×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

26 Termék

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Magic Gloves

    Ezek az elektromos vezető kesztyűk tökéletesek lesznek a bizsergető electro szexhez. A mellékelt vinyl kesztyűt a Magic kesztyű alatt kell viselni, annak érdekében, hogy elszigetelje a saját kezét a villamos energiától.

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ez az elektro-szonda lenyűgöző 12 000 ford./perc fordulatszámra képes mind vibrációs, mind elektrosokk üzemmódban, és rendkívül csendes, kevesebb, mint 50 dB. A távirányító egyetlen AAA (tartozék) elemmel működik.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimuláció és vibráció – egy klassz játékban!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Elektroszex csipeszek bipoláris elktródákkal, mlyekkel mindkét mellbimbót egyidejűleg ingerelheted, anélkül, hogy elektromos áramot vezetnél át a szíven.

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan egy vaginálisan és análisan is használható szonda Különösen nagy acél érintkezőfelületének köszönhetően az elektromos impulzusok teljesen egyenletesen kerülnek eloszlásra.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Küldj áramot a farka tövébe és a golyói köré, és egyenesen a tengelyébe! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a Zeus Power Boxot péniszstimulátorrá alakítsa, beleértve a szükséges vezetékeket, egy állítható rugalmas pántot, amely az e-stim csomagja köré tekeredik, és egy 14 hüvelykes szilikon szondát, amely áramot vezet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Mystim Sultry Subjaink igazi csapatjátékosok: bármennyien engedelmeskednek mesterüknek, a Mystim Cluster Busternek, és elektromos impulzusokat bocsátanak ki egy, kettő, három vagy korlátlan számú Mystim játékra, hogy kényeztessék u​r​n​a vagy kínozzák a kábeleket. Ingyenes – úgy, ahogy szeretnéd. A különböző programok kiválasztásához ügyeljen arra, hogy különböző csatornaszámú Sultry Subs-okat használjon (1–8).

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Luxurous Electro Clamps Uni-Polar 7861 2 db

    Unipoláris elektromos bimbócsipesz a Rimba-tól! Együttesen használva a csipeszek bipolárisak.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    A Flex Capacitor az egyik legintenzívebb elektrosex játék, amely eddig megjelent az ElectroErotic termékcsaládunkból. Nem kell több, mint egy szabványos amerikai konnektor feszültsége a Neon Wand áramellátásához, villamosíthatja ezt a tartozékot, és eljuthat saját privát "Nagy Scott!!" pillanatához még akkor is, ha 1,21 gigawattnak érződik, amikor megérinti!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Az ELECTROSHOCK a következő szintre emeli az E-stim világát azáltal, hogy bevezeti a kínálatba ezt a forradalmian új ELECTROSHOCK SPANKING-et! Ez a játék mesés kiegészítője bármely méltó BDSM kollekciónak, kezdőknek és haladóknak egyaránt! Az „ördög” a részletekben rejlik, és jelen esetben az USB-s töltési lehetőség az, ami miatt ez az elem a többiek fölé emelkedik! Míg mások még mindig vezetékekkel vannak rögzítve, az ELECTROSHOCK SPANKING CROP VEZETÉK NÉLKÜLI! Töltsd a játékot a mellékelt USB-kábellel 60 percig, és 120 percnyi megdöbbentően izgalmas játékidőben lesz részed.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 3

    Mystim Sultry Subjaink igazi csapatjátékosok: bármennyien engedelmeskednek mesterüknek, a Mystim Cluster Busternek, és elektromos impulzusokat bocsátanak ki egy, kettő, három vagy korlátlan számú Mystim játékra, hogy kényeztessék vagy kínozzák a kábeleket. ingyenes – úgy, ahogy szeretnéd. A különböző programok kiválasztásához ügyeljen arra, hogy különböző csatornaszámú Sultry Subs-okat használjon (1–8).

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops

    Ha szereted a fém péniszgyűrűk érzését, de a méretedhez és az alakodhoz jobban illeszkedik, akkor az ElectraStim Metallic állítható E-Stim Cock Rings lehet a tökéletes választás. Nem nyúlós fémtekercsből készültek, kiváló vezetőképességet és teljes kényelmet nyújtanak viselés közben. Csúsztassa a hurkokat a tengelye bármelyik része köré, hogy fokozza a szexuális érzéseket, amelyeket maszturbáció, előjáték, orális szex és szex közben érez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • KinkLab NeonWand Electro Whip

    Ez a vezetőképes szilikon Neon Wand kiegészítő az elektrosexet és a klasszikus BDSM floggert ötvözi, hogy felvillanyozó erotikus élményt teremtsen Önnek és partnerének.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Bi-Polar General Purpose Clamp

    Az ElectraClamp bipoláris elektrocsipesz az ideális elektródaválasztás, ha csak egy kis testfelületet szeretne stimulálni. Gyengéd fogásra tervezték, így ezt az e-stimulációs elektrocsipeszt bárhol használhatja a derék alatt, hogy pontos stimulációt biztosítson a legkisebb örömzónák számára.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Uni-Polar General Purpose Clamps

    Ha az érzékszervi játék nyomja a gombokat, akkor ez az egypólusú e-stimul bilincsek párja felélénkítheti a szeretkezést. Bárhol a derék alatt használhatóak, és állítható markolattal rendelkeznek, amely a csúcsokat akár 20 mm-re is szétnyitja egymástól.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Mr S ElectraLoops Prestige Black 2pcs

    Miután az ElectraStim kölcsönadta elektrotechnikai szakértelmét Mr. S legkelendőbb „Világ legkényelmesebb tompadugója” című művének, ismét összeállt a régóta fennálló fétismárkával, hogy a Prestige ElectraLoopsnak új, elegáns megjelenést kölcsönözzenek.

    41 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Crop Black

    Frissítse hatásjátékát az e-stim segítségével! Ez a kivágás úgy készült, hogy bárki használhatja, és harapós ütést adjon anélkül, hogy nagy tapasztalatra lenne szüksége. A fogantyú markáns és szilárd, a termés hossza pedig rugalmas. A rúd fémből készült vezető szalaggal borítva, és van egy PU bőr (műbőr), vegánbarát hegy a végén, amelyen két fém gomb található, amelyek szintén vezetőképesek. Kombinálja a két érzést egy csodálatos jelenethez! Próbálja ki a magas vagy alacsony beállítást, hogy megtalálja a tökéletes szintet. Töltse fel a mellékelt USB-kábellel.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sevanda Nautilus E-stim Chastity Cage

    Bemutatjuk a Sevanda Nautilus E-stim Chastity Cage-t – a kifinomultság és az élvezet élvonalbeli fúzióját. Ezt az elektronikusan stimulált tisztasági ketrecet úgy tervezték, hogy innovatív funkcióival és elegáns dizájnjával feldobja az intim élményeket.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    Nincs készleten

  • ElectraStim Silicone Fusion Komodo Electro Dildo

    A „Komodo” az első szilikon pántos vibrátor az ElectraStim termékcsaládban, és sokféle felhasználási lehetőséget kínál vaginális és anális elektrojátékhoz egyaránt. A sima és karcsú, orvosi minőségű szilikonból, fűszeres vörös árnyalatban készült, a Komodo feltűnő bordázott dizájnja kiemeli a tengely mentén lévő vezető területeket, így jobban látható a stimuláció célpontja.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.