×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

XXL dildók

33 - 64 termék, Összesen:87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • All Black Steroid The Diver Dildo

    Az ugródeszkán áll, készen arra, hogy az utolsó akadályt is vegye, és egyenesen belevesse magát. Kivéve, hogy nem fog egy medencébe ugrani...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Testszínű

    Doc Johnson Dick Rambone Cock-ja egy hatalmas szerszám, amely soha nem hagyja Önt kielégületlenül. A névadó pornósztár férfiasságának mása, hírhedten jól felszerelt, erősen erezett. Csodálatos 15 hüvelykes mélységet nyújt a felhasználónak.

    26 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 12" Flesh

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy King méretű, kétrétegű szilikon pénisz hihetetlenül élethű, kétrétegű nyéllel, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek kívül-belül hiteles érzést keltenek.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Tongue 10"

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon nyelv hihetetlenül kétrétegű nyéllel és textúrákkal rendelkezik, amelyek a legizgalmasabb érzést keltik kívül és belül egyaránt.

    52 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hung System Donkey Dildo Black

    A Szamár vibrátor azoknak való, akik szeretik a hosszú és vékony méretet! Erre a gyönyörű tulajdonságra büszkének lehetünk! Használja a fantáziáját, és kényeztesse magát vagy partnerét ezzel a lenyűgöző vibrátorral.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy King Size Realistic Magic Hand 13.5" Flesh

    Ököl vibrátor keskeny ujjakkal. Valódi kézből formázva az extrarealisztikus játékhoz.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Domestic Partner War Head Fekete

    Nagy dildó- főként haladó felhasználók számára.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Cock Raging Rhino 17 Inch Veiny Dildo Flesh

    Több mint 13 hüvelyk behelyezhető hosszával és akár 3,5 hüvelykes behelyezhető átmérőjével a Raging Rhino vibrátor egy olyan erő, amellyel számolni kell! De nem minden a méreten múlik – ennek a szörnyetegnek egy drámai koronális gerince és domború erei vannak, amelyek masszírozzák a bensőt...

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo

    Ugorj bele a játékidőbe ezzel a Pokoli kutya péniszével! A nagy, piros dildónak gömbölyded heremirigyei vannak a töve felett csomóban, vastag erek a szár mentén, homorú fej hegyes csúccsal és egy erős fekete talppal. Élvezd kéz nélkül, ha az erős, tapadókorongos alapot falhoz vagy sima felülethez szorítod, vagy párosítsd egy pántos hámmal a pálcás játékhoz! Csak vízalapú síkosítóval használható. Prémium minőségű szilikonból készült, testbiztos és ftalátmentes.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 63 Squirt

    Ez a különleges Squirting Dragon Dildo BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi sárkánypénisz 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a vaginájába vagy a seggébe.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Testszínű

    Szeretné, hogy élete első dildója pont úgy nézzen ki, mint a sziklaszilárd szerszám, amelyről mindig is fantáziált? Erőteljes és valósaghű érzésekre és élményekre vágyik? Ne csak álmodozzon! A King Cock minden vénája, a tengelye és makk része is gondosan kézzel készült, hogy a lehető legtökéletesebb részletességgel utánozza a természetes férfi nemi szervet. Az erőteljes tapadókorong könnyen tapad szinte minden sík felülethez. Ez a dildó kompatibilis a legtöbb strap-on hevederrel, így akár felcsatolva is használható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr.Skin Mr.Mister 10.5 Inch Dildo Chocolate

    Az orvos bent van! Vigyázzon Mr. Misterre, a csokoládé 10,5 hüvelykes valósághű műpéniszre! 9 hüvelykes behelyezhető, 2,5 hüvelykes kerülete, ez egy gyakorlott eszköz! Erős tapadókorongjával bármilyen sima felületre ragaszthatja a kéz nélküli kihíváshoz. Vagy szíjazza be a hámba az intenzív partnerjátékhoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • All Black Steroid Backstroke Dildo

    Mi itt a STEROID-nál nagy rajongói vagyunk a háton fekvő férfiaknak, különösen, ha nedvesek és levegő után kapkodnak. És itt nem a medencére gondolunk. A Backstroke egy csodálatosan részletes játék, amely hullámokat fog kavarni erezett bordáival és puha textúrájával. A 40,5 cm-es magasságával és 12,5 cm-es szélességével kiváló játék egy tapasztalt öklöző számára.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Jet Brutalizer Black

    A Jet Brutalizer üzletet jelent, ha méretről van szó. Ez az ultranagy játék extra hosszával és hatalmas vastagságával még a legigényesebb méretű rajongók igényeit is biztosan kielégíti. A szénmetálfekete felület elegáns, fenyegető megjelenést kölcsönöz a Brutalizernek. A testbiztos, nem porózus PVC-ből készült Brutalizer puha és valósághű az Ön örömére.

    53 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 15" Cock with Balls Fekete

    Szeretné, hogy élete első dildója pont úgy nézzen ki, mint a sziklaszilárd szerszám, amelyről mindig is fantáziált? Erőteljes és valósaghű érzésekre és élményekre vágyik? Ne csak álmodozzon! A King Cock minden vénája, a tengelye és makk része is gondosan kézzel készült, hogy a lehető legtökéletesebb részletességgel utánozza a természetes férfi nemi szervet. Az erőteljes tapadókorong könnyen tapad szinte minden sík felülethez. Ez a dildó kompatibilis a legtöbb strap-on hevederrel, így akár felcsatolva is használható.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Primal Allo Black

    A Dinoo Primal Desires termékcsalád azoknak szól, akik szeretik az EXTRA NAGY és extrém játékokat, amelyek az RST (Real Skin Touch) anyagnak köszönhetően valósághű érzést nyújtanak! Minden Primal Desire Dildo egy élénk narancssárga színű szívódugóval érkezik, amely minden Hung rendszerű dildóhoz illik. Erre a gyönyörű tulajdonságra büszkék lehetünk! Használja a képzeletét, és kényeztesse magát vagy partnerét ezzel a csodálatos dildóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • All Black Jungle King 10 Inch

    Ez a dzsungelkirály egy igazi mókás korcs. Nagyon nagyvonalú méretei és hiperrealisztikus formája, markáns makkja és heréi örömmel töltik el. Ezen kívül erős tapadókoronggal van felszerelve, így bármilyen sík felületen használható, mint ajtó, fürdőkád, szék vagy padló.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hung Rider Bruno 14 Inch Dong

    Vidd el ezt a rosszfiút egy vad körre! Egy rendes farok csak ennyit bír el. Ha hosszabb, vastagabb és keményebb lovaglásra van szüksége, pattanjon fel egy Hung Riderre. Ezeket a vibrátorokat testes, erezett dicsőségükben formázták meg életed legintenzívebb élménye érdekében.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Au Naturel Chub 10" Dildo Mocha

    Az Au Naturel Chub ultrarealisztikus Sensa Feel® rétegeivel felfedezheti vágyait. A Chub puha, mégis merev és egyenes formáját a FlexiShaft™ technológia fokozza, amely lehetővé teszi a játék rugalmasságát a testben.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Hung Tyran RR38 Black

    A Riff azoknak szól, akik szeretik a kemény játékokat! Erre a gyönyörű tulajdonságra büszkének lehetünk! Használja a fantáziáját, és kényeztesse önmagát vagy partnerét ezzel a lenyűgöző vibrátorral.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Animals Fox Dildo

    A kedvenc állatod megborzongása vagy megbosszulása egy erőteljes szexuális fantázia, amelyet ezzel a játéksorozattal teljesíthetsz. A Mister B most az Animals sorozatot hordozza az állati pénisze legnépszerűbb másolataiból.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Basix Rubber Wordb 12" Suction Cup Dong - Dildó 30cm Fekete

    A Pipedream egy új csavart vitt a klasszikus termékekbe. A Basic Rubber a lehető legjobb minőségű gumiból készült, egyenesen az USA-ban gyártották. Az amerikai gyártmányú gumi 100 százalékosan ftalát- és latexmentes, környezetbarát és hipoallergén. Reméljük, szívesen használja majd ezt a terméket!  

    23 990 Ft

    15 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos COX Triple Cox Flesh

    Ez a különleges kiadású Kiotos Cox vibrátor nem egy, nem kettő... hanem három vibrátorral rendelkezik, amelyek egy lapos alaphoz vannak rögzítve! Valósághű megjelenéssel és érzéssel. A tripple cox dildó különleges formája lehetővé teszi, hogy dupla vagy tripla behatoláshoz használja! A dildó stabil, lapos alappal rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 14" Cock with Balls Fekete

    Szeretné, hogy élete első dildója pont úgy nézzen ki, mint a sziklaszilárd szerszám, amelyről mindig is fantáziált? Erőteljes és valósaghű érzésekre és élményekre vágyik? Ne csak álmodozzon! A King Cock minden vénája, a tengelye és makk része is gondosan kézzel készült, hogy a lehető legtökéletesebb részletességgel utánozza a természetes férfi nemi szervet. Az erőteljes tapadókorong könnyen tapad szinte minden sík felülethez. Ez a dildó kompatibilis a legtöbb strap-on hevederrel, így akár felcsatolva is használható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hung System XXX Dildo Black

    Az XXX vibrátor azoknak való, akik szeretik az extra vastag péniszt! Erre a gyönyörű tulajdonságra büszkének lehetünk! Használd a fantáziádat, és kényeztesd magad vagy partneredet ezzel a lenyűgöző vibrátorral.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realistixxx Real Giant 2kg 29cm

    Masszív, mégis rugalmas, valósághű Real Giant dildó a Realistixxx-től, pénisz kinézetű, enyhe erekkel és domború makkkal. A nagyméretű herék szintén alapként szolgálnak. A Giant több mint 2 kg súlyú, és biztonságosan ül bármilyen sima felületen, így kéz nélkül is élvezhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Fekete

    Szeretné, hogy élete első dildója pont úgy nézzen ki, mint a sziklaszilárd szerszám, amelyről mindig is fantáziált? Erőteljes és valósaghű érzésekre és élményekre vágyik? Ne csak álmodozzon! A King Cock minden vénája, a tengelye és makk része is gondosan kézzel készült, hogy a lehető legtökéletesebb részletességgel utánozza a természetes férfi nemi szervet. Az erőteljes tapadókorong könnyen tapad szinte minden sík felülethez. Ez a dildó kompatibilis a legtöbb strap-on hevederrel, így akár felcsatolva is használható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hung System Jimmy HT01

    A HUNG a vibrátorok és tompadugók új sorozata, mindegyik erős szívórendszerrel van felszerelve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realistixxx Real Big Dong 1,5kg 24,5cm

    A tömör, de rugalmas, realisztikus Real Big Dong dildó a Realistixxx-től pénisz alakú, enyhe erekkel és dudorodó makkal rendelkezik. A herék alatt egy tapadókorong található. A tapadókorong bármilyen sima felületre tapad, ami ezért lehetővé teszi a kéz nélküli szórakozást.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • All Black Champagne Bottle Medium

    Ezt az All Black pezsgő vibrátort teljesen belenyomhatja az egyik lyukába. Szép játék, amivel jól érezheti magát vagy partnerét!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fucktools Construction Chad Dildo

    Az Európában bársonyosan puha ftalátmentes vinilből készült Mister B FUCKTOOLS speciálisan lyukas alappal rendelkezik, így a hozzá tartozó tapadókoronghoz rögzítheti őket. A tapadókorong erős, és rendkívül jól tapad sima felületeken, például csempéken, tükrökön, ajtókon és az ágy oldalán. A tapadókorong mellett a Mister B FUCKTOOLS kompatibilis a HUNG rendszertartozékokkal. Tökéletes barkácsoláshoz vagy párjával együtt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Animals Bad Wolf Dildo

    Az állati vibrátorok különleges fajta vibrátorok különleges szexuális fantáziák számára.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.