×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek elektrostimuláció

65 - 96 termék, Összesen:125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Ez a hagyományos formájú szilikon anális dugó felvillanyozó titkot rejt! Kényeztesse magát az elektrojáték világával anélkül, hogy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra lenne szüksége ezzel a kényelmes all-in-one anális csomaggal. Ez a prémium vibrációs E-Stim szilikon anális dugó a sokkoló anális játék csúcsa – teljesítse az anális feltöltési vágyát, miközben élvezi a káprázatos áramütéseket a lyuk mélyén!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Remote System

    Az új mozgás- és hangérzékeny E-Stim távirányító rendszerünk elektromos alapú távirányítót kínál egy kis diszkrét csomagban. Használata egyszerű és nagyon hatékony.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Zues electroszex hereszorító férfiaknak.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Átlátszó

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára... garantálja a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan egy vaginálisan és análisan is használható szonda Különösen nagy acél érintkezőfelületének köszönhetően az elektromos impulzusok teljesen egyenletesen kerülnek eloszlásra.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    A legutóbbi termékkiadásaik sikerére építve az ElectraStim csapata folytatja az innovációt és a termékcsalád frissítését egy vadonatúj, nagy teljesítményű stimulátoregységgel, a Flux-szal.

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Íme az egyik legújabb Electroplay bónuszcsomagunk, az ElectroPebble® XPF. Az ElectroPebble®-t tartalmazó csomag mindent megad, amit az ElectroPebble®-vel, és TÖBBET kap.

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Az Egyesült Királyságban gyártott Python™ elektrokompressziós eszköz 2 aranyozott elektromos érintkezőbetéttel rendelkezik, állítható tömörítéssel. Amikor a puha pénisz és a golyók átcsúsztak, a golyók közvetlenül az állítható kompressziós rendszer markolatába lógnak.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Átlátszó

    Ha rajongója a legkelendőbb Oxballs SACKSLING ELECTRO-nak, de az igazán szűk érzést szereti a herék körül, a valódi szorítást, akkor egyből bele fog szeretni az Oxballs új dizájnú termékébe, a NUTTER ELECTRO-ba!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Puha szilikonból készült, 2,5 mm-es jack csatlakozós AV kábel.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    A Mystim Terrific Truman a természetnek megfelelően lett kialakítva. Ki után? Nem áruljuk el. A büszkén 27 cm hosszú és akár 4,3 cm vastag, vonzó vibrátor többre vágyik. Elérhető huncut rózsaszín, mélylila és éjféli égbolt színekben. Titokban és halkan, Terrific Truman tökéletesen tudja, hogyan kell nagyon diszkréten örömet szereznie Önnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Engedelmeskedjen, vagy a TABOOM PRICK STICK ELEKTRO SHOCK WAND-al büntetik meg! A PRICK STICK hangos, de ártalmatlan pattogó szikrával ingerel. Játszótársa ugrálni fog az izgalomtól minden alkalommal, amikor a villám merészen simogatja intim zónáit.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Küldj áramot a farka tövébe és a golyói köré, és egyenesen a tengelyébe! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a Zeus Power Boxot péniszstimulátorrá alakítsa, beleértve a szükséges vezetékeket, egy állítható rugalmas pántot, amely az e-stim csomagja köré tekeredik, és egy 14 hüvelykes szilikon szondát, amely áramot vezet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    A Moaner elektróda a legkeresettebb karimás elektródánkon alapul, de kissé hosszabb a nyaka és nagyobb a feje. Azért hívták, mert az egyik tesztcsapatunk azt mondta, hogy felnyögött!!!. A fej könnyű behatolást tesz lehetővé, és behelyezve jelentősnek érzi magát, de nem túl nagy vaginális és anális használat esetén sem, a nagy karimás alap pedig biztosítja, hogy az elektróda ne tudjon túl messzire behatolni.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Sokkoljon és zúgjon kívül-belül ezzel az E-Stim szilikon tojással! Erőteljes belső motorokkal az intenzív vibrálásért és az egyszerű elektromos stimulációért, tápdoboz, vezetékek vagy elektródák nélkül. Tökéletes azok számára, akik egy egyszerű módot szeretnének az elektromos játékra – sokkolja magát vagy szerelmét kívül-belül, miközben intenzív zümmögő élvezetet élvez, és felvillanyozza érzékeit!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • F-Machine Gigolo Fuck Machine Pink

    Stílusos, elegáns, kifinomult és szexi, nem gyakran használnak olyan szavakat, amelyekkel leírna egy gépet, amelyet „baszni” terveztek. Az Egyesült Királyságban található F-Machine faszlaboratóriumában azonban megvalósítottuk azt, amit korábban lehetetlennek hittünk, majd becsomagoltuk a legmodernebb technológiába, hogy elhozhassuk a saját személyes robo-kibaszott GIGOLO-ját.

    409 900 Ft

    271 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot extra krémmel: ez az extra hosszú vibrátor arra szólít fel, hogy kényeztesd magad vagy partnered vaginálisan és análisan egyaránt. A sima fém érzékletesen siklik a bőrödön, miközben labdát labda után helyezel be. Az erős ívek már önmagukban is elegendőek a fokozódó izgalomhoz, minden apró mozdulattal új, kéjes élvezeteket nyújtva. A stimuláció azon a ponton a legerősebb, amelyet a golyók legvastagabb részével stimulálnak.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Izgalmas elektromos impulzusokkal a hátsó ajtóhoz!

    41 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Küldjön egy ütést a seggén keresztül! Készüljön fel egy sokkoló anális élvezetre ezzel az elektromosan vezető szilikon dugóval. Élvezze a klasszikus u​l​t​r​i​c​i​e​s kúpos formát, amely megkönnyíti a behelyezést és kényelmes viseletet a hosszú játékmenetekhez. A mellékelt vezetékek a külön megvásárolható Zeus Power Boxhoz való csatlakoztatáshoz lehetővé teszik, hogy bizsergést és rázkódást tapasztaljon a lyukban! Mennyit bír? Ez a selymesen sima anyag ftalátmentes és nem porózus, de nem kompatibilis a szilikon síkosítókkal. Használat után enyhe szappannal vagy játéktisztítóval tisztítsa meg.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug termékcsaládot valóban kéz nélküli használatra tervezték. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    66 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim A-Box 2

    Az új ABox Mk2 egy egyedülálló elektroplay eszköz, amelyet kifejezetten erotikus hangvezérelt elektrostimulációhoz készítettek. Használata egyszerű és nagyon hatékony. A Classic ABoxunk továbbfejlesztett változata, amelyet eredetileg 2006-ban terveztek, az Mk2 mára kisebb, könnyebb és erősebb, érzékenyebb mikrofonválaszokkal és magasabb kimeneti szintekkel.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    A Groovey George masszív rilldildo a legnagyobb és legvastagabb Mystim dildo jelenleg, és tekintélyes méreteinek köszönhetően különösen intenzíven stimulálja a hüvelyet vagy a végbélnyílást. Csúcsos hegye kerülete ellenére is könnyű behatolást tesz lehetővé.

    79 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Vigye az irányítást vagy az irányítottságot a következő szintre! Az ELECTROSHOCK COCK CAGE használatával a BDSM játék még csillogóbb lesz! Ez a kiváló minőségű polikarbonát szüzességi ketrec a tökéletes módja annak, hogy behatárolja partnere péniszét és irányítsa szexualitását. Könnyű, tartós és hipoallergén, így ideális hosszú távú viselethez.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Az összpontosítóknak: Pearly Pete-ünk három aranyozott golyóval rendelkezik, amelyek a pénisz hegyén átívelő ív mentén vannak elhelyezve, ahol a lüktető vagy bizsergő impulzusokat összpontosítják, és különösen intenzív elektromos stimulációt hoznak létre.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Javíthatja az orgazmusa intenzitását, és maximalizálhatja örömét, ha használja az ElectraRings péniszgyűrű készletünket. Ha két ilyen egypólusú péniszgyűrűt visel bárhol a szerszáma mentén, erőteljes összehúzódásokat és izgató bizsergéseket eredményezhet egész hosszában, kiegészítve a maszturbációt, az előjátékot és az orális szexet.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.