×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek Doc Johnson

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 10.5 Inch 26cm Black

    Játssz vele. Zúzz vele. Imádd. Ez a tökéletes pénisz. Az élethű, kettős sűrűségű ULTRASKYN™-től a gyönyörűen formált erekig és kontúrokig minden általunk tökéletesített kellemes termékjellemző a Kink by Doc Johnson's Tökéletes Péniszben jön össze.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxus dildo 31cm Fekete

    Ezt a robusztus, fekete Vac-U-Lock tartozék minden elvárásod felülmúlja! Teljesen élethű, durva erezetű, intenzív orgazmust ígérő pénisz, mely garantáltan nem fog csalódást okozni! Használd bármelyik Vac-U-Lock szettel! O-gyűrű kompatibilis. Ftalát-mentes bőrbarát anyagból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Fekete

    Doc Johnson Dick Rambone Cock-ja egy hatalmas szerszám, amely soha nem hagyja Önt kielégületlenül. A névadó pornósztár férfiasságának mása, hírhedten jól felszerelt, erősen erezett. 

    26 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Sasha Grey hüvelye máris az Öné lehet, nem kell senkivel osztoznia rajta! Ez a termék az egyik legnépszerűbb pornósztár saját hüvelyének mintájára kialakított maszturbátor. A hüvely belseje kellően feszes, texturált és köszönhetően a végén lévő zárórendszernek, kellemes szívóhatást biztosít. A játék Ultraskyn-ből készült, ami egy csodás anyag. Az Ultraskyn alig észrevehetően különbözik az emberi bőrtől, szinte lehetelen különbséget tenni. Ezáltal nagy várakozással tekinthet az igazán hiteles Sasha Grey élmény elébe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Testszínű

    Doc Johnson Dick Rambone Cock-ja egy hatalmas szerszám, amely soha nem hagyja Önt kielégületlenül. A névadó pornósztár férfiasságának mása, hírhedten jól felszerelt, erősen erezett. Csodálatos 15 hüvelykes mélységet nyújt a felhasználónak.

    26 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Cocks Safaree Samuels Anaconda ULTRASKYN Vibrating Cock 12" Chocolate

    A Safaree anakondája szabadlábon van! Safaree Samuels valóságsztár és hanglemezművész akkor került a címlapokra, amikor aktjai hírhedten kiszivárogtak a nyilvánosság elé, rajongói pedig azóta is Doc Johnson valósághű vibrátort követelnek.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Red Boy The Challenge Butt Plug Extra Large

    A forró szex könnyű lesz a Red Boy Butt Plugs-unkkal. A formák és méretek széles választékában kaphatók, hogy kielégítsék az éhes étvágyakat, ezek az erős dugók bármit elvihetnek, és így tovább. Ez a The Challenge névre keresztelt dugó nem a gyenge szívűeknek való. Ezek a dugók ftalátmentes, testbiztos anyagból készülnek

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Slim 9 Inch ULTRASKYN Skin

    A Realistic D, az egyik legélethűbb pénisz a sorozatban, kivételes választékot ad a The D kollekcióhoz vékony és szabályos szélességű opciókkal. A kettős sűrűségű ULTRASKYN™ tapintásra melegít, puha külsővel és szilárd maggal van kialakítva, hogy utánozza a valódi pénisz érzetét.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Squirting Realistic Cock

    Valósítsa meg álmait ezzel a 6 hüvelyknyi vastag csodával! Egyszerűen pumpáljon és spricceljen, köszönhetően a krémfehér Splooge Juice anyagnak és élje át a magömlés élményét újra és újra!

    29 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The Hand Skin

    Játssz azzal a kézzel, amivel kiosztottad! A Doc Johnson 16"-os kéz egy férfi kéz másolata kacsacsőrű zárt ujjakkal és teljes hosszúságú alkarral. A rugalmas Hand anális és vaginális kalandozásra alkalmas. Ftalátmentes testbiztos anyagból készült, Fehér színben kapható.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Cocks Natalie Mars Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Az első a maga nemében: Natalie Mars farkát és seggét közvetlenül a testéből öntötték ki, hogy minden az egyben termék legyen fent vagy alul. Az ULTRASKYN-ből készült, a tökéletes érzés érdekében a Natalie's Signature Cock Penetrable Ass-szel feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, teljesen testbiztos és ftalátmentes.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson William Seed 8 Inch Cock

    Közvetlenül a Men.com sztárjától, William Seedtől formázva ez az ULTRASKYN pénisz vastag és vágatlan, ahogy a természet rendelte. Ennek a masszív vibrátormásolatnak az autentikus részletei és élethű anyaga olyan valóságosnak tűnik, mintha igazán átélné a francia kalapácsos szenzációt a tökéletes seggével. A kézzel készített, hogy valódi és meleg tapintású legyen, William 8 hüvelykes pénisze valóra váltja pornósztár-fantáziáját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Luxe Harness Black

    A Luxe Hám karcsú kialakítású, egyszerű vonalakkal és kényelmes felépítéssel. Könnyen állítható 69”-ig, meghúzható pántokkal, nyitott lépésbetéttel és hátul, valamint pattintható elől a tartozékok kicseréléséhez. A sima fekete neoprénből készült Luxe minden Vac-U-Lock tartozékkal, valamint felcsatolható játékokkal működik. Két O-gyűrűt tartalmaz. Nők és férfiak általi használatra tervezték. Mosható.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Chocolate

    Mindenki akarja! Az ULTRASKYN-től kézzel készített, hogy megfeleljen a vágatlan pénisz iránti keresletnek, az Uncut D élethű érzéssel és kielégítő arányokkal büszkélkedhet. A körülmetéletlen forma, a valósághű erek és a kettős sűrűségű dizájn az elképzelhető legautentikusabb megjelenést és érzést kínálja puha, plüss külsővel és szilárd maggal, amely olyan érzést kelt, mint az igazi.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Slim 7 Inch ULTRASKYN Skin

    A Realistic D, az egyik legélethűbb pénisz a sorozatban, kivételes választékot ad a The D kollekcióhoz vékony és szabályos szélességű opciókkal. A kettős sűrűségű ULTRASKYN™ tapintásra melegít, puha külsővel és szilárd maggal van kialakítva, hogy egy igazi pénisz érzését utánozza.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibrátor, az A-Play sorozat alappillére, egy erős belső motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs funkcióval. A 10 stimuláló minta mindegyike mély, dübörgő rezgéseket kínál a felhasználóknak, amelyek kényelmesen vezérelhetők közvetlenül a terméken vagy a mellékelt vezeték nélküli távirányítón keresztül.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    A Supreme Harness a kényelemre és a szigorú játékra készült. Szexi alátámasztást biztosít, és könnyen állítható 69"-ig, meghúzható pántokkal, nyitott lépésbetéttel és hátul, valamint pattintható elől a tartozékok kicseréléséhez. A sima fekete neoprénből készült Supreme heveder minden Vac-U-Lock tartozékkal, valamint felcsatolható játékokkal használható. Két O-gyűrűt tartalmaz. Nők és férfiak általi használatra tervezték. Mosható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Cock 8" Vanilla

    Ne tévesszen meg az utánzatok! A kettős sűrűségű ULTRASKYN™ anyagból készült Realistic® Cock kívül puha, belül pedig tökéletesen kemény, így a valaha készült legvalósághűbb kakas! Ez a Vac-U-Lock kompatibilis Realistic® Cock kézzel készített részletekkel és kivehető tapadókorongtalppal rendelkezik a sima futás érdekében. Ftalátmentes és testbiztos.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Vanilla

    Mindenki akarja! Az ULTRASKYN-től kézzel készített, hogy megfeleljen a vágatlan pénisz iránti igényének, az Uncut D élethű érzéssel és kielégítő arányokkal büszkélkedhet. A körülmetéletlen forma, a valósághű erek és a kettős sűrűségű dizájn az elképzelhető legautentikusabb megjelenést és érzést kínálja, puha, plüss külsővel és szilárd maggal, amely olyan érzést kelt, mint az igazi.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Cocks Lena Moon Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Az első a maga nemében: Lena Moon farkát és seggét közvetlenül a testéből öntötték ki, hogy minden az egyben termék legyen felül vagy alul. Az ULTRASKYN-ből készült, a tökéletes érzés érdekében a Lena Signature Cock Penetrable Ass-szel feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, teljesen testbiztos és ftalátmentes.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Belladonna hüvelye máris az Öné lehet, nem kell senkivel osztoznia rajta! Ez a termék az egyik legnépszerűbb pornósztár saját hüvelyének mintájára kialakított maszturbátor. A hüvely belseje kellően feszes, texturált és köszönhetően a végén lévő zárórendszernek, kellemes szívóhatást biztosít. A játék Ultraskyn-ből készült, ami egy csodás anyag. Az Ultraskyn alig észrevehetően különbözik az emberi bőrtől, szinte lehetelen különbséget tenni. Ezáltal nagy várakozással tekinthet az igazán hiteles Belladonna élmény elébe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Optix

    Nézze meg magát egy teljesen új módon. Az innovatív Optix™ modell csatlakozik a Doc Johnson változtatható nyomású keményházas maszturbátorok Main Squeeze termékcsaládjához, és egyedi, teljesen átlátszó dizájnnal rendelkezik, amely semmit sem hagy a képzeletre. Az Optix™ minden része, beleértve a tokot, az állítható élvezeti funkciókat és a szoros, texturált ULTRASKYN™ alagutat, kristálytiszta, páratlan vizuálisan stimuláló élményt nyújtva.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Messzire mehet! Az állóképesség fejlesztő módszerek, mint például a szegélyezés, szabványossá váltak, mivel a férfiak mindenhol megtanulják alkalmazni ezt a technikát a nagyobb állóképesség és az erősebb orgazmus érdekében. Vágjon bele az akcióba a Main Squeeze Állóképesség Fejlesztővel, egy kemény tokos ütővel, beépített szorítólapos markolattal, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a nyomás szabályozását. Valósághű puncinyílással m​a​u​r​i​s és feszes, texturált belsővel az élethű ULTRASKYN-ben, az Állóképesség Fejlesztő használat közben testhőmérsékletre melegszik fel, és a valódi bőr érzetét utánozza.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Jenna Foxx ULTRASKYN Stroker Pussy Chocolate

    A vékony csajszi, Jenna Foxx csatlakozik a Main Squeeze termékcsaládhoz egy változtatható nyomású, kemény tokos simítóval, amelyet közvetlenül a testéből öntöttek. Az élethű ULTRASKYN-ből kézzel készített Jenna's Main Squeeze feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi. Mindegyik Main Squeeze-nek más a belső textúrája és a felhasználó által vezérelt nyomólap, így az élményed olyan egyedi lesz, mint minden szexi Main Squeeze lányunk. A duplasapkás hardshell dizájn diszkrét utazási és tárolótokként is funkcionál, így a Main Squeeze frissen és készen áll, amikor csak megüt a hangulat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Az iVibe Select iQuiver egy innovatív kisméretű vibrátor 6 cserélhető fejjel, amelyek mindegyike egyedi érzést biztosít. A vibrátor 10 vibrációs mintát tartalmaz, amelyek összesen 60 egyéni érzetet tesznek lehetővé. Az iQuiver kis mérete és különféle fejformái multifunkcionálissá teszik, sok erogén zónát képes stimulálni.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Mindig elérhető közelségben van. A Doc Johnson keménytokos maszturbátorainak Main Squeeze termékcsaládját a legnépszerűbb pornósztár formáink főszereplésével úgy tervezték, hogy az Ön kezébe adja az erőt, összenyomható markolattal, amely lehetővé teszi az egyes ütések feszességének változtatását, valamint a szívóerőt beállító végsapkával. Közvetlenül a szőke bombázó Mia Malkova testéből formázva ez az ULTRASKYN™ simogató úgy néz ki és úgy érzi, mintha a tökéletes puncijába túrna.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 6 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Mindenki akarja! Az ULTRASKYN-től kézzel készített extra vastag nyéllel és fejjel, a Fat D élethű megjelenést és textúrát, valósághű ereket és Doc Johnson kettős sűrűségű dizájnt tartalmaz. A puha, plüss külső és a szilárd mag olyan érzést kelt, mint az igazi, míg a vastag méret kellemes teltségérzetet a​n​t​e kelt bármilyen játék során.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Mindenki akarja! Valódi erekciós péniszből öntött, a kettős sűrűségű ULTRASKYN Perfect D Vibrating 8 hüvelykes tökéletes textúrája és arányai életre kelnek egy egyszerű csavaró vezérléssel, amely a tapadókorong alapjában található erős, többsebességes vibrátort működteti.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Magnetic Panty Vibe with Remote Purple

    Ne hagyja, hogy a kis méret és a halk motor megtévesszen – ideális a végtelen ugratáshoz és élvezetekhez, és akár a bugyihoz is rögzíthető egy mágnessel a hátulján az egész napos szórakozáshoz. 10 rezgő funkcióval és vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik az egyszerű vezérlés érdekében. A Magnetic Panty Vibe testbiztos szilikont tartalmaz, amely könnyen tisztítható, az erős akkumulátor pedig gyorsan és kényelmesen töltődik.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson American Bombshell B-10 Tango Gun Metal

    Bravo a B-10 Tango dongnak! Tíz hüvelyk kerülete és 9,2” behelyezhető hossza garantálja a jó időt! A lapos talp stabilan tartja, miközben élvezi a szenzációs hármas hullámzást. A lekerekített hegy könnyű belépést tesz lehetővé. American Bombshell kollekciónk legvastagabbja!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Tíz kunyhó! Ultra lekerekített és szuperszéles, a Small méretű Shellshock 6” magas, 9,11” kerületű. Ez az American Bombshell lapos alapot kínál a nehéz akciókhoz, tökéletes a szigorú szólójátékokhoz vagy kedvenc szolgáiddal! Ez a lenyűgöző Gun Metal PVC-ből készült játék ftalátmentes és testbiztos.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The Naturals Dong with Balls FIRMSKYN Vanilla

    Ha valami igazán masszívra vágysz, akkor ez a 12 hüvelykes baba Doc Johnson legkelendőbb The Naturals sorozatából, ha csak a húsod! A PVC Dong With Balls büszkén készült Amerikában és ftalátmentes. Valósághű színben, formában és tapintásban, egyszerűen gigantikus élmény.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.