildók és a hozzájuk illő csúcskategóriás hámok széles körű gyűjteményét tartalmazza. Élj át egy új kalandot egyedül vagy partnereddel, és találd meg a saját kedvenc kombinációdat.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA100 Hyper Realistic Silicone Dildo KlicLok 7.2" Skin

    Térjünk vissza a dizájnhoz, A felfordított típusú balanus rendkívül stimulálhatja a g-pontot vagy a p-pontot. És a kitágult pénisz óriási mértékben kitöltheti a hüvelyét. Ha reális, de különleges szexuális utazást szeretne, ez a legjobb választás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.