×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

1 - 32 termék, Összesen:67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Magic Gloves

    Ezek az elektromos vezető kesztyűk tökéletesek lesznek a bizsergető electro szexhez. A mellékelt vinyl kesztyűt a Magic kesztyű alatt kell viselni, annak érdekében, hogy elszigetelje a saját kezét a villamos energiától.

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    24 karátos arannyal bevont húgycső kényeztető kétoldalt két arany golyóval. A Plunging Pete kívülről és belülről egyaránt serkenti a makkot.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ez az elektro-szonda lenyűgöző 12 000 ford./perc fordulatszámra képes mind vibrációs, mind elektrosokk üzemmódban, és rendkívül csendes, kevesebb, mint 50 dB. A távirányító egyetlen AAA (tartozék) elemmel működik.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    A puristáknak: Pure Pete szorosan illeszkedik a koronájához, és bizsergető vagy toló impulzusokat közvetít a rögzített ívhez, amely a pénisz hegyén húzódik - pontosan ott, ahol minden érzékeny pont található.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimuláció és vibráció – egy klassz játékban!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Fekete

    A Big Bend-it! egy innovatív, kétoldalas prosztatastimulátor, mely 100% orvosi szilikonból készült. A három ovális golyó bombasztikus élvezeteketígér!

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Az elektrosokk rezgésű húgycső dugó olyan férfiak számára készült, akik mernek feszegetni a határokat. A vibrációs tágító páratlan érzetet biztosít a nemi szerveken és a nemi szerveken. Könnyedén küldi az elektrohullámokat a péniszbe és a húgycsőbe. Ha egy teljesen új szenzációt szeretne megtapasztalni, akkor ez Önnek szól.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimuláció és vibráció – mindez egy klasszikus játékban! A XouXou luxus RC Vibrating E-Stim Love Balls golyói mély, felvillanyozó hüvelystimulációt és izgalmas medencefenék edzést biztosítanak.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ha valaha is részt vett már egy kis/sok fenékjátékban, vagy esetleg egy vibráló péniszgyűrűt felhúzott már valamikor, valószínűleg egyetért azzal, hogy mindkettő eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáad egy kis valódi elektromosságot, akkor az anális stimuláció és a vibráló szűkítés művészete metaforikusan sistergőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, csapolással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug gyűrűvel nem egy, hanem két egyedülálló, teljesen kéz nélküli érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luxus RC vibráló E-Stim Love Ball a XOUXOU-tól a mély elektromos stimulációhoz és a medencefenék izmainak bizsergő, izgalmas edzéséhez.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Mi lenne, ha hagyná, hogy partnere szó szerint lángra lobbanjon, amikor megérinti? Ez egy új kiegészítő a KinkLab® márkától a Noen Wand ™ -hoz. Könnyű használni és teljesen új színvonalú, szikrázó örömöket ígér. Segítségével izgalmas szikrákat hozhat létre bárhol és bármikor.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug valóban kéz nélküli használatra lett tervezve. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Elektroszex csipeszek bipoláris elktródákkal, mlyekkel mindkét mellbimbót egyidejűleg ingerelheted, anélkül, hogy elektromos áramot vezetnél át a szíven.

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Sokoldalú és egyszerűen használható játékot keres? Ez az újratölthető tojásvibrátor nagyszerű kiegészítője az egyéni játéknak, de tökéletes kapaszkodóméret páros játékhoz is. A lila szilikonból, rugalmas zsinórral készült tojás ideális külső stimulációra, de belső viselésre is alkalmas. Miért nem próbálja meg viselni ezt a serkentő tojást az előjáték során a partnerével, vagy akár egy huncut bolti kirándulás alkalmával?

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Bárki, aki egy kicsit/sokat játszott már fenékkel, valószínűleg egyetért azzal, hogy az anális felfedezés eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáadunk egy kis valódi elektromosságot, akkor a belső édes pont masszázsának művészete metaforikusan perzselőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, koppintással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug nem egy, hanem két egyedülálló érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan egy vaginálisan és análisan is használható szonda Különösen nagy acél érintkezőfelületének köszönhetően az elektromos impulzusok teljesen egyenletesen kerülnek eloszlásra.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Zues electroszex hereszorító férfiaknak.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim 2B Power Supply

    Az E-Stim Systems 2B tápegységének tápellátására tervezett tápegység, amely azonnali 30%-os teljesítménynövekedést és lényegesen hosszabb játékidőt biztosít.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Küldjön egy ütést a seggén keresztül! Készüljön fel egy sokkoló anális élvezetre ezzel az elektromosan vezető szilikon dugóval. Élvezze a klasszikus u​l​t​r​i​c​i​e​s kúpos formát, amely megkönnyíti a behelyezést és kényelmes viseletet a hosszú játékmenetekhez. A mellékelt vezetékek a külön megvásárolható Zeus Power Boxhoz való csatlakoztatáshoz lehetővé teszik, hogy bizsergést és rázkódást tapasztaljon a lyukban! Mennyit bír? Ez a selymesen sima anyag ftalátmentes és nem porózus, de nem kompatibilis a szilikon síkosítókkal. Használat után enyhe szappannal vagy játéktisztítóval tisztítsa meg.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Mystim Sultry Subjaink igazi csapatjátékosok: bármennyien engedelmeskednek mesterüknek, a Mystim Cluster Busternek, és elektromos impulzusokat bocsátanak ki egy, kettő, három vagy korlátlan számú Mystim játékra, hogy kényeztessék u​r​n​a vagy kínozzák a kábeleket. Ingyenes – úgy, ahogy szeretnéd. A különböző programok kiválasztásához ügyeljen arra, hogy különböző csatornaszámú Sultry Subs-okat használjon (1–8).

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.