×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Szilikon dildók

28 Termék

  • California Exotics Twisted Ribbed Probe Pink

    Bemutatjuk a Twisted Love™ Twisted Ribbed Probe-t, egy egyedülálló örömeszközt, amelyet az intim élmények fokozására terveztek. Ez a prémium kategóriás folyékony szilikon szonda sima és zökkenőmentes kialakítású, varázslatos bordázott textúrájával, amely további stimulációs réteget ad a játékidőhöz.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 8" Pink

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    SILEXPAN® Dual Density Super Soft Silicone Premium Dildo: Maximális érzés, sűrűség és rugalmasság. Extra erős szívóalap.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Get Real Harness Dong Purple L

    A Get Real by TOYJOY Harness Dong egy sokoldalú élvezeti dong, amely három méretben kapható. Az erőfeszítés nélküli anális és vaginális behatolásra tervezve, izgalmas élményt ígér. Szívóalapja biztosítja a megfelelő illeszkedést a legtöbb hevederhez, vagy stabil elhelyezést bármilyen sima felületen.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Kendall Silicone Dildo Blue

    Ez a luxusminőségű, puha tapintású szilikon dildó nagy élvezetet nyújt, miközben intenzív, örömteli érzést kelt. Fedezze fel a pazar szenvedélyt a pazar sprirális felszín segítségével!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Vibe Purple

    Prémium minőségű szuper puha szilikon vibrátor, kettős sűrűségű és Silexpan töltet: maximális érzés, sűrűség és rugalmasság. Extra erős tapadókorongjával bármilyen felületre felragaszthatja. Műpénisz erőteljes vibrációs motorral.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Hitsens 2 Vibe Pink

    Prémium minőségű szuper puha szilikon vibrátor, kettős sűrűségű és Silexpan töltet: maximális érzés, sűrűség és rugalmasság. Extra erős tapadókorongjával bármilyen felületre felragaszthatja. Műpénisz erőteljes vibrációs motorral.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Barry Dildo Black

    Szilikonból készült, rendkívül fantáziadús és ergonomikus kialakítású dildó tapadókoronggal. Puha, szagtalan, tartós, könnyen tisztítható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Silicone Cock 8" Flesh

    Tapasztalja meg a páratlan élvezeteket a rétegű szilikon natúr kakasunkkal, amit aprólékosan kidolgoztunk, hogy elképesztően valósághű élményt nyújtson. Ez a prémium élvezeti vibrátor olyan közel áll az igazihoz, amennyire csak lehet, és kétrétegű nyéllel büszkélkedhet, amely a belső szilárd magot hihetetlenül puha külsővel ötvözi a végső élethű érzést.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Riley Silicone Dildo Purple

    Ez a fényűző, puha tapintású szilikon dong nagy élvezetet nyújt, miközben intenzív, örömteli érzést kelt. Fedezze fel a pazar szenvedélyt a pazar örvénymintából.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Kendall Purple

    Ez a fényűző, puha tapintású szilikon műpénisz nagy élvezetet nyújt, miközben intenzív, örömteli érzést kelt. Fedezze fel a pazar szenvedélyt a pazar örvénymintából. Ez a puha, szuper erős, szívóalap műpénisz még szórakoztatóbb és változatosabb felhasználási módokat biztosít a játékhoz!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • No-Parts Cameron Realistic Hollow Dildo 22cm Skin

    A NO-PARTS sorozat a felcsatolható dildók és a hozzájuk illő csúcskategóriás hámok széles körű gyűjteményéből áll. Tapasztalj meg egy új kalandot egyedül vagy partnereddel, és találd meg a saját kedvenc kombinációdat.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Dildox Posable Dildo Liquid Silicone Purple 17cm

    A Dildox by Engily Ross" egy olyan márka, amely egy sor fantázia vibrátort tartalmaz, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyek mindegyike valóban nem ebből a világból való. Bár alakjuk, méretük, színük és jellemzőik nagyon eltérőek, minden vibrátorunk A legjobb minőségű folyékony szilikonból készült, extra sima tapintást biztosítva.Ftalátmentesek, anyagaik biztonságosak és kivételesen kielégítőek.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • No-Parts Charlie Dildo 14.5cm Black

    A Charlie dildó mérete miatt tökéletesen alkalmas tapasztaltabb felhasználók számára, a Charlie dildó ergonomikus kialakítású, enyhe ívvel és valósághű glansszal rendelkezik. A mag masszív, mégis elég rugalmas a kényelmes anális vagy vaginális stimulációhoz. A külseje puha és sima érzés. A dildó testbiztos szilikonból készült, és széles tapadókoronggal rendelkezik az alján. Ezáltal a dildó ideális a kéz nélküli játékhoz is.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Dildox Color Changing Liquid Silicone Dildo M 17cm Purple-Pink

    A Dildox by Engily Ross egy olyan márka, amely egy sor fantázia vibrátort kínál, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mindegyike valóban nem ebből a világból való. A forma, méret, szín és jellemző különbségei minden dildónk a legjobb minőségű folyékony szilikonból készül, ami extra sima tapintást biztosít. Ftalátmentesek, anyagaik biztonságosak és kivételesen kielégítők.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Riley Pink

    A RILEY egy fényűző, puha tapintású szilikon dong szuper erős tapadókorongos talppal és texturált ívelt tengelyfejjel, amely minden megfelelő helyre eltalál!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Pride Unicorn Dancer 8 Inch

    Ünnepelje a "Büszkeségét" a TOYJOY-val. Ez a színes Unicorn Dancer 8 hüvelykes tökéletes választás, hogy stílusosan mutassa meg büszkeségét! A kiváló minőségű dizájn 100%-ban testbiztos szilikonból készült, és szivárvány témájú színezést kapott, amelyet a büszkeség zászló ihletett. Hagyja, hogy a Pride by TOYJOY átvigye Önt a szivárványon, ahol az öröm várja.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 14cm Pink

    Lépj be álomországba az Addiction Fantasy-val - a gyönyörűen színes dongok hipnotizáló vonalával, amely életre kelti a legvadabb álmaidat!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Rombee Dildo Pink

    Kiváló minőségű és rendkívül funkcionális vibrátor. Ez a vonzó, modern és igényesen kialakított vibrátor 100%-ban orvosi minőségű szilikonból készült. A vibrátor rendkívül puha, teljesen varratmentes, és bordázott kialakításával fényűző stimulációt biztosít. Ez a vibrátor anális használatra is alkalmas.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Medium Purple

    Sötétben világító vibrátor a Dream Toys Radiant márkától, puha és félig átlátszó szilikonból készült, erős tapadókoronggal a kéz nélküli használathoz.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight HerSpot Dildo Golden Rose Small

    A HerSpot Dildókat a Fleshlight társtulajdonosa, Kathy Shubin tervezte, hogy kiváló minőségű játékokat kínáljanak a nőknek, és lehetővé tegyék a nők számára, hogy magukévá tegyék szexualitásukat. A Golden Rose dildók rugalmasak, de szilárdak – tökéletesek mindenhez, a gyengéd játéktól az intenzív edzésig. Az ívelt nyél és a finom fej ideális a g-pont játékhoz. A Golden Rose termékcsalád valósághű méretű, háromféle méretezési lehetőséggel rendelkezik: kicsi, közepes és nagy. Szeresse magát luxus HerSpot női játékainkkal.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Lumino Play Silicone Dildo 7"

    A Lumino játék vibrátor rengeteg izgalmas szórakozást kínál a lámpák lekapcsolása után. Nem mérgező fényes púderrel átitatva, sötétedés után színes, látható kék fényt bocsát ki.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Dildox Liquid Silicone Dildo 18cm Rainbow

    A Dildox by Engily Ross egy olyan márka, amely egy sor fantázia vibrátort kínál, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mindegyike valóban nem ebből a világból való. A forma, méret, szín és jellemző különbségei ellenére minden dildónk a legjobb minőségű folyékony szilikonból készül, ami extra sima tapintást biztosít. Ftalátmentesek, anyagaik biztonságosak és kivételesen kielégítők.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Twisted Bulb Tip Probe Pink

    Bemutatjuk a Twisted Love™ Twisted Bulb Tip Probe-t, egy luxus folyékony szilikon játékot, amely az élvezet új szintjeit nyitja meg. Ez a prémium szonda sima és zökkenőmentes kialakítású, gumós hegyével, amely célzott stimulációt és fokozott érzetet biztosít.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Exchangeable Dildo for Strap-on with Sucking Cup Black

    Az alapos örömért! Ez a vibrátor spirális szerkezetű, tetszetős formájú, tapadókoronggal van felszerelve, amely bármilyen sima felülethez tapad, és akár hevederrel is használható. A kiváló minőségű szilikon anyagból készült vibrátor kellemesen puha tapintású és biztonságos a test számára.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo Pink

    Ez a vibrátor nem fog eltévedni a sötétben!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    Nincs készleten

  • Hot Fantasy Thrill of Joy Rowan Dildo L Black

    Műpénisz stabil szívótalppal, ftalát mentes szilikonból, Hossz: kb. 21 cm, Ø kb. 4,5 cm

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    Nincs készleten

28 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.