×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek igényes különleges sima drótnélküli

33 - 64 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dream Toys Romance Romy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és vásárlóik, a felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót a bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Szikrázzon és ragyogjon, miközben megtapasztalja egy erőteljes vibráló motor belső örömét, 6 rezgésszinttel és 15 rezgésmintával, a lágy lüktetésektől a mély és erőteljesekig. Kompakt, testbiztos, varratmentes, szilikon USB újratölthető akkumulátorral akár 1,5 órán keresztül folyamatosan működik.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Újratölthető Kegel golyók elemes távirányítóval. Ezt a vibrátort a hüvelyben hordja úgy, hogy közben a kihúzható zsinór kilóg. Elkezdhet gyakorolni, ha minden nap néhány percig viseli a játékot, és növelheti az edzés időtartamát, ahogy megerősödnek az intim izmok. Nagyon kellemesen fokozza szerelmi életét, és nagyon hasznos a terhesség alatt és után. Diszkrét, biztonságos és nagyszerű szórakozás egy kint töltött éjszakához.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Újratölthető vibrációs golyók RC Love Balls 2 funkcióval a Javida-tól rezgéssel és toló funkcióval a csúcsban. A 10 suttogóan csendes, de intenzíven pulzáló üzemmód kényelmesen vezérelhető a távirányító gombjaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Hármast keresel harmadik személy nélkül? Akkor vedd fel az új rituális golyókat a fedélzetre, mert hatalmas lökést ad a szexuális életednek! Szokásos vibráló lövedéknek álcázva az intim területeid felfedezésére vágyó szenvedély forgatagát rejti.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LUV EGG Blue

    Tedd kihívás elé magad és partneredet a LUV EGG-vel! Ez a távirányítós vibrációs tojás tökéletes azoknak a partnereknek, akik izgalmas szexjátékot keresnek. A vibrációs tojás puha szilikonba van csomagolva, amely testbiztos, kényelmesen érzi magát a bőrön és alaposan tisztítható. A LUV EGG extra erős motorral rendelkezik, 12 vibrációs beállítással. A tojás vízálló, újratölthető és vízbázisú síkosítóval kombinálva is használható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    A Pearl2 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Használható egyéni játékra, párok távolról játszásához, vagy csatlakoztathatod kedvenc erotikádhoz.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Élvezze a kavargó elégedettség textúráját! Ez a fényűző vibrátor folyékony szilikonból készült, így tökéletesen illeszkedik a szabványos hevederekhez, és rugalmasan rugalmas. Kényeztesse magát a 3 sebességgel és 7 erős rezgésmóddal, amelyeket a vezeték nélküli távirányítóval könnyedén vezérelhet a nagyobb kényelem és az izgalom érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Elég merészahhoz, hogy átadja az érzéki irányítást a partnerének? Szeretné, hogy a legcsodálatosabb módon meglepjék?

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Akár egy partnerrel szeretnél játszani, akár az érzéki szólóidőben szeretnél részt venni, ez a nagy teljesítményű szilikon távirányítós előjáték készlet sokoldalú élvezeti játékra készült. Ez az izgalmas készlet egy hajlított stimulátort tartalmaz csuklópántos távirányítóval és kontúros erősítőgyűrűt kézi távirányítóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Szikrázzon és ragyogjon, miközben megtapasztalja egy erőteljes vibráló motor belső örömét, 6 rezgésszinttel és 15 vibrációs mintával, a lágy lüktetésektől a mély és erőteljesekig. Kompakt, testbiztos, varratmentes, szilikon USB újratölthető akkumulátorral, akár 1,5 órán keresztül folyamatosan működik.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Tapasztalja meg az extrém vibrációt ezzel a csodálatos acél vibrációs dugóval. Mágneses USB-n keresztül újratölthető.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    A Vibes of Love Távirányítós Dupla Kényesztető egy dupla gyönyörködtető péniszformával, amelyet a hüvelyében is élvezhet, és a hozzá csatlakoztatott csiklóstimulátor megfelelő ívekkel érinti a csiklót és átadja a vibrációt. A 9 különböző rezgésmintázat az egész játékban eloszlik, és könnyen kezelhető a vezeték nélküli távirányítóval. A Remote Duo Pleaser a mellékelt mágneses USB-kábellel újratölthető, vízállósága miatt biztonságosan használható fürdőkádban vagy zuhanyzóban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    A Gvibe Gballs 3 egy fejlett és továbbfejlesztett személyi izomtréner okostelefonos vezérléssel. Kegel edzés a Gballs 3-mal egyszerű, könnyed és játékos. Nem kell erre sok időt szánni, csak napi fél órát és 3-4 hét múlva már igazi változásokat láthatunk. A Gballs 3 azt kínálja, amit a hagyományos hüvelygolyók nem – visszajelzések, amelyek segítenek megérteni, mit és hogyan kell csinálni a kegel-izmokkal.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black XL

    A Strap-on-me örökséget ikonikus dizájnjával kiemelve a Multi Orgasm egyesíti az eleganciát és a modernitást.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélküli, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Rózsaszín csiklandozni fog, amikor új ajtókat nyit a Bfilled Classic Unleashed-el. Ez a vékony, de erős dugó átgondoltan keskenyedik kiszélesedő talppal a kíváncsi kezdőknek vagy tapasztalt profiknak. Nem porózus, testbiztos PU bevonatú ABS-műanyagból készült, így könnyen tisztítható, így mindig készen áll a következő kalandra.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LUV EGG Green

    Tegye kihívás elé magát és partnerét a LUV EGG-vel! Ez a távirányítós vibrációs tojás tökéletes azoknak a partnereknek, akik izgalmas szexjátékot keresnek. A vibrációs tojás puha szilikonba van csomagolva, amely testbiztos, kényelmesen érzi magát a bőrön és alaposan tisztítható. A LUV EGG extra erős motorral rendelkezik, 12 vibrációs beállítással. A tojás vízálló, újratölthető és vízbázisú síkosítóval kombinálva is használható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    A Nexus Boost felfújható hegyével a felhasználó testreszabhatja a prosztata játékának nyomását. Két nagy teljesítményű motor 6 vibrációs beállítást kínál a prosztata és a perineum számára. Vezérlés a játékon vagy a távirányítón keresztül. A játék USB-vel tölthető és fröccsenésálló. A távirányító USB-vel tölthető és vízálló.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    A Nexus Bolster felfújható hegyével a felhasználó testreszabhatja a prosztata játékának nyomását. Erőteljes motorja 6 vibrációs beállítást kínál a prosztata számára. Vezérlés a játékon vagy a távirányítón keresztül. USB újratölthető és vízálló, játékhoz és távirányítóhoz egyaránt.

    87 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Date Night Set

    A Date Night erőteljes, kevert orgazmusokat kínál két személy számára a Nova 2 nyúlvibrátorral és a Pivot vibrációs péniszgyűrűvel. Ez az exkluzív ajándékkészlet az előjáték maximális kihasználásához és az egész éjszakai élvezet kihozásához készült. Tökéletes párosítás igényei és vágyai feltárásához.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lust Love Balls Pink

    Örömgolyók!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Adj egy kis zenét a belső :G Note-odhoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod /iPhone (vagy bármilyen mp3-lejátszó) csatlakoztatod, a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt neked a mozgás és a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Felkészült és készen áll a következő medencefenék-edzésre, a Wristband Remote Ultra-Soft™ Kegel rendszer azért van itt, hogy intenzívebbé tegye edzési rutinját. A e​r​a​t CalExotics kizárólag nőkből álló termékfejlesztő csapata ismét megtette ezt egy ultra-soft™ dupla Kegel vibrátor megtervezésével, amely 12 intenzív vibrációs funkcióval, plüss szilikon felülettel és 32,5 lábnyi távirányítóval rendelkezik, amely ugyanolyan kényelmes, mint izgalmas.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Lépjen be a szexjátékok jövőjébe a blueMotion NEX|2-vel. Ennek az alkalmazással vezérelt g-spot vibrátornak a 2. generációja tökéletes egyéni vagy páros játékhoz. A "svájci szexjátékok bicskájaként" ismert, legnépszerűbb kialakításunk már Bluetooth-kompatibilis, és tökéletes távolsági partnerek számára! Kezdje az ingyenes OhMiBod Remote App letöltésével, majd indítsa el, párosítsa és játsszon. Csatlakozás után a lehetőségek végtelenek! Próbáljon ki több módot, a hangérzékeny Club módtól a Rhythm mód előre programozott impulzusig, vagy akár érintse meg és rögzítse saját pulzusmintáját!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimalizálja örömét. A prosztata, más néven férfi g-pont (vagy p-pont), több ezer idegvégződéssel van tele, hogy felerősítse az örömöt. Az OptiMALE P-Curve masszírozó 7 egyedi vibrációs mintával rendelkezik, amelyek a p-pontot kellemes belső izzótól a külső perineum stimulátorig sugároznak, biztosítva mindazt a stimulációt, amelyre szükséged van életed legerősebb orgazmusának átéléséhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.