×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek Doc Johnson

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Ez a vibráló dupla behatoló kettős vaginális és anális játékot kínál, gumiból készült, valósághű érzéssel! A hüvelyi dong 5 hüvelyk hosszú, és 5 hüvelyk kerülete m​i van. Az anális dong 5 hüvelyk hosszú, kerülete pedig 3,5 hüvelyk. Ez a "Naturals" dong valósághű stílussal és vastag erezettel rendelkezik a további élvezet érdekében, csavaros aljával a bekapcsoláshoz!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Kezdje anális játékát ezzel a három fokozatos mérettel. Ez a 3, 4 és 5 hüvelykes készlet tökéletes alakú és méretű, hogy segítsen a hátsó ajtóban kezdőknek finoman kitágítani anális élményük határait.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Jameson ULTRASKYN Pocket Pussy

    Fűszerezze meg ezeket az intim pillanatokat Jenna ULTRASKYN puncijával! Ezt a tenyérbe illeszkedő maszturbátort közvetlenül Jenna Jameson saját szexi kis puncijából formázták, így méret, forma és szín minden részletében pontos. És Doc Johnson ULTRASKYN-jéből, a piac legfejlettebb virtuális felületéből készült. Ftalátmentes és testbiztos.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Sasha Grey Deepthroat ULTRASKYN Pocket Pal Flesh

    Doc Johnson legkeresettebb sztárja, Sasha Grey díjnyertes előadóművész most már elérhető a forró orális akciókhoz! A Sasha's Cream Pie Pocket Pussy dögösebbnek és népszerűbbnek bizonyult, mint bármely, a piacon kapható zsebpuci.

    14 390 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Suction Cup Plug Large

    Klasszikus Vac-U-Lock™ tapadókorong tartozékunk jumbo verziójával emelje a játékidőt a következő szintre.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    A Women's Health Magazine által a legjobb Maxi Vibe címmel kitüntetett Lucid Dream No. 14 valóban egy valóra vált álom. A hagymás fej ívét és formáját kifejezetten úgy tervezték, hogy hihetetlen G-pont stimulációt biztosítson, a szár pedig ergonomikusan van kialakítva, hogy illeszkedjen a női anatómia íveihez. Az erőteljes, többsebességes rezgések a csúcson összpontosulnak, ott, ahol a felhasználók a legjobban élvezhetik őket, a szilárd, mégis rugalmas test pedig szellővé teszi a tökéletes elhelyezést. A fordulatszámok könnyen szabályozhatók az alapon található egyszerű centrifugál tárcsával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Deluxe Suction Cup Plug Accessory Black

    Ezt a szupererős karral kioldó tapadókorongot kifejezetten úgy tervezték, hogy a Vac-U-Lock kollekció bármely tartozékához illeszkedjen, és erőteljesen tapad bármilyen sima, nem porózus felülethez.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Ten-Hut! A Jó Doki bevezeti új ágyú vonalát. Küldetésre kész és O-Ring öv kompatibilis!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The Manhandler Black

    A végső szex pálca! A Doc Johnson 14,5"-os PVC the Man handler egy klasszikus kakas erezett szárral és bónusz rendőrbot stílusú fogantyúval a könnyű fogás érdekében. A Man handler ftalátmentes testbiztos anyagból készült, fehér és fekete színben kapható.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Double Header Dong Smooth 18" Black

    Készüljön fel egy dupla élvezetű klasszikusra! A Doc Johnsons 18 hüvelykes Double Header Dong mindkét végén fallikus fejjel és sima nyéllel rendelkezik a belső boldogság érdekében. A dong rugalmas az egyéni játékhoz, és elég hosszú a partnerek behatolásához. Ftalátmentes testbiztos anyagból készült.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    A Vac-U-Lock™ Univerzális Strap-On Plug bármihez használható. Az alap ívelt és teljesen párnázott a kényelem érdekében, és rugalmasan illeszkedik, bárhová is rögzíti, így a Vac-U-Lock™ tartozékokat még sokoldalúbbá teszi.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Növelje fel a hangerőt, és tegye érzékennyé a hüvelyét az élvezetek új magasságaira ezzel a ftalátmentes, testbiztos Pussy Pump segítségével. A rózsaszín csésze tökéletesen illeszkedik, és körülveszi a szeméremajkakat és a csiklót.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Foxx ULTRASKYN Pocket Pussy

    Játssz Jenna Foxx következő sztárjának szerepében ezzel a Signature Strokerrel, amelyet közvetlenül a hüvelyéből öntöttek ki, és az ULTRASKYN-ből újraalkották a tökéletes érzés érdekében. Ez a ftalátmentes anyag tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Milyen szemtelen akarod? A prémium szilikonból készült Mood Naughty 1 edzőkészlet tartalmazza a legkelendőbb eredeti Mood Naughty fenékdugónkat három különböző méretben. Ez a 3, 4 és 5 hüvelykes készlet tökéletes alakú és méretű, hogy segítsen a hátsó ajtóban kezdőknek finoman kitágítani anális élményük határait. A Mood Naughty klasszikus kúpos hegye közvetlenül becsúszik, a szilárd, mégis rugalmas anyag és az ívelt billenő talp kényelmessé és biztonságossá teszi ezeket a dugókat a hosszabb viselethez.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Játsszon a maga módján. Ez a sima szilikonból készült Vac-U-Lock™ tartozék absztrakt fallikus kialakítású, stimuláló öntött fejjel, és bármilyen Vac-U-Lock™ kompatibilis hevederrel vagy tartozékkal használható. A Smooth Szilikon Attachment o-gyűrűs hámmal is kompatibilis. A Vac-U-Lock™ a világ első és egyetlen szabadalmaztatott élvezeti rendszere, amely forradalmasítja a hevederes játékot, és végtelen lehetőségeket kínál a kollekción belüli keverésre, hogy tökéletes játékot készítsen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Skye Blue UltraSKYN Pussy Masturbator

    Vigye haza Skye Blue-t ezzel a Signature Strokerrel, amelyet közvetlenül a testéből öntöttek. Az élethű ULTRASKYN anyagból kézzel készített Skye Blue Signature Stroker feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 10"/25 cm Transparent

    Elégítse ki méretvágyát ezzel a hatalmas, 10 hüvelykes kakassal. Élethű fallikus formája valósághű erekkel, szilárd labdákkal és tapadókorongos alappal egészül ki a kihangosított játékhoz. Ftalátmentes és testbiztos.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Clear

    A Doc Johnson's 12" Crystal Jellies JR. A Double Dong az eredeti dong puha és rugalmas változata, amelytől az egész elindult. Ez a kétvégű kakas hagyományos vastagságú és erezett textúrájú, amely mindannyian ismerünk és szeretünk, valamint rugalmas nyél és csillogó szín Minden kristályosszelénk ftalátmentes , testbiztos anyagból készült.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Játsszon a maga módján! Ez a sima szilikonból készült, ívelt kialakítású Vac-U-Lock™ tartozék alkalmas a g-pont stimulációhoz, és bármely Vac-U-Lock™ kompatibilis alsóval vagy tartozékkal használható. A G-Spot szilikon rögzítés az O-gyűrűs alsóval is kompatibilis.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Penis Pump Transparent

    A nagyobb annál jobb ezzel a péniszpumpával. Helyezze be, pumpálja fel, nyomja ki, és ismételje meg, ahányszor csak akarja. Az izzóval működtetett vákuum a gyorsleválasztó szelepes technológiával nyomásveszteség nélkül leválasztható és eltávolítható. A pumpa alján egy gyűrű található, amely a pénisz méretétől függetlenül szoros tömítést biztosít. Ftalátmentes és testbiztos.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Aidra Fox UltraSKYN Pussy Masturbator

    Vigye haza Aidra Fox-ot ezzel a Signature Strokerrel, amelyet közvetlenül a testéből öntöttek. Az élethű ULTRASKYN-ből kézzel készített Aidra Signature Stroker feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Purple

    A Doc Johnson's 12" Crystal Jellies JR. A Double Dong az eredeti dong puha és rugalmas változata, amelytől az egész elindult. Ez a kétvégű kakas hagyományos vastagságú és erezett textúrájú, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk, valamint rugalmas nyél és csillogó szín Rózsaszín, átlátszó és lila színben kapható.Minden kristályzselénk ftalátmentes, testbiztos anyagból készült.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Növelje élményét ezzel a szilikon kakasgyűrű-készlettel! Növeli a méretet és a kerületet, és rendkívül nyújtható, így könnyen használható a szár vagy a herék körül, fenntartva azt a hosszan tartó erekciót, amelyről mindig is álmodott, és meghosszabbítja az ejakulációt.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Double Dong 13"/33 cm Transparent

    Ez a kristálytiszta Double Dong mindkét oldalán a klasszikus vibrátor hagyományos vastagságával és erezetes textúrájával rendelkezik. 15 hüvelyk hosszú, használható egyedül vagy társas játékra. Ftalátmentes és testbiztos.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Hozd formába a medencefenéked! Ez a három súlyozott szilikon kegel golyóból álló készlet fogantyúkkal rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében. Ideális a hólyagszabályozás javításához, a szülés gyorsabb felépüléséhez és a gyenge medencefenéki izmok kezelésére.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 8"/20 cm Transparent

    Ez a 8 hüvelykes golyókkal ellátott farka könnyedén megtölti. Élethű fallikus formája texturált erekkel és kemény golyókkal kiegészítve valósághű érzést kölcsönöz neki, és beépített tapadókoronggal rendelkezik a kéz nélküli játékhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Ez a kompakt hangulat az ideális golyó. Erős, 10 funkciós motorja csendes a diszkrét használathoz, kiváló minőségű higiénikus szilikonja pedig teljesen testbiztos. USB újratölthető a mellékelt kábellel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Livv Fitt ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator Vanilla

    Livv Fitt Signature Strokerje közvetlenül a sziklatestéből van formázva. Az élethű ULTRASKYN-nel kézzel készített Livv Signature Stroker feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    14 390 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Ball Gag Black

    Hallgatni arany. Ezt a vegán bőr Ball Gag-et úgy tervezték, hogy megszerezze a megérdemelt tiszteletet. Fekete vegán bőrpántok simogatják a te vagy az alázatosod arcát a legtöbb szájhoz illeszkedő labda mindkét oldalán.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 5"/12cm Black

    Doc Johnson klasszikus formája egy vibráló golyóval nyer extra erőt. Maga a dugó kúpos a könnyű behelyezés érdekében, és szilárd, de rugalmas, egészségügyi minőségű szilikonból készült. Ez a vibrációs dugó 5 hüvelyk behelyezhető hosszúságú, puha felülete és széles alapja pedig kényelmet és biztonságot nyújt a viselet során. A mellékelt 10 funkciós golyó erőteljes, és a következő szintre emeli a hátsó ajtón való játékot.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 4"/10cm Black

    Doc Johnson klasszikus formája egy vibráló golyóval nyer extra erőt. Maga a dugó kúpos a könnyű behelyezés érdekében, és szilárd, de rugalmas, egészségügyi minőségű szilikonból készült. Ez a vibrációs dugó 4 hüvelyk behelyezhető hosszúságú, puha felülete és széles alapja pedig kényelmet és biztonságot nyújt a viselet során. A mellékelt 10 funkciós golyónak köszönhetően minden játék közben hordhatja.

    12 790 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Pink

    A Doc Johnson's 12" Crystal Jellies JR. A Double Dong az eredeti dong puha és rugalmas változata, amelytől az egész elindult. Ez a kétvégű kakas hagyományos vastagságú és erezett textúrájú, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk, valamint rugalmas nyél és csillogó szín Minden kristályzselénk ftalátmentes, testbiztos anyagból készült.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.