×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek extra erős rezgések fekete sima

33 - 64 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Élvezze a szórakoztató és kacér játékot a hátsó ajtón, bárhol is van a Screaming O My Secret Charged Plug XL-el – a távirányítós, újratölthető vibrációs csatlakozóval, most új, nagyobb méretben. A Secret Charged Plug XL-em több mint 60 percig bírja egyetlen töltéssel, és egy kompakt távirányítóval érkezik, amely akár 40 méterre is működik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Black

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    A Nexus Revo Extreme nem a gyengeelméjűeknek való!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Golyó

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Szeretné stimulálni a p-pontját, de szeretne valami mást is, mint az ujját? A prosztata masszírozók hihetetlen izgalmat biztosítanak a fenekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Az elegáns G-Spot vibrátor két turbófeltöltős F1-es motorral rendelkezik, amelyek komoly ütést adnak. Az egyik a hegyben található, a másik pedig hosszabbító, hogy a lábujjak begörbülését stimulálja. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as és 14000-es fordulatszámon vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    A Power Gem® Vibrating Crystal Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony, ergonomikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motorok lehetővé teszik, hogy ez a szonda az Ön mozdulataihoz igazodjon, miközben intenzív vibrációt ad. Engedje át magát a személyre szabott élvezetnek, miközben a karcsú szonda 10 élénk vibrációval, szenvedélyes lüktetéssel és erotikus eszkalációval lüktet. Vezérelje ezt a sokféle orgazmikus lehetőséget a könnyen érinthető drágakő gombbal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Tegye kellemessé a Rózsa ajakrúzs hangulatát! Erős rezgések édes, diszkrét csomagolásban. Ez a hangulat igazi rúzsnak tűnik a táskájában vagy sminktáskájában. Csavarja el az alapot, akárcsak egy igazi rúzst, hogy megemelje a szatén sima hegyét, és bekapcsolja a vibrációt. Tökéletes szépségápolási eszköz, amely felmelegíti, és színben pompázik!

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    A Nexus Simul8 maximális elégedettséget biztosít Önnek és partnerének egyaránt. A rendkívül rugalmas pénisz- és a heregyűrű hosszabb ideig keményen tartja, míg az ergonómikusan kialakított vibráló nyél és alsó rész stimulálja a prosztatát és a perineumot, miközben behatol.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, egy távirányítós vibrációs tojás. Hangvezérlés funkciója, ideális két játékos számára. A szabályokat az határozza meg, akinek van távirányítója. Diszkrét és praktikus, a tojás 2 zsinórral rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    A többszörösen díjnyertes luxus Guybrator™ szexjáték minden péniszhez.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom® golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba. Az okosan ujjgyűrűnek álcázott távirányítóval működtetett My Secret Charged Panty egy titkos zsebbel rendelkezik, amely a mély, dübörgő vibrációt ott tartja, ahol szeretné, és akár 60 hüvelykes derékhoz illeszkedik a kényelmes érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    A Nexus SIMUL8 Fenékdugó Kiadás egy kettős anális és gát pénisz és golyójáték, amely tökéletes a maximális elégedettséghez egyedül vagy partnerrel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibrációs funkció, 3 ütési sebesség, 2 erőteljes motor – mindez egyetlen mennyei boldog nyúl® élményt ad. A G-pontot bársonyos érintéssel simító formázott heggyel készült nyuszi alig várja, hogy orgazmikus eksztázist nyújtson.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnően úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld testében, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készülj fel a legfeledhetetlenebb orgazmusod megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Ezt a kettős vibrációs játékot vibráló távirányítóval/stimulátorral és vibráló golyóval szállítjuk a teljesen vezeték nélküli és távoli stimulációhoz. Nem csak ez, hanem a játék és a távirányító önmagában is használható anélkül, hogy szükség lenne a másikra, két igazán különböző élményt nyújtva az egyik áráért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Használja ki ezeket a lehetőségeket! Mellbimbószívó, ha kézi koncentrációra van szükség az alsó régiókban! Ezek a vibráló mellbimbós pumpák extra kézpárként működnek, hogy mindkét világból a legjobbat hozhassák ki! Sima ABS-ből és kiváló minőségű, ftalátmentes szilikonból készültek, ezek a kis drágakövek akár 10 000 ford./perc sebességgel is rezegnek, hogy felkavaró és észbontó orgazmusokat okozzanak!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Ez az újratölthető péniszgyűrű egy speciális extra gyűrűvel a golyók rögzítésére! A rugalmas, mégis kényelmes szilikon péniszgyűrű és az erőteljes motor tíz külön funkcióval felpörgeti az erekciót, erősebbé és keményebbé téve azt, miközben a rezgések a behatolás közbeni csúcspontra inspirálják partnerét!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélküli, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Black

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítési hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzetet keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.