×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Realisztikus dildók

1 - 32 termék, Összesen:50

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo Vibrator with Suction Cup 8.5" Brown

    Ami igazán lenyűgöző, az az, hogy a tolóerő szinte teljesen megegyezik a turéval, a 7-es vibráció erős, és párosul az 5-ös tolóerővel, ami élvezetesebbé és minden élmény egyedibbé teszi. Nagyon jó a mélytorok gyakorlására is, és praktikus rögzítő dongként/szóló felnőtt játékként is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy King Sized Sliding Skin Dual Layer Dong 11.5" Flesh

    Valósághű, kétrétegű csúszóbőr anyagból készült az élethű érzés érdekében, különleges kettős sűrűségű technológiával, amely az erekciós pénisz érzését szimulálja, puha külső bőrrel és kielégítően feszes belsővel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cox MEGA 04 Black

    Ez a hatalmas vibrátor a Kiotos Coxtól valósághű megjelenést és érzetet kölcsönöz a méretnek! Az erős tapadókorong azt jelenti, hogy vibrátorát sima felületre rögzítheti, például ajtóra, fürdőszoba falára vagy fürdőkád szélére!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 10.5 Inch 26cm Black

    Játssz vele. Zúzz vele. Imádd. Ez a tökéletes pénisz. Az élethű, kettős sűrűségű ULTRASKYN™-től a gyönyörűen formált erekig és kontúrokig minden általunk tökéletesített kellemes termékjellemző a Kink by Doc Johnson's Tökéletes Péniszben jön össze.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Fat Cock with Balls

    A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor a helyzet felmelegszik. Összességében ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Light

    Mint az igazi: Puha bőr – kemény mag!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cox MEGA 04 Flesh

    Ez a hatalmas vibrátor a Kiotos Coxtól valósághű megjelenést és érzetet kölcsönöz a méretnek! Az erős tapadókorong azt jelenti, hogy vibrátorát sima felületre rögzítheti, például ajtóra, fürdőszoba falára vagy fürdőkád szélére!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock Brown

    A King Cock Plus 8" Triple Density Cock új és továbbfejlesztett Fanta Flesh anyagból készült, így belül merev, kívül puha. Élethű külső bőre sima tapintású, míg a belső nyél merev és felálló, mint a valódi pénisz, így az élvezetélmény a lehető leghűbb a való élethez.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock

    A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, míg a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor az akció felmelegszik. Összességében ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Penetrator

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű a kétrétegű nyéllel, domború fejjel, amely kívül-belül hiteles érzést kelt.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 7.5" Triple Density Cock with Balls

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még l​i​b​e​r​o inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhetsz!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Nude XL

    Lélegzetelállítóan valósághű utánzat, markáns makk, markáns erek és tökéletesen megrajzolt herék. Ebben a félig valósághű vibrátorban minden megvan, ami a tetszését elnyeri, beleértve az ütős lilát is, amely színt kölcsönöz mulatságainak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • TitanMen Squirting Cock Vac-U-Lock Skin

    Készüljön fel a pisijáték örömére! Ezt a teljes méretű replikát úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki és olyan érzést keltsen, mint egy igazi erekciós pénisz, és parancsra vizel – köszönhetően a trópusi ízű pisiutánzatnak, amely valódinak tűnik! A könnyen használható 60 ml-es fecskendő könnyen újratölthető az Ön által választott folyadékkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    Ez a gyönyörű és valósághű vibrátor golyókkal bármilyen helyzetbe hajlítható, majd a helyén marad. Ez azt jelenti, hogy bármilyen szögben használható - még a lehetetlennek tűnő szögekben is. A tapadókorong bármilyen sima felületre rátapadhat. Ez a vibrátor a kádban vagy a zuhany alatt is jó társ, mert vízálló. Strap-onként is remekül használható.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Animals Dobberman Dildo AN12

    Üdvözöljük az állatvilágban, melynek felfedezésében ez az egyedülálló játék lehet az Ön segítségére. Ez a dildó egy valódi doberman fajtájú kutya hímvesszőjének pontos anatómiai példánya. A játék puha, lágy vinilből készült, amely teljesen biztonságos a test számára és nem tartalmaz ftalátokat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA20 Dual Layer Ultra Lifelike Soft Silicone Dildo KlicLok Flesh 22cm

    8,7"-es kétrétegű szilikon vibrátor Hismith szexgéphez KlicLok csatlakozóval, 6,3"-es behelyezhető hossz

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Guys Johnny Sins Dildo

    Johnny Sins az a dögös és szexi sztár, akire már vártál! A szakma egyik legmenőbb előadójaként nehéz elhinni, hogy az Egyesült Államok egyik leghidegebb részéből származik. Élete első 23 évét Pittsburgh-ben töltött Johnny csak arra várt, hogy megszabaduljon a hidegtől, és új életet kezdjen valahol, ahol meleg van.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock with Balls

    A King Cock Plus Tripla Vastagságú műpénisz kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Cocks Safaree Samuels Anaconda ULTRASKYN Vibrating Cock 12" Chocolate

    A Safaree anakondája szabadlábon van! Safaree Samuels valóságsztár és hanglemezművész akkor került a címlapokra, amikor aktjai hírhedten kiszivárogtak a nyilvánosság elé, rajongói pedig azóta is Doc Johnson valósághű vibrátort követelnek.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 24cm

    A COCKMILLER egy sor dildót kínál szuperpuha, kiváló minőségű, kettős sűrűségű szilikonbőrrel, sűrű cocksil ™ szilikonnal töltve, amely ellenálló testet is tartalmaz, amely csuklóssá teszi a rendkívül valósághű textúrát és érintést, valamint a páratlan élvezetet.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Slim 9 Inch ULTRASKYN Skin

    A Realistic D, az egyik legélethűbb pénisz a sorozatban, kivételes választékot ad a The D kollekcióhoz vékony és szabályos szélességű opciókkal. A kettős sűrűségű ULTRASKYN™ tapintásra melegít, puha külsővel és szilárd maggal van kialakítva, hogy utánozza a valódi pénisz érzetét.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realistixxx Real Latin Dancer

    Az erotikus táncos!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson William Seed 8 Inch Cock

    Közvetlenül a Men.com sztárjától, William Seedtől formázva ez az ULTRASKYN pénisz vastag és vágatlan, ahogy a természet rendelte. Ennek a masszív vibrátormásolatnak az autentikus részletei és élethű anyaga olyan valóságosnak tűnik, mintha igazán átélné a francia kalapácsos szenzációt a tökéletes seggével. A kézzel készített, hogy valódi és meleg tapintású legyen, William 8 hüvelykes pénisze valóra váltja pornósztár-fantáziáját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realistixxx Real Big Dong 1,5kg 24,5cm

    A tömör, de rugalmas, realisztikus Real Big Dong dildó a Realistixxx-től pénisz alakú, enyhe erekkel és dudorodó makkal rendelkezik. A herék alatt egy tapadókorong található. A tapadókorong bármilyen sima felületre tapad, ami ezért lehetővé teszi a kéz nélküli szórakozást.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Au Naturel Daddy Sensa Feel 14 Inch Brown

    Az Au Naturel Collection egyedülálló Sensa Érzés Dupla Vastagság technológiánk miatt olyan elsöprő népszerűségnek örvend, ezért úgy e​r​o​s döntöttünk, hogy ebben a kollekcióban minden olyan új terméket piacra dobunk, amelyek a legigényesebb méretű királynők számára készültek. Apa 14 hüvelyk valódi reális kakas. A Flexi Shaft technológiával a vibrátor merevebb szerkezetet biztosít. A Flexi Shaft csökkenti a kétsűrűségű vibrátoroknál gyakori, ernyedt fark szindrómát, ha ezt a technológiát nem alkalmazzák.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Colby Keller Dildo

    Ha igazi férfit keres, ne keressen tovább Colby-nál és élethű vibrátoránál. Annyira jó érzés, hogy feladja az igazit. Csakúgy, mint az igazi farka, Colby vibrátora is hevederes, ha éppen megfelelő hosszúságú, hogy kielégítse az Ön igényeit... újra és újra.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Allen King Dildo

    Ne tévesszen meg kis alakja – Allen King lenyűgöző farkat csomagol, és el sem hiszed, mennyire hasonlít ez az élethű vibrátor az igazihoz. Csakúgy, mint az igazi farka, Allen vibrátora is ott görbül, ahol szeretné. A méret pedig tökéletes a rendszeres használathoz – ez a barát fasz, srácok és lányok!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:50

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.