×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Dildók 3 - 3,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:236

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Dr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 Beige

    Az orvos bent van! A Dr. Skin Valósághű Pénisz egy valósághű vibrátor erős tapadókorongos talppal, amely bármilyen sík felületen megállja a helyét egyedüli időre. Vagy csatlakozzon a hámos mókához! Ez a Dr. Skin Valósághű Pénisz puha, ftalátmentes PVC-ből készült. A tisztításhoz használjon szappant és vizet vagy játéktisztítót, majd hagyja levegőn megszáradni. A tisztításhoz használjon szappant és vizet vagy játéktisztítót, majd hagyja levegőn megszáradni.

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours Sweet and Hard 19cm Lila

    A Blush újdonsa ez az egyszerű, teljesen élethű, robusztus mintázattal ellátott dildó, mely erős tapadókoronggal rendelkezik, és megtapapd minden sík felületen. A Sweet n Hard kellemes illatú, puha, ftalátmentes PVC-ből készült. Használata és tisztítása rendkívül egyszerű!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Valósághű, szilikon, dupla sűrűségű műpénisz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 7" Triple Density Cock

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Rózsaszín

    Figyelem, figyelem! Egy ikonikus darabbal bővül fenomenális kollekciónk! A vibráló színekben kapható, pop-art inspirálta Doc Johnson dildó nem hiányozhat a te kollekciódból sem!  

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Penetrator

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.0"

    A legerotikusabb fantáziák számára készült látvány, a LOVETOY szemérmetlen tiszta sorozata segít felfedezni az élvezet új szintjeit! Szuperrealizmusra faragva és egyedien ívelt a maximális érzet érdekében. Ez a bőrbiztos átlátszó játék ideális választás szexjátékosok számára. Izgalmas lehetőségekkel és végtelen élvezettel inspirálja szexjátékát.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Purple Rain Ribbed Glass Dildo

    A Purple Rain Ribbed Dildo úgy készült, hogy a végső érzéseket nyújtsa a finom bordázott formájával, amely szintén kettős végű, hogy maximalizálja az örömét különböző játékmódokkal. Lassan helyezze be ezt a dildó bordázott végét, hogy élvezze a gerincről gerincre érzést, ahogy behatol a testébe. Ha mély G-pont stimulációra vágysz, helyezd be a játék ívelt végét az ellenkező oldalon, hogy elérd erogén zónádat a dildó gömbölyű csúcsának mély, töltő érzésével. Ez a vége prosztatamasszázshoz is használható, ami könnyen robbanásszerű orgazmusban csúcsosodhat ki.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Bouncy Liquid Silicone Dildo Hiper Flexible 7.5" 19 cm Size L Purple

    Az Action dildók választéka 3 különböző méretben és két vonzó és nőies színben kapható. Mindegyik a legmagasabb minőségű anyagból készült, nagy rugalmassággal, tökéletes ahhoz, hogy megtaláld a számodra ideális testtartást.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Joystick Clear Glass Dildo

    Vegye át az irányítást az öröm felett a Joystick Clear Glass Dildo segítségével, amely kielégítő 11 hüvelykes hosszúsággal és egy gerinccel rendelkezik, amely spirálisan halad a tengely mentén, hogy kellemes súrlódást hozzon létre, miközben behatol a testébe. Ha ez nem lenne elég stimuláció, amikor a Joystick Clear Glass Dildo-t még mélyebbre meríti, akkor egy szélesebb pontot ér el az alján, amely tele lesz élvezetekkel. A dildó alján egy gömbölyded talp található, amely megkönnyíti a tartást és a manőverezést a vágyainak megfelelően.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Neo 6 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Világítsa fel életét ezzel a fényes, valósághű Neo vibrátorral! A kettős sűrűségű, lágyabb külső és szilárd belső mag rendkívül valósághű érzést biztosít. A masszív tapadókorongos talp bármilyen sima, lapos felülethez illeszkedik. A széles alap hámmal is kompatibilis és biztonságos anális játékhoz! A tisztításhoz használjon szappant és vizet, vagy játéktisztítót, majd hagyja levegőn megszáradni. Latex-, illat- és ftalátmentes PVC-ből készült.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Hitsens 4 Pink

    SILEXPAN® Dual Density Super Soft Silicone Premium Dildo: Maximális érzés, sűrűség és rugalmasság. Extra erős szívóalap.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Lila

    Duplázd meg a mulatságot ezzel a 16 hüvelyk hosszú Double Dildo-val! Tökéletes leszbikus párok számára, mert egyszerre élvezhetik a behatolás gyönyörét! Teljesen élethű, robusztus textúrával rendelkezik, rugalmas PVC-ből készült, és könnyen tisztítható!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 62

    A hipoallergén üvegből készült szerszám nem porózus és teljesen biztonságos. Ha megfelelően vigyáz rá és gondozza, akkor akár egész hátralévő életében használható marad.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Jr. Veined Double Header 12" - Kétoldalas dildo 30cm Fekete

    Felkészült egy klasszikus duplafejes menetre? A Doc Johnsons 12 hüvelykes Jr. Double Header Dong mindkét végén egy férfi makk helyezkedik el, melyeket egy erezett tengely köt össze. Ez a kettős behatolás élménye.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Világosítsa meg életét ezzel a fényes, valósághű Neo vibrátorral! A kettős sűrűségű, lágyabb külső és szilárd belső mag rendkívül valósághű érzést biztosít. A masszív tapadókorongos talp bármilyen sima, lapos felülethez illeszkedik. A széles alap hevederrel is kompatibilis és biztonságos anális játékhoz! A tisztításhoz használjon szappant és vizet, vagy játéktisztítót, majd hagyja a levegőn megszáradni. Latex-, illat- és ftalátmentes PVC-ből készült.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 5

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg csodától a lélegzete is eláll.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Squeeze-It Squeezable Slender Dildo Purple

    Karcsú, rugalmas és tökéletesen szilárd – ez a Squeezable dildó izgalmas új Silexpan szilikonból készült! Ezzel a szabadalmaztatott anyaggal meghajlíthatja, görbítheti és összenyomhatja ezt a gyengéd dildót tetszőleges formára! Melegítse fel mikrohullámú sütőben vagy forrásban lévő vízben, hogy feloldja formázási tulajdonságait, majd hűtse le a hűtőszekrényben, hogy megszilárduljon az új formája!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 6" Glow in the Dark Pink

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Stallion Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    A Stallion 100%-ban hipoallergén zseléből készült, puha és ftalátmentes. Teljesen vízálló.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 57

    Élvezze a dupla szórakozást ezzel az elegáns kétoldalas üveg masszírozóval. Mindkét végén keskenyedő csúcs található, amely megkönnyíti a behatolást, miközben ívelt formájának köszönhetően a G- vagy P-pontot célozza.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Au Naturel Mighty Mike Sensa Feel 5.5 Inch Flesh

    Mighty Mike lehet kicsi, de készen áll a kedvére egy hajlítható nyéllel, amely bármilyen pozíciót el tud tartani. Hajlítsa meg egy kicsit vagy nagyon, hogy érzéki g-pont stimulációt érjen el. A kettős sűrűségű Sensa Feel technológiával készült Mike extra valósághű kemény-puha érzést kelt, amelyet nem fog elfelejteni.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Double Dong - Kétoldalas dildo 30cm Piros

    Ossza meg partnerével, vagy hagyja meg az egészet magának. Használhatja vaginálisan vagy análisan is. 30 cm hosszú dildó. Kalandra fel!

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    A Dual Density Cock 6 Inch Balls egy prémium, élethű vibrátor a Get Real by TOYJOY kollekcióból, amelyet úgy terveztek, hogy minden intim gócpontot eltaláljon. Ez az élvezetes vibrátor testtónusú, természetes körvonalú tapadókorongos alappal: izgalmas, valósághű élményt nyújt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Vaginal Trainers Pink

    Edzőkészlet medencefenékhez, anális nyújtáshoz és gyengéd önkezelés a vaginizmushoz!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 46

    Ez a csodálatos állati dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe. A piros és fehér színek gyönyörű keverékével ez a dildó 20,5 cm hosszú, átmérője 3,8 cm-től 6 cm-ig terjed, és testbiztos orvosi szilikon anyagból készült.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Double Solid Jelly Dong - Kétoldalas dildo 33cm Testszínű

    Ossza meg partnerével, vagy hagyja meg az egészet magának. Használhatja vaginálisan vagy análisan is. 33 cm hosszú dildó. Kalandra fel!

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Tiszta természetesség rezgésekkel kényelmesen távirányítóval!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Au Naturel 7 Inch Jack Vanilla

    Az Au Naturel 7 hüvelykes tapadókorongos dugó a FlexiShaft™ és a Sensa Feel® kettős sűrűségű technológiát egyesíti a tökéletes valósághűség érdekében! A puha külső rétegnek, a merev belső magnak és a rugalmas gerincnek köszönhetően az Au Naturel 7 Inch Slim mindig egyenesnek érzi magát, de a test mozdulataival hajlik. Élvezze a 7 Inch Slim extra hosszú a​m​e​t kihangosító funkcióját, ha az erős tapadókorongot bármilyen sima, lapos felületre rögzíti! Ez a játék kúpos a könnyű behelyezés és a kényelmes nyújtás érdekében. A prémium minőségű TPE-ből készült Au Naturel játékok testbiztosak, ftalátmentesek és könnyen tisztíthatók.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Gyönyörű dizájnok a Kiotostól Glass szinte törhetetlen üveg vibrátorok. Aki nem ismerné jobban, az azt hiszi, hogy az éjjeli szekrényén üveg a művészet. Az üveg vibrátor nagy előnye, hogy hűtheti vagy melegítheti, így extra csillogó hatást kelthet. Tartsa hideg vagy forró víz alatt, és az üveg méri a víz hőmérsékletét. A meleg vagy hideg vibrátorral való behatolás egészen más érzést ad, mint a testhőmérsékleten.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Sensa Feel® Dupla Vastagságú technológiával készült. Puha külső réteghez és szilárd belső maghoz. Érzékletesen puhának, de merevnek és egyenesnek érezhető a termék a kivételes teljesítmény és kényelem érdekében

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:236

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.