×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex serkentő

65 - 96 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot extra krémmel: ez az extra hosszú vibrátor arra szólít fel, hogy kényeztesd magad vagy partnered vaginálisan és análisan egyaránt. A sima fém érzékletesen siklik a bőrödön, miközben labdát labda után helyezel be. Az erős ívek már önmagukban is elegendőek a fokozódó izgalomhoz, minden apró mozdulattal új, kéjes élvezeteket nyújtva. A stimuláció azon a ponton a legerősebb, amelyet a golyók legvastagabb részével stimulálnak.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Izgalmas elektromos impulzusokkal a hátsó ajtóhoz!

    41 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Küldjön egy ütést a seggén keresztül! Készüljön fel egy sokkoló anális élvezetre ezzel az elektromosan vezető szilikon dugóval. Élvezze a klasszikus u​l​t​r​i​c​i​e​s kúpos formát, amely megkönnyíti a behelyezést és kényelmes viseletet a hosszú játékmenetekhez. A mellékelt vezetékek a külön megvásárolható Zeus Power Boxhoz való csatlakoztatáshoz lehetővé teszik, hogy bizsergést és rázkódást tapasztaljon a lyukban! Mennyit bír? Ez a selymesen sima anyag ftalátmentes és nem porózus, de nem kompatibilis a szilikon síkosítókkal. Használat után enyhe szappannal vagy játéktisztítóval tisztítsa meg.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug termékcsaládot valóban kéz nélküli használatra tervezték. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    66 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim A-Box 2

    Az új ABox Mk2 egy egyedülálló elektroplay eszköz, amelyet kifejezetten erotikus hangvezérelt elektrostimulációhoz készítettek. Használata egyszerű és nagyon hatékony. A Classic ABoxunk továbbfejlesztett változata, amelyet eredetileg 2006-ban terveztek, az Mk2 mára kisebb, könnyebb és erősebb, érzékenyebb mikrofonválaszokkal és magasabb kimeneti szintekkel.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    A Groovey George masszív rilldildo a legnagyobb és legvastagabb Mystim dildo jelenleg, és tekintélyes méreteinek köszönhetően különösen intenzíven stimulálja a hüvelyet vagy a végbélnyílást. Csúcsos hegye kerülete ellenére is könnyű behatolást tesz lehetővé.

    79 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Az összpontosítóknak: Pearly Pete-ünk három aranyozott golyóval rendelkezik, amelyek a pénisz hegyén átívelő ív mentén vannak elhelyezve, ahol a lüktető vagy bizsergő impulzusokat összpontosítják, és különösen intenzív elektromos stimulációt hoznak létre.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Javíthatja az orgazmusa intenzitását, és maximalizálhatja örömét, ha használja az ElectraRings péniszgyűrű készletünket. Ha két ilyen egypólusú péniszgyűrűt visel bárhol a szerszáma mentén, erőteljes összehúzódásokat és izgató bizsergéseket eredményezhet egész hosszában, kiegészítve a maszturbációt, az előjátékot és az orális szexet.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug valóban kéz nélküli használatra lett tervezve. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Maxi a klasszikus fém anális dugók nagytestvére testvére, mely kifejezetten haladók számára lett tervezve! A tökéletes választás mindenki számára!  

    95 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Az eredeti Vyper™ sikerére építve Most kiadtuk a - Vyper2™ A négypólusú elektrokompressziós rendszert további harapással, és a CBT játékok tökéletességével.

    122 900 Ft

    76 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    A Sleek Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami számít egy igazán nagyszerű játékban: Erőteljes és nagyon csendes motor, 8 vibrációs program és 5 e-stim program, valamint egy medencefenék edzésprogram. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    További részletek a termékről hamarosan.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Elektromos stimulációval rendelkező 5 menetű szélforgó tüskékkel.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Az ELECTROSHOCK a következő szintre emeli az E-stim világát azáltal, hogy bevezeti a kínálatba ezt a forradalmian új ELECTROSHOCK SPANKING-et! Ez a játék mesés kiegészítője bármely méltó BDSM kollekciónak, kezdőknek és haladóknak egyaránt! Az „ördög” a részletekben rejlik, és jelen esetben az USB-s töltési lehetőség az, ami miatt ez az elem a többiek fölé emelkedik! Míg mások még mindig vezetékekkel vannak rögzítve, az ELECTROSHOCK SPANKING CROP VEZETÉK NÉLKÜLI! Töltsd a játékot a mellékelt USB-kábellel 60 percig, és 120 percnyi megdöbbentően izgalmas játékidőben lesz részed.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    Az ElectraStim KIX a kezdőktől az elektro-sexig és a tökéletes bevezető elektro-stimulátornak készült, az egyszerűséget szem előtt tartva. Kompakt, könnyű és elegendő erővel büszkélkedhet ahhoz, hogy a legtöbb tartozékunkból* a legjobbat hozza ki, a KIX egy szórakoztató és funkcionális stimulátor izgalmas funkciók széles skálájával.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Ez a jól bevált férfi szexjáték egyedülálló és addiktív szexuális élményt nyújt, amely kéz használata nélküli orgazmushoz (HFO) vezethet. Mozgassa testét a Sirius 4 hüvelykes hosszának irányában, míg a gát stimulátor ingerelheti érzékeny édes pontját. Adja meg magát az érzésnek, ahogy Sirius érzelmileg lüktet és összeszorítja a seggét és hibátlan ritmussal bökdösi a görbe hegyét a P-pontjához.

    57 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Elektromos stimulációval rendelkező szélforgó tüskékkel.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • E-Stim New Black Collection Large

    Az új Black Collection harmadik helye a Black Collection Large. A haladóbb játékosokat célozza meg, akik egy kicsit teljesebb érzésre vágynak, és még jobban élvezik a nyújtást. A Black Collection Large megfelelő.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Ez a Mystim kis Lustegg különösen kellemes, köszönhetően annak, hogy nagyon mély behatolást tesz lehetővé.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Erőteljes motorja, 8 rezgésprogrammal és 5 e-stimul programmal, néha lassan ugrál, néha pedig gyorsan ugrik át ezen a dombon, majd azon. Úgy tervezték, hogy egyszerre élvezhesse a hüvelyi és a klitorális stimulációt. Ha falba ütközik, nagyon gyorsan újra beindíthatja bármelyik mágneses töltőkábellel.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Explorer Finger Sleeves

    A csikló stimulálására és egyéb felületi játékra ideális Explorer sima és szabályozható szintű érzetet biztosít, amely ösztönzi a különböző erogén zónák felfedezését. A KIX bevezető stimulátorral párosítva a felhasználók megtapasztalhatják az elektro-stimuláció finom típusát, amely az e-stim érzékibb oldalát mutatja be.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron mindig a helyszínen van – ez alatt a G-pontot értjük. A Ront intenzív G-pont stimulációra tervezték, e-stim-mel és vibrációval egyaránt. A 8 vibrációs és 5 e-stim programmal, valamint a medencefenék edzési funkciójával a Ron úgy lett kialakítva, hogy megnyerje az Ön tetszését. Ha Ron falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra életre keltheti.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Power Cage E-stim Cock and Ball Sheath

    Az elektrostimuláció rajongói számára ez a hám tökéletes kellék partnere megdugásához!

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    Nincs készleten

  • Mystim Egg-Cellent Egon Alu Lustegg

    A mi Egg-cellent Egon lust eggnagyon mély behatolást tesz lehetővé, és az izmok minden mozdulatával stimulálja a hüvelyet.

    57 900 Ft

    22 990 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

65 - 96 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.