×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Üveg dildók

33 - 64 termék, Összesen:131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Glass Romance Ripple G-Spot Dildo GS06C Clear

    Élvezze az egyedi élvezetek teljesen új világát, és játsszon az új érzéki LoveToy Glass játékkal!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 67

    Gyönyörű élvezetek specialistája és egy életre szóló szerető!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 61

    Tökéletes kezdők számára. Ügyesen ívelt, így a megfelelő helyeken összpontosul a hatása. Ez egy luxus üveg masszírozó, amelyre Önnek is szüksége lehet, ha mindent elsöprő G- vagy P-pont stimulációt szeretne átélni.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Thick Glass Dildo

    A Kiotos Glass gyönyörű dizájnai, ez a vastag üvegdildó szinte törhetetlen üvegből készült. Ha nem tudná, azt hinné, hogy egy üvegből készült műalkotás van az éjjeliszekrényén.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Glass Worxx Frozen Fountain

    A TOYJOY GLASS WORXX Frozen Fountain egy elegáns vibrátor szexi ívekkel. A sziluett kerülete fokozatosan nőtt az alap felé, lehetővé téve, hogy lassan könnyítsen utat a tiszta extázis felé, egy-egy izgalmas ütéssel! Sima, stílusos és előkelő: A TOYJOY m​a​g​n​a GLASS WORXX luxus, hipoallergén választás az intim élvezethez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Ez az ívelt pálca vibrátor boroszilikát üvegből készült, amely nagyon erős, nem porózus, higiénikus és biztonságos a f​e​r​m​e​n​t​u​m test számára. Az ívelt forma kiválóan alkalmas a precíziós stimulációra, a gömb alakú végek tökéletesek a G-pont elérésére, valamint a nyomás és az érzések variálására. Igazán sokoldalú és igazán izgalmas, elbűvölő megjelenéssel és szappanbuborék színekkel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Ribbed G-Spot Glass Dildo

    Ez az üveg vibrátor dupla élvezetet nyújt két végével, két különböző érzés érdekében! A 20,3 cm-es bordázott G-pontos üvegműpénisz egyik végén ívelt nyél és gömbölyű hegy található a G-pont közvetlen stimulálásához, míg a másik bordás vége a megfelelő helyeken dörzsöli Önt.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Nebula Model 23 Dildo Borosilicate Glass 21.5x4cm Clear

    A NEBULA SERIES BY IBIZA vibrátor a dizájn és a funkcionalitás mesterműve. A legjobb minőségű boroszilikát üvegből készült, ez a szexjáték luxus és biztonságos választás azok számára, akik kivételes anális élményre vágynak. A boroszilikát üvegről ismert, hogy ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és ütéseknek, így kivételes tartósságot biztosít. Ezen kívül lágysága és hőmérséklethez való alkalmazkodási képessége tökéletes választássá teszi az érzések felfedezéséhez.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 66

    Meleg vagy hideg élvezet!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Chrystalino G-Rider Blue

    Ennek a gyönyörűen kézműves 'G-Rider' pálcának az egyedi s​o​d​a​l​e​s formáját vaginális és anális játékhoz egyaránt tervezték! Helyezze a pálcát langyos vagy hideg víz alá, és a prémium boroszilikát anyag felmelegszik vagy lehűl a jobb hőmérsékletű játék érdekében. Ez a gyönyörű pálca törésálló, nem porózus, testbiztos és egy életen át tartó örömet okoz!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Ajándékozza meg kedvesét 8 hüvelykes, gondoskodó koitális kapcsolatokkal a Sweetheart Glass Dildóval. A szívmelengető érzésekért érzékien ívelt üveg vibrátor 6 hüvelyk behelyezhető hosszúságú, és egy kedves szív alakú fogantyúval rendelkezik, amely egy kis aranyosságot kölcsönöz a csavarnak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Jewels Beads Iridescent

    Bemutatjuk a Jewels kollekciót, amely a szexjátékok kedvence lesz. Díszítse testét örömmel és a Jewels Beads-ekkel. Ez a vékony, gyöngyös nyél négy kerek izzót tartalmaz, amelyek mérete a legkisebbtől a legnagyobbig terjed az alján, amit egy kiszélesedő biztonsági alap követ, amely nyúlfejes kialakítással rendelkezik.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Ez a hosszabb, keményebb vibrátor belső masszázst biztosít, amely stimulál és ellazít! Ez a kőkemény és masszív szár törésálló üvegből készült, és nagyobb teltségérzetet biztosít. A megemelt gerincek kavargó textúrája érzékien súrolja a belső falakat minden lökéssel. Kísérletezzen a hőmérsékleti játékkal úgy, hogy használat előtt forró vagy hideg vízbe merítse. Ez a hipoallergén anyag nem porózus, lehetővé teszi az alapos sterilizálást enyhe szappannal és meleg vízzel. Minden típusú kenőanyaggal kompatibilis.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Glass Dildo & Plug Swirl

    A Kiotos Glass gyönyörű dizájnjai, ez az üveg dildó és dugó szinte törhetetlen üvegből készült. Ha nem tudná, azt hinné, hogy egy üvegből készült műalkotás van az éjjeliszekrényén.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Tentacle Glass Dildo Pink

    A Kiotos Glass gyönyörű dizájnjai, ez a Pink Tentacle üvegdildó szinte törhetetlen üvegből készült. Ha nem tudná, azt fogja hinni, hogy egy üvegből készült műalkotás van az éjjeliszekrényén.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Nebula Model 11 Dildo Borosilicate Glass 16x3cm Pink

    A NEBULA SERIES BY IBIZA vibrátor a dizájn és a funkcionalitás mesterműve. A legjobb minőségű boroszilikát üvegből készült, ez a szexjáték luxus és biztonságos választás azok számára, akik kivételes anális vagy vaginális élményre vágynak.

    15 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 43

    Meleg vagy hideg élvezet!

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 86

    Az Icicle No. 86 célja, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez az üvegpálca valósághű, kéjesen erezett fallikus dizájnnal és 2 hüvelykes (5,2 cm) alappal rendelkezik, amely tökéletes a markolathoz és a hevederhez.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 89

    Az Icicle No. 89 célja, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a selymesen sima, g-pontos üvegpálca okosan ívelt az érzéki medencemasszázsokhoz, csábítóan karcsú kontúrjával, vastagabb, lekerekített hegyével. A 2 hüvelykes (5,2 cm) talp tökéletes a markolathoz és a hevederhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Szentjánosbogár Üveg álmodozó, játékos és funkcionális. Csábító és vonzó, ezek a sötétben világító kis csodák jegye a végtelen szórakozásra, amikor lemegy a nap. Kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült, bevált formájú, teljesítményre tervezett. Válogatott méretekben kapható és minden síkóanyaghoz alkalmas. Kapcsolja le a villanyt és kapcsolja be a szórakozást.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Jewels King Iridescent

    Bemutatjuk a Jewels kollekciót, amely a szexjátékok kedvence lesz. A Jewels King lenyűgöző méretével és élénkítő ívével leköti a figyelmét.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Sensual Glass Wanda Glass Dildo

    A Wanda egy ívelt üveg vibrátor, mindkét végén egy nagyobb és egy kisebb izzóval. A vibrátor sima, és minden helyet stimulál a vibrátor használata közben.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 88

    Az Icicle No. 88-at arra tervezték, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a selymesen sima üveg, g-pontos pálca ügyesen ívelt, hogy minden alkalommal a megfelelő helyre kerüljön, és a finoman hullámzó gerincek csábító sorozata lepedőre szorító orgazmussal csábít el! Az 5,2 cm-es talp tökéletes markolathoz és hevederhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Glass Worxx Rhinestone Scepter

    A TOYJOY GLASS WORXX Rhinestone Scepter egy egyedülálló kétvégű vibrátor szexi ívekkel. A dizájn egyik végén valósághű hegy, a másik végén pedig texturált j​u​s​t​o és mintás rész található. Akár sima elégedettségre vágyik, akár észbontó szerelmi domborulatokra és dudorokra vágyik: a Rhinestone Scepter 2 az 1-ben élvezetet kínál gyönyörű rózsaszín sziluettjével.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Jewels Double Iridescent

    Bemutatjuk a Jewels kollekciót, amely a szexjátékok kedvence lesz. A Jewels Double az élvezeti lehetőségek tárháza. Az egyik végén ívelt és texturált nyél található, kúpos fejjel az élénk G-pont és P-pont stimuláció érdekében.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dazzling Crystal 1 Transparent

    Engedje át magát a tiszta luxusnak és a végső élvezetnek a Satisfyer Dazzling Crystal 1-el, egy kiváló minőségű üveg vibrátorral, amely dizájnjával és figyelemre méltó tulajdonságaival elbűvöli Önt és kedvenceit. Két izgalmas felületi textúrájának köszönhetően intenzív hüvelyi élvezetet és forró G-pont stimulációt biztosít – egy gyönyörű gyöngyszem, amely teljesen elkápráztat!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Glas Extra Large Glass Dildo

    Szükséged lesz egy vödörre és egy felmosórongyra ehhez a 10" Extra nagy üvegdildóhoz a Gläs-től. A 9,75 hüvelyknyi barlangi csepegtető, élvezetes csomókkal ellátott, ez a körkörös dildó extra nagy és extra kemény a tapasztalt anális vagy vaginális játékhoz.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Lustrous Galaxy Wand

    Fedezze fel egy karcsú, üvegből készült masszázsszerszám tiszta örömét. Nem szivacsos és rendkívül higiénikus, ennek az irizáló kék-zöld-ibolya szépségnek a felülete finoman csúszós és sima, különösen a kedvenc síkosítójával.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Glass Romance Double G-Spot Dildo GS10PK Pink

    Élvezze az egyedi élvezetek teljesen új világát, és játsszon az új érzéki LoveToy Glass játékával!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Glass Worxx Star Sparkler

    A TOYJOY GLASS WORXX Csillag Csillogó egy szexi anális dugó elegáns, sima ívekkel. A sziluett kúpos kialakítású a könnyű behelyezés érdekében, és kiszélesedő alappal rendelkezik a biztonság és a kényelem érdekében. Sima, stílusos és előkelő: A TOYJOY GLASS WORXX luxus, hipoallergén választás az intim élvezethez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 55

    Meleg vagy hideg élvezet!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Nebula Model 14 Dildo Borosilicate Glass 18.5x3cm Clear

    A NEBULA SERIES BY IBIZA vibrátor a dizájn és a funkcionalitás mesterműve. A legjobb minőségű boroszilikát üvegből készült, ez a szexjáték luxus és biztonságos választás azok számára, akik kivételes anális vagy vaginális élményre vágynak.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.