×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

6 Termék

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!  

    52 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Elektromosítsa szexuális életét ezzel az erőteljes, kék ívű E-Stim vibrációs pálcás masszázsszerszámmal! Az intenzív rezgések az élénkítő E-Stim-el kombinálva meglepően érzéki eredményeket hoznak! Használja a vibrációt vagy az e-stimulációt egymástól függetlenül is. A pálcás masszírozó hosszú fogantyúját könnyű megfogni, a kerek, plüss fej pedig teljesen rugalmas nyakkal rendelkezik, amely 360 fokban hajlik, így mindig elérheti a tökéletes szöget, ha egyszer megtalálta. Dörzsölje a prémium minőségű, ftalátmentes és testbarát szilikonon; selymesen sima és puha textúrája tökéletesen párosul bármilyen vízalapú síkosítóval. A hosszú vezetéknek köszönhetően mindig lesz egy teljes energiával működő játékod, és soha nem kell emlékezned a töltésre!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot extra krémmel: ez az extra hosszú vibrátor arra szólít fel, hogy kényeztesd magad vagy partnered vaginálisan és análisan egyaránt. A sima fém érzékletesen siklik a bőrödön, miközben labdát labda után helyezel be. Az erős ívek már önmagukban is elegendőek a fokozódó izgalomhoz, minden apró mozdulattal új, kéjes élvezeteket nyújtva. A stimuláció azon a ponton a legerősebb, amelyet a golyók legvastagabb részével stimulálnak.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug termékcsaládot valóban kéz nélküli használatra tervezték. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    66 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroWand Large

    Egyszerűen csatlakoztassa a kábel egyik csatlakozóját az ElectroWandhez, a másikat egy ragadós betéthez vagy más monopólusú elektródához, majd kapcsolja fel a tápegység kimenetét, és kezdődhet a móka. A szigetelt fogantyú lehetővé teszi, hogy az ElectroWandet a megfelelő helyre tolja és kezelje, így nemcsak a pálca fényezett bordázott feje, hanem a fejen áthaladó E-Stim jelek is élvezhetik.

    113 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

6 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.